А что сразу - мелкого? ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Тогда не МЫ, а Я... И вообще это проблематично и затратно, ленточки - прагматичнее.
Клала влада на заклики людей. Вона крім сили ніц не розуміє. Невже ви ще цього не помітили? Коли влада бере нахрапом, то тільки лом в шестерні допоможе. Більше нічого... Тигипко прямо заявив - народ слухати не можна! і пішов собі... (Схоже він і не читав того кодексу, не говорячи, щоб творив) Противсіхам час тішитися. Вони отримали те, за що голосували. Нашу Україну згадую теплим словом. Вона отримала свій результат. Пасічник кажуть в Яремчі з регіоналами горілку п'є. Наскільки правда? Може там гелікоптер Янека над вуликами літає? Колір вертушки квітковий? Хто що чув? ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- А обступити лексус чечетова слабо? - нехай пішки ходить...
А хтось за нього на повному серйозі голосував! Є тут такі? Клоуни, агов! Якщо людина праыювала на Янека - це вже пожиттєво. Як у криміналітета - колишніх "пєтухів" не буває.
Знаю у Львівській області СП які простоюють, бо був час (а таки був), коли орендували великі площі і завезли обладнання. А тепер назад його вивозять. Бо не встигають за зміною влад, правил, законів, розбірок на митниці. І це незважаючи на дешеву робочу силу і т.д.! Вони відкривають представництва у Польщі, Чехії - тільки не в нас. Європейці звикли планувати діяльність на роки, а не викручуватись. В Україні планування видається неможливим. Думаю є десь статистика про відтік іноземних інвестицій і в національному масштабі. Ліга
Маєте те, що маєте ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Тільки те, що один Федорович а другий Андрійович. Ага - один ще дуже меду не любить...
Я полагаю, надо объвить Верховной Раде эпиталаму Или лучше епитимию! Интересно, как можно объявлять импичмент парламенту? Это новое слово в мировой практике парламентаризма.