Податковий кодекс

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем MARTINI, 18 чер 2010.

1. sani

sani Well-Known Member

чекаємо коли пенсіонерам покажуть м"ясо :)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А шо це? о_О?

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

А чого страйкували"сти?
    Шо хтіли"сти?
    Ви читали"сти, те шо прийняли?
    Ставлю 100 до одного, шо всі місцеві крикуни, яким "все невгода", не здадуть свої патенти, биз"єм тріс... Нє, Миху?

3. Locke

Locke невиправний реаліст

А може гострімо сокири? Ой, боюся, доведуть той нещасний народ до ручки. Боюся що це все добром і миром не закінчиться.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

А ви почитайте проект Трудового кодексу, тоді такі питання не виникатимуть.
    Якщо при сьогоднішньому КзПП, який захищав працівника, на нього роботодавці чхати хотіли, а держава на то закривала очі, то тепер робітники законно стануть безправними.

• Подобається Подобається x 5
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мабуть так і буде
    тільки дотепер вони були вільними людьми, а зараз опиняться під ковпаком у податкової. Бо раніше не мали особливої потреби ухилятися від сплати податків, а тепер змушені будуть це робити щоб вижити

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Читав. Всіх тих страхітливих речей, про які Ви натякаєте, не побачив.
    От в чому Ви цілком праві, це в тому, що наші роботодавці, хазяєва, бауери готові три шкури здерти з бідного хлопа, свого ж, українця...
    Але погодьтесь, що це не вина кодексу.
    Я ось так собі думаю... А може стати націоналістом-бандерівцем. Послухати Вас, взяти сокиру і ну гатити всіх бидляків, що не платять наймиту грошей, заставляють працювати по 12-ть годин за срану тисячу (в кращому разі), можуть викинути копняком наймита, бо таких сотні... А Кодекс потім сам напишеться, коли юшкою вмиються... Нє?
    Йой, я Вас прошу...
    Чули"сти? У Стрию підприємці дорогу перекрили Львів-Чоп?
    Дозвольте пару коментів із Стрийського форуму?

6. Locke

Може і так. Боюся, що до того може дійти. Але тоді це все дуже важко буде зупинити.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шо можна відповісти людині, яка жодної копійки в бюджет за все життя не положила, лиш чекає, щоб держава з когось здерла, і вам в кишеню положила?

Але прикол навіть не в тому. Кому нині потрібен відставний офіцер? Януковичу? Азарову? Нікому! І скільки б податків держава не зняла з підприємців, нинішня влада більше, ніж 7.40 і не частіше, ніж раз на півріччя не додасть до пенсії, навіть таким "нужним" людям, як ви, пане VasMT.

• Подобається Подобається x 10
  8. Locke

та не тільки відставні офіцери, але державі не потрібні ніякі пенсіонери, навіть і ті, які поповнювали той бюджет протягом всього життя.

• Подобається Подобається x 6
  9. Filosof

Filosof Well-Known Member

П. Locke, давно пора. Ви являєте собі подібну ситуацію, наприклад, у США? Я - ні. Там би таку владу уже повісили давно! :ireful1::ireful1::ireful1:

10. bora

bora Well-Known Member

ІМХО гарну думку висловили на ТК "Україна".

• Подобається Подобається x 2
  11. MARTINI

ви не один такий :)

цитата з форуму газети "Частный предприниматель"

• Подобається Подобається x 6
  12. VasMT

Знову пальцем в небо...
    Поклав... І не мало... Але ж як я можу заперечувати такому афторитетному панові. Брехло я... Як і всі бюджетники...
    Мы не сеем и не пашем,
    Только хлебушек еба...м!

Пробило на скупу сльозу...
    А Ви кому потрібні? А ще сорок шість млн...?
    Так ось я, на відміну від Вас, Борє Київському потрібен... Він про мене буде дбати, допоки я не зконаю.... Або він... :)))
    Це Вам так добавляють?
    Яж не скривав, що вже два місяці, як мені підняли на сорок з копійками рубасів... Певно я таки потрібніший, аніж Ви, шановний пане Мих.

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

А не чули"сти, хто її висловив?

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Не один...
    Але Ви були неуважні...
    Я пропонував нищити "роботодавців", т.з. частных предпренимателей, яким і закон не закон, і право не право, і навіть самого Бога не бояться, на їхньому славному шляху експлуатації наймитів....

13. MARTINI

зіткнути лобами бюджетників, пенсіонерів з дрібними підприємцями - це те що зараз дуже хотіла би влада. І ви на це ведетеся.

14. VasMT

Ні, ні і ще раз ні...
    Поясню свою думку.
    Так, це рефреном звучало з слів Бродського та інших на останньому виступі (не пам"ятаю в якій передачі). Подумайте про пенсіонерів... про лікарів... про військовиків... ля-ля, ля-ля...
    Розраховано на тих хто не орієнтується в цифрах. В основній масі на бабусь-дідусів на лаві під домом.
    Я би за такі слова притягував до відповідальності, як за розпалювання ворожнеці в середині держави по.... Ну нехай майновому принципу.

Тепер про те, що я хотів сказати.
    Про ПК вже висловлювався і свою думку не змінюю: - людей, які займаються виробництвом чогось, с/г та митців, взагалі звільнити від будь-яких податків. Решту - на податки без можливості ухилення від їх сплати. Що і як, то діло п"яте...
    Тепер про роботодавців.
    Є маса підприємств (називаю так, бо хазяєва рахуються підприємцями), де працівники отримують співставну з/п і весь соцпакет. Навіть невеликі, на яких працівників 8-15 чоловік.
    Тут все гаразд
    Є підприємства, де люди отримують мінімалку + конверт, з дотриманням деяких їхніх прав: 8-ми годинний робочий день, один-два вихідних, відпустка... Але з урізаням іншої частини прав: оплачуваний лікарняний, оплачувана відпустка тощо...
    З цими зрозуміло. Люди хочуть зекономити на податках.
    А є крапки, де набирають наймитів, без офіційного оформлення, без трудової угоди чи договору, і без будь-яких гарантій захисту прав найманця. Оцих т.з. підприємців з великої дороги і потрібно... Без права оскарження...
    Ось тут і цвіте буйним цвітов і невиплата зарплат, і 12-14 годинні робочі дні, ні тобі лікарняних, ні вихідних і стовідсотковий, в будь=який момент, копняк в дупу.

15. Locke

А мені, наприклад, і з цими не зрозуміло. Я б таким повідривав все що торчить і висить. Працював на такій фірмі - чуть більше мінімалки + конверт. А куди дінешся, на інших умовах просто не брали на роботу, а кушать то хочєцца. Чорт з ним, не буду говорити про пенсійні відрахування, але коли отримав важкі травми і 8 місяців був на лікарняному, то отримував тільки офіційні лікарняні виходячи з мінімалки. І це тоді, коли страшенні гроші потрібно було платити лікарям і за ліки.
    Ой, щось я забрехався. Та ж медицина у нас безплатна. :)

16. VasMT

Згідний з Вами.
    А уявіть, як було з моїм братом в третьому варіанті? Отож...
    Тим більше, що других можна заставити чи то адміністративними методами, чи то податковими, чи ще якимись, стати першими...

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я хочу зрозуміти одне: що з нами усіма відбувається? Чого люди перетворилися на стадо овець. Їх у прірву женуть, а вони мовчать. :ireful1:

18. VasMT

Кого?
    Хто?
    В яку?

19. Locke

Я намагаюся це також зрозуміти, і вже потихеньку починаю докопуватися до причин.
    В вільний час цікавлюся питаннями філософії, психології, НЛП і тому подібне і вичитав досить цікавих речей з цього приводу. Така поведінка людей була запланована ще кількадесят років тому і успішно втілена в життя. Особливі і успішні кроки для досягнення цього були зроблені ще за часів Горбачова, можливо не ним самим, а оточенням, які і тепер при владі. Багато зроблених ними кроків по формуванню громадської думки так, як їм потрібно, були науково обгрунтованими.
    Перша з книжок, яка спала на думку, де описано подібні методи обробки людей є книжка "Манипуляция сознанием" автор С.Г. Кара-Мурза. Колись її зкачав в інтернеті, при бажанні можна в Гуглі знайти.

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Можу здогадатися,за кого ви голосували:)

а де твій аватар? :)