Извините, как пример, много частников себе рекламы заказывают? Вот я не видел, может конечно слепой, ну нет бикбордов про частников.
Информационные - ЕН=1500 грн ---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- Да сами клеили оракал на ДВП. Может, курсы открыть Консалтиговые Вот на стекло плохо получается. Хочешь прилично выглядеть - ищи рекламщиков. Плюс визитки, листовки, блоки в печати.
294.1. Ставки податку встановлюються щороку сільськими, селищними та міськими радами (далі у цій статті - органи місцевого самоврядування) залежно від виду господарської діяльності з розрахунку на календарний місяць у межах: а) на території населених пунктів з чисельністю населення понад 500 тис. осіб – від 20 до 600 гривень; б) на території населених пунктів з чисельністю населення від 150 до 500 тис. осіб – від 20 до 400 гривень; в) на території інших населених пунктів – від 20 до 200 гривень. 294.2. Для фізичних осіб, які провадять діяльність у сфері інформатизації, ставка податку встановлюється згідно пункту 294.1.
Я не про рекламу, это ж очевидно 1) Бензин подорожает виробництво та роздрібний продаж пально-мастильних матеріалів - перехід на загальну систему 2) 291.6. Фізичні особи, які здійснюють діяльність нерегулярного пасажирського транспорту, діяльність автомобільного вантажного транспорту мають право застосовувати спрощену систему оподаткування до 1 січня 2013 року. То есть, скоро транспортные услуги сильно подорожают
Извините, я (крупный бизнес, как меня обозвали) себе такого не позволяю уже давно. Последний раз давали рекламу за 300 грн. блок, в какой то газете и то посчитал это выкинутыми деньгами.
Зміна відношень в тому, що в кінець заплутали закони? Чомусь наші аудитори від тієї плутанини в шоці. І від того, що презумпції невинності не передбачено. На Свободі кажуть - вийдіть до підприємців а з Кабміну відповідають - та то не все так просто, щоб на майдані розповісти. Закрадається підозра - або вони самі не знають, що там подали, або бояться заплутатись, або приховують щось. Навіщо ж Ви приймаєте такі закони, яких без консультантів зрозуміти неможливо? Будете тепер бізнес на консультаціях до своєї творчості робити? ФОП, ПП (аналоги) у всьому світі - це люди, які не мусять кандидатську з фінансів захищати і тому вміти розбиратись в кодексі, щоб відкрити свій лоток. Правильно вирішили. Більшість тепер рекламу як шум сприймає. Вся фішка - ставити себе на місце споживача і йти до нього тими каналами комунікації, які він ще сприймає.
2 раза міняли спочатку було 1500 потім 1000 а тепер 600... то може перш ніж обговорювати краще спочатку почитати рекламуйтесь в інтернеті, вигідно реклама в інтернеті ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ---------- не подорощають. ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ---------- ви хоть той кодекс в очі бачили???? чи як в анігдоті про Кобзона - Ізя наспівав? поставлять, читайте! уважніше! це власне єдина галузь, яку поставлять
Частично и это правда. Но, основная беда в том что не дали возможности предпринимателям осознать своё место в новых реалиях. Предприниматель не особо интересовался видами налогообложения, а вот в этом, виню исключительно его самого. Понятно - было не надо. Но, для поднятия собственного уровня знаний есть обязательные вещи, раз ты уже пришел туда. До сих пор ещё приходят предприниматели которые требуют скидку в виде 20% ПДВ, видите ли он берёт за наличку, устал уже объяснять, что при наценке в 15% с низу, ну никак не могу дать 20% сверху. Смотрят как на идиота. Сотрудники зная ситуацию, просто уводят таких, понимая что скоро просто буду хамить. ---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ---------- А у нас что ФОП ещё и НПЗ ворочали? Фигасе!!!!!!!!
Извините, мелкий бизнес иногда выживает, идя на представление интересов крупного в отдельно взятой точке. И там не только внешний вид оговаривается, а еще и какая точно плитка на полу должна лежать. И где заказанная. В этом тоже свои плюсы: освоена профессия промоутера в целях экономии. А какая от этой рекламы польза - им, крупным, виднее. Наше дело было - тратить на нее каждый месяц. В каждой избушке свои погремушки. Но общая система для людей, получающих до налогов 1,5-3 тыс. грн. убийственна. И что хотели наши кодексотворцы, не тронув это бедствие, но порезав временное от него решение все еще загадка. Возможности. Да крупные сети давно уже придавили мелкий бизнес. Крупных сетей НК не касается. Вот возможностей увеличится, шире карманы.
Е, Ви кажіть, що можете для них хіба 20 до ціни додати, бо податкова з більших підприємств ще й авансом бере ) НЕ знаю точно..Але якщо прив"язали до відсотків від товарообороту...то стосується. Кожен візит стосується. Їм доводиться платити не тисячі, а десятки, сотні тисяч, мільйони - кожному візитеру.. Я не думаю, що треба на крупних-дрібних зводити..ІМХО комусь вигідно їх зіштовхнути. Але постраждають просто не причетні до влади і судів.
После нового года вполне возможно, но это не из-за приватников, идёт монополизация рынка. При чем, семимильными шагами. Но это уже совсем другая история.
Не нервничайте. За изменениями не успеваю следить. Поменяли - хорошо. Может, и ЕСН в затраты поставили?
Но если будут миллионы безработных, то это будет не только их проблема, но и наша с вами. Или вы считаете иначе? Представте себе эту картину. Так что насчет подорожания транспортных услуг? Вы и далее не согласны, что они подорожают?
Я вот так почитаю Вас и понимаю кто есть кто. Это я то, крупный бизнес? Не издевались бы уж над стариком! Да я Вам в подметки не гожусь.
Переглянув епізодично решту. Перші висновки були правльні. П.С. Бачив на цю тематику багато фільмів - у всіх є сер'йозний аргумент. Постановка питання правильна. Як боротися ніхто не каже. Маю свій рецепт: Детальніше ---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ---------- Я такого не казав, але як хочете... ---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:29 ---------- Ви іншої не наводили. Чи наводили?
Безработица и без этих страшилок, зашкаливает. Хотя ещё год тому, приходили после политеха, какая-то специальность...- типа менеджер землетрясения и с ходу требовали себе зарплату по 300 баксов. Молодо-зелено. Насчет услуг по транспорту... - нет не подорожает. Будет медленно ползти в верх, но совсем по другим причинам.
Замітьте, що в нас все дешевше те, що в сировині (окрім цукру ?) А якщо щось починають робити з тої сировини, то ціна росте як на дріжджах (ой на взятках)... Тому і такий розкид цін. Причина (Нікуди не гідне виробництво і купа нахлібників на готовій продукції) А кодекс то все тільки узаконить і усуне конкурентів (хто не при власті)
Я не думал, что это так серьёзно! Отложите ствол... если что я Вам расскажу про плюсы, только не сегодня, устал. ---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ---------- А вот тут поспорю. Да, по прозрачности и цене польский сахар впереди, но по сахаристости в полной _опе. Расход, минимум в 2 раза больше. Сам на этом постоянно попадаюсь. Так что если учесть всё, наш выгоднее покупать.