Я емоції подарувала. він був в шоці) каже що ніколи йому ніхто таке не робив) Міні квест по квартирі, тортик спекла, і коробочку з маленькими подаруночками і підписала в яких випадках відкривати. Але я за те щоб питати що хоче він.
оо як я вас розумію) я цю проблему вже вирішила) якось на виставці у Львові я натрапила на стенд чоловічої косметики і одразу купила своєму чоловікові засоби по догляду за бородою) він був дууууже задоволенний) тепер завжди купую в цьому магазині Мужская косметика купить в Киеве, Днепре, Украине. Интернет магазин мужской косметики jetstore.com.ua. ✔ Высокое качество ✔Оригинальная продукция дуже оригінальні подарунки!)
А мне кажется, что круто будет если вы подарите ему положительные ощущения, можно вместе сходить на массаж горячими камнями. Мы ходили в салон Royal Thai Spa ᐈ СПА салон тайского массажа в центре Киева на такой массаж. Реально я была в шоке от те ощущений, это обязательно нужно повторить. Ну а если с любимым человеком пойти так вообще супер будет.
Вже два роки пройшло. Ви ще разом?))) Ловіть нову ідею для подарунку - вишиту сорочку оберіг. В сучасному дизайні. Вибрати можна тут
Фігня то всьо... Вишита сорочка може бути /І Є!/ оберегом тільки в тому випадку, коли її вишила мама, хресна, дружина, сестра, кума... інша близька людина, котра знала, для кого і чому вишивала А сорочка, вишита китайцями, або на китайських машинках в підвалі на Малій Арнаутській - це всього лише сорочка для поців
Так не цікаво! Я дарувала щось потрібне і корисне...замітила, що сумка потерлася, сумку подарувала... ручку класну Паркер, але він ії береже, боїться загубити і ходить з плассмасовою))) ще чохол для планшета крутий. Багато можна придумати, було б бажання)
Конечно подарок это вещь очень индивидуальная, но мне кажется лучше всего выбирать что то связанное с хобби и влечениями человека) я лично именно этим и руководствуюсь) например, брат занимается фото и видеосъемкой, поэтому выбрала ему стабилизатор для камеры , что вполне логично) он презент оценил и пользуется с удовольствием)
классно і тратитися не потрібно))) і подарунок є. А він вам теж себе дарує???? І головне кожного року можна дарувати і подарунок постійно новий, то торішня ві була, а цього року нова)))
[QUOTEА сорочка, вишита на китайських машинках в підвалі на Малій Арнаутській [/QUOTE] та нє на Малій Арнаутській буде дорого коштувати, бо приміщення дорого арендувати в центрі, на 7км ш~ють на сьомому)))
Подаруйте можливо якісь бокс з різною всячиною, от я своєму дарувала чашку з принтом рик і морті з сайту https://darylo.com.ua/ua/ ( дуже раджу, якість топ і швидка доставка) і напхала в той бокс купу солодощів, дрібниця, але приємно.
А дійсно? Що поганого в тому, щоб купити Айфон https://fopi.ua/apple-store/iphone - ось також дивлюсь характеристики цих телефонів, мені подобається. Я не маю, але якби хтось подарував, від такого подарунка точно не відмовлюсь. Ціни в магазині Fopi приємні. Можна брати та не сумніватися, якщо є таке бажання.