Податковий кодекс

Discussion in 'Економіка, бізнес і фінанси' started by MARTINI, Jun 18, 2010.

1. Radzik

Radzik Особистий консультант

Не було сенсу. Податки збільшено (і далі будуть збільшуватись), умови погіршено, волокита з паперами жахлива. Була можливість перейти на трудовий договір (податок 15:wacko:, що і зробив. І тепер не парю собі мозги. ;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

можем перестати. баба з воза - коням легше.

• Подобається Подобається x 1
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Миху?:scratch_one-s_head:И сколь это по Вашему багато?
    Два человека?Три?Пять?
    И по какой системе они работали?

Уточните пожалуйста...какие именнно податки увеличились на общей системе налогооблажения?И какие будут еще увеличиватся на той же самой общей системе?

Last edited: Apr 11, 2011
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не знаю... Малий всі папери зробив за тиждень. Від реєстрації ФОПа до дозволу на роздрібну торгівлю алкоголем, від касового апарату до санстанції...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напевно башляв....

6. VasMT

Ні. Не башляв. Все згідно закону.
    Дозвіл на алкоголь робився довше. Це правда. Десь два тижня - 15 днів... А все решту за один робочий тиждень.

7. Radzik

Послухаю я Вас, коли він буде закриватися ;) (звичайно, хай працює успішно)

8. Читатель_Обкома

9. Radzik

Щоб зняти питання (http://en.wikipedia.org/wiki/Independent_Financial_Adviser):
    Як бачите, жодного стосунку ні до бухгалтерії, ні до оподаткування.

До речі, Читатель_Обкома, ви так і не відповіли: яке ваше відношення до малого бізнесу? Наскільки я знаю, Обухівський папір - це ВАТ.
    Згідно Податкового кодексу, великим юр. особам справді жити стане легше. За рахунок, звичайно ж, малого бізнесу...
    Тоді я вас починаю розуміти... ;)

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Мене слухати не треба. Не я відкриваюсь/закриваюсь...

11. Читатель_Обкома

:good: Да нормально отношусь!!!Нормально!
    А налоги надо платить в том числе и пенсионный фонд!
    600 грн Единого Налога в месяц ..абсолютно не смертельно для ЕНщиков...не смертельно!!!!

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

Не знаю,что там у Вас написано.....:nea:
    (могли бы и перевести)... але у меня в дипломе...."инженер-электрик...."
    жизнь заставила иметь стосунки..и до бухгалтерии..и до налогообложения....:)

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не не смертельно. Только теперь каждый ваш неоформленный рабочий будет стоить вам 34000,00 грн. А так - не не смертельно.
    Да он налоговый инспектор.

13. Читатель_Обкома

:good::good::good:И это правильно!!!!
    Значит я или уволю...лишнего работника...или оформлю его на работу по полной схеме!И все!
    В чем проблема то?о_О

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

Вы новая Ванга?:give_rose:Или рентген на расстоянии?:give_rose:

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Он у вас один?
    Судя по тому, что вы платите 600 грн, у вас никто не оформлен. Что же это за производство такое?
    Зачем вам рентген? Вы сами все выбалтываете.
    Болтун - находка для шпиона. (с)

• Подобається Подобається x 3
  15. Читатель_Обкома

Как там в песенке поется:
    "Сам пью.
    Сам гуляю..."
    ..сама за Читателя Обкома отвечаю....
    :haha:.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Перечитайте свои посты. Можно уже идти сдаваться.

17. Читатель_Обкома

К кому сдаватся то???????о_Оо_Оо_О

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

па-па...труба зовет,надо пойти и по работать....

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

И я о том же, что вы сам налоговый инспектор и есть, вам уже некому сдаваться.

Ну, идите, поработайте. Кто-то сдаваться пришел?
    Не забывайте, что чиновникам бизнесом заниматься запрещено законом. Но, что вам закон, не так ли?

19. Radzik

Ага, зрозуміло... Я думав, що ви - практик, а виявляється - що ні. Ось ви ВІДКРИЙТЕСЬ/ЗАКРИЙТЕСЬ, а потім зробіть оцінку. РЕАЛЬНУ!
    Переконаний, вона у вас кардинально поміняється ;)

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

:good:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Василю, ви позитивна людина. Почитаєш Вас і жити сі хоче.

Я не вірю в те, що ви пишите. То неможливо, щоб санстанція дала дозвіл на відкриття кафе, без хабаря, неможливо, або у вас є знайомства, то так і кажіть.

От у мене. Звернувся в санстанцію, щоб затвердити документ. Пішов, розповіли мені детально що я маю подати з документів, щоб затвердили документ. Зібрав, здав через єдине віконечко. Пішов за пару днів в санстанцію. А там кажуть: вам того документа не потрібно, вам тре зовсім інший документ. Тиждень пішов лише на розгляд, а ще перед тим двічі вистояв чергу, щоб витяг взяти і долучити до документів, тепер, або його не треба, або він буде протермінований і роби ще раз все спочатку. Оце є реальний справ речей, а не той, що ви описуєте: сюжет з раю.

А може то все вам приснилося, нє?

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Чітатєлю, а що якби за нечесне ведення бізнесу(ви чесно писали про це) вам би довічне увязнення з конфіскацією майна? Може б ви тоді не крали бюджетні гроші, га?

А знаєте чому 34 000 хочуть ввести такий штраф? Тому що велике підприємство такий штраф переживе, а от дрібний бізнес - ні. А у нас все робиться, щоб малий бізнес прикрутити, а великий, який не спішить платити податки, процвітав. Бо інакше суму 34 000 я пояснити не можу. Ви ж розумієте, що підприємцю після такої сплати каюк, нє?

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)