Податковий кодекс

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем MARTINI, 18 чер 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Віктор Хведоровичу, це не ви часом? Зараз скажете, що там стоять корупціонери?
    А он ваш блазень вже так вам підспівує, що аж із штанів вискакує:

• Подобається Подобається x 3
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Только не мне... про подобное!:dntknw:

3. sani

sani Well-Known Member

а попробуйте розмитнити офіційно фуру якогось товару, вона тут золота буде!..
    А деякі товари фізично нереально розмитнити, тому що поки офіційно зробиш усі експертизи, перевірки, той товар вже давно зіпсується..
    тому і везуть контрабасам, щоб хоть якось була низька ціна.

Бо і так в Україні УСІ речі дорощі ніж за кордоном...

тому перш ніж вимагати касовий апарат, зробити умови щоб можна було нормально працювати, щоб вигідніше було офіційно розмитнити і заплатити мито ніж платити хабаря!

але про то ніхто не думає...

• Подобається Подобається x 6
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зібрати гроші з 10 точок з переїздами по місту - то один день загубити.

• Подобається Подобається x 3
  6. sani

sani Well-Known Member

так от власне, хто нехоче платити і не платить як Читатель_..
    той і не буде, тому пофіг, от він і рже собі з того всього...

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

І крім податків митникам, податківцям, пожежникам, санепідемстанції, архітектору сплатити ще всі податки - Акциз, мито, ПДВ, Транспортний збір (зараз мені скажуть, що його відмінили, а я скажу що не відмінили, а підняли акциз на пальне - ще більше ніж збір) пенсійний, соц страх, страх від нещастя (шкода не від всіх), чорнобильський (ще є?), тоді аренду, плата за землю, плата за прибирання, за чистоту, на вибори, на день-народження директору ринку, платню працівникам, ну і нарешті собі на новий лексус (цікаво, в Україні є вже 2 млн. лексусів???)
    Ну і питання - коли наша продукція почне конкурувати з європейською???

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

:nea:

Це коли ви в податкову на суд не їдете...

• Подобається Подобається x 4
  8. sani

sani Well-Known Member

або просто звіт здати і податок заплатити..

9. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ви просто перекручуєте слова як подобається вам.
    Я не сказав, що нечесні всі - а то, що не всі чесні (у кожного свої гріхи за душею - у мене, у вас, ще у когось)

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це вже про філософію.
    Умови створила держава. Спеціально. Щоб ніхто не мав змоги працювати чесно. Бо тоді сам собою відпаде найголовніший податок - корупційний.

• Подобається Подобається x 5
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

То нам потрібно прийняти цей ПК, будь-який ПК, нормальний ПК???

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

:good:.....

• Подобається Подобається x 1
  12. Sauer

Sauer Well-Known Member

З тим згоден - то погано. І що персонально в кожного така проблема?! (я про тих хто на Майдані)

Пробував. Було раз - мусіли в цеху затриматись до 2.30 ночі (бо не встигали з замовленням), а до дому прийшов в 4 ранку. Та і так до 7-8 бувало. Та шо ви в ті Лєксуси вчіпилися :preved: - я Субару люблю :)

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

То тре дочекатися, щоб в кожного таке було?

14. Sauer

Sauer Well-Known Member

ПК нам потрібен. Просто я боюсь, що завжди знайдуться ті кому він буде не підходити.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Ви не зрозуміли - я питався "Чи кожен ось так мусить звільняти людей,закриватись частково чи повністю...чи хтось протестує з інших причин"

15. sani

sani Well-Known Member

в одного таке, в іншого інше. Але то що держава приймає такі закони по них неозброєним оком видно, що вони писані не щоб податки краще платили, а щоб хабарі більше здирати

наприклад?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хм. Якщо тільки депутатам не сподобається, я думаю, я погоджуся з таким ПК і на майдан не поїду.

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Я добре зрозумів. Бо кожен хто заробляє по 2 тис на чоловіка, після нескладних підрахунків заплатить кожному по 600 грн. Бо решта піде по фондах. А працювати коли, якщо фондами займетеся?

Ви колись здавали звіт, чи платили штраф в податковій?

17. Sauer

Sauer Well-Known Member

)))...за чиновників мова не йде - воно того просто не стануть приймати приймати...я саме про людей простих.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

То зробіть їм прості умови а не бухгалтера на кожного торговця...

19. Sauer

Sauer Well-Known Member

Наприклад, касові апарати. З одного боку їх тре купити (і вибити ті гроші з держави можна), і вести облік (чи когось навчити) і т.п., але тоді суми можуть змінитись ( які були менші до КА) :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Бог милував - не здавав і не платив.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

:nea:

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

З прийняттям нового - готуйтесь (як кажуть ви вже порушник, тільки про це ще не знаєте :))) )

а де твій аватар? :)