Гілка про подарунки від Миколая, а ви про рідкісні імена вже другу сторінку дописуєте Ану швиденько переключилися на подарунки)
А до мене сьогодні ще Миколай приходив....Подарував гарне керамічне горнятко для кавуськи з ложечкою...таке миле... ПС:Миколай дізнався з форуму,що я люблю каву....Миколайчика звати Зорянка
То видно в повітрі Яворівського району шось літає. Мо' знову на полігоні якусь нову біологічну зброю випробовують? А чьо... орава мужиків з пательнями - то сила
А в мене солодкий Миколай відображається на зубах малого... я солодкого не їм, так що в нього солодка пора, а в мене - збір коштів на стоматолога...
Кожного року пишу листа до Миколайка! І завжди вони (листи), дуже довгі, через велику кількість нематеріальних бажань - віри, щастя, добра, посмішок, збереження закоханості у світ! І вкінці декілька матеріальних бажань...але яких! Цього року я попросила нові ковзани і картину Євгенії Гапчинської! А ще цукерки "Ромашка"! З ковзанами все гуд, а картини написані "під" Гапчинську, бо вже дууже дорогі оригінали... Проте вони дуже прикрасили мою нішу!
Я теж отримала подарунок від Миколайчика, штраф за перевищення швидкості, ще не дзвонила, але кілька сотень буде
Daisy , а Ви на суд подайте.Так-так! -подайте на суд. І обовязково в аплікації вкажіть щоб прийшов поліцай. Суд Ви звичано не виграєте. АЛЕ! З подання заяви в суд Вам надається кілька можливостей: - якщо поліцай не прийде, Вам автоматично прощають порушення. - перепросити , "зіграти в нєпонятку" і суд як правило прощає від 33% до 50% вартості штрафу. Штраф, штрафом - але пойнти на іншурансі це головніше. Коли запитають Вас , як Ви себе представляєте - guilty (виноваті) , not guilty (не виноваті).Ніколи не кажіть , що не виноваті.Вони цього не люблять. Найкраще оприділення - guilty with an explanation ( виновата з поясненнями) ...і дальше , що спішила , багато на голові ,бла-бла бла.... - якщо це великий суд , є можливість що справа загубиться. Найгірше що може бути , це Ви заплатите , те що маєте заплатити.При тому , що від подачі заяви і до суду проходить кілька місяців. І суму шртафу можна наскладати по доляру. Адвоката не беріть.Він багато не поможе , але гроші візьме великі.
(це треба в іншу тему з штрафами, але це сталось на Миколая, в цей день було дев'ять років як я приїхала в Америку і це мій перший штраф за перевищення швидкості - от тому і подарунок) Дякую за пораду але на суд не поїду, бо це було в Джоржії, дві милі від штату Флорида, трохи задалеко. Там знак 70м/год, а я їхала 85 м/ год добре що хоч на цій швидкості зловив, бо я їхала 95 м/год, так "гарно" три машини гнали, а один втік в прaвий ряд і притормозив, в нього був радар, а я в середній і теж швидкість скинула але трохи замало. Кап написав що я могла їхати 81м/ год так чемно мені пояснював, навіть чоловік "не виховував" мене, а сказав що "ну буває" ,бо сам вже кілька разів мав (модератори- перенесіть в гілку про штрафи)
Ви мені нагадали, що в Польщі Миколая ж зовсім скоро!! Мій чоловік не святкує і так, але подарунки приймає охоче Навіть знаю, що він би хотів отримати у подарунок, але мої фінансові можливості крутять носом
Знову ж таки - про місцеві звичаї. Тут Миколай ходить тільки до дітей і дає їм солодощі і фрукти. Великі подарунки усій сім’ї дає "Ježišek" - Ісусик, на Різдво. А я написала про Миколая, бо традиція, по суті, однакова.
http://www.youtube.com/watch?v=O-pzWk_AANs мій св.Миколай таки вник моїм побажанням і монетизував подарунок - чому я дуже втішений ))))
Лет с 12-ти и до сих пор на подобные вопросы я всегда отвечаю, что хочу мопед. За все эти долгие годы так никто мне его и не подарил.