Не було сенсу. Податки збільшено (і далі будуть збільшуватись), умови погіршено, волокита з паперами жахлива. Була можливість перейти на трудовий договір (податок 15, що і зробив. І тепер не парю собі мозги.
Миху?И сколь это по Вашему багато? Два человека?Три?Пять? И по какой системе они работали? Уточните пожалуйста...какие именнно податки увеличились на общей системе налогооблажения?И какие будут еще увеличиватся на той же самой общей системе?
Не знаю... Малий всі папери зробив за тиждень. Від реєстрації ФОПа до дозволу на роздрібну торгівлю алкоголем, від касового апарату до санстанції...
Ні. Не башляв. Все згідно закону. Дозвіл на алкоголь робився довше. Це правда. Десь два тижня - 15 днів... А все решту за один робочий тиждень.
Миху то...акромя башления...и не знает,что существуют законные легальные способы.... Как в том анекдоте..."до сих пор поезда подрывает"....
Щоб зняти питання (http://en.wikipedia.org/wiki/Independent_Financial_Adviser): Як бачите, жодного стосунку ні до бухгалтерії, ні до оподаткування. До речі, Читатель_Обкома, ви так і не відповіли: яке ваше відношення до малого бізнесу? Наскільки я знаю, Обухівський папір - це ВАТ. Згідно Податкового кодексу, великим юр. особам справді жити стане легше. За рахунок, звичайно ж, малого бізнесу... Тоді я вас починаю розуміти...
Да нормально отношусь!!!Нормально! А налоги надо платить в том числе и пенсионный фонд! 600 грн Единого Налога в месяц ..абсолютно не смертельно для ЕНщиков...не смертельно!!!! ---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ---------- Не знаю,что там у Вас написано..... (могли бы и перевести)... але у меня в дипломе...."инженер-электрик...." жизнь заставила иметь стосунки..и до бухгалтерии..и до налогообложения....
Не не смертельно. Только теперь каждый ваш неоформленный рабочий будет стоить вам 34000,00 грн. А так - не не смертельно. Да он налоговый инспектор.
И это правильно!!!! Значит я или уволю...лишнего работника...или оформлю его на работу по полной схеме!И все! В чем проблема то? ---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ---------- Вы новая Ванга?Или рентген на расстоянии?
Он у вас один? Судя по тому, что вы платите 600 грн, у вас никто не оформлен. Что же это за производство такое? Зачем вам рентген? Вы сами все выбалтываете. Болтун - находка для шпиона. (с)
К кому сдаватся то??????? Вы Степанычу верите? ---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ---------- па-па...труба зовет,надо пойти и по работать....
И я о том же, что вы сам налоговый инспектор и есть, вам уже некому сдаваться. Ну, идите, поработайте. Кто-то сдаваться пришел? Не забывайте, что чиновникам бизнесом заниматься запрещено законом. Но, что вам закон, не так ли?
Ага, зрозуміло... Я думав, що ви - практик, а виявляється - що ні. Ось ви ВІДКРИЙТЕСЬ/ЗАКРИЙТЕСЬ, а потім зробіть оцінку. РЕАЛЬНУ! Переконаний, вона у вас кардинально поміняється ---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ---------- Плохая отмазка, тоже отмазка!!
пане Василю, ви позитивна людина. Почитаєш Вас і жити сі хоче. Я не вірю в те, що ви пишите. То неможливо, щоб санстанція дала дозвіл на відкриття кафе, без хабаря, неможливо, або у вас є знайомства, то так і кажіть. От у мене. Звернувся в санстанцію, щоб затвердити документ. Пішов, розповіли мені детально що я маю подати з документів, щоб затвердили документ. Зібрав, здав через єдине віконечко. Пішов за пару днів в санстанцію. А там кажуть: вам того документа не потрібно, вам тре зовсім інший документ. Тиждень пішов лише на розгляд, а ще перед тим двічі вистояв чергу, щоб витяг взяти і долучити до документів, тепер, або його не треба, або він буде протермінований і роби ще раз все спочатку. Оце є реальний справ речей, а не той, що ви описуєте: сюжет з раю. А може то все вам приснилося, нє? ---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- Чітатєлю, а що якби за нечесне ведення бізнесу(ви чесно писали про це) вам би довічне увязнення з конфіскацією майна? Може б ви тоді не крали бюджетні гроші, га? А знаєте чому 34 000 хочуть ввести такий штраф? Тому що велике підприємство такий штраф переживе, а от дрібний бізнес - ні. А у нас все робиться, щоб малий бізнес прикрутити, а великий, який не спішить платити податки, процвітав. Бо інакше суму 34 000 я пояснити не можу. Ви ж розумієте, що підприємцю після такої сплати каюк, нє?