Мені Миколай нічого не приніс . Я отримала задаволення від самого процесу вибору подарунків і виразу радості і здивуваня в чоловіка і малої. І в такі дні особливо дитинство згадується.
я тоже чекаю свого подарунку нв Миколая... навіть не представляю, що то може бути... минулого разу то була "хай-течна" ваза, якій я досі тішуся... простенька, але дуже гарно дивиться... схожу бачила в серіалі Секс і Місто, в Мірандиному будинку в Брукліні)))
Малий нині весь ранок викрикував, "вав, Миколай! вав, подарунки!" а потім у вікно подивився і каже: "дякую, Миколай, я ЛЮБЛЮ мої подарунки!" Далі ми пішли в мою кімнату і перше, що почули, то: "вав, мама, в тебе вели-и-икий подарунок!" Ось такий - http://65.181.139.103/newProducts/BF3882.html Миколай знав, що мені було сумно втратити наше членство у спортзалі (криза змусила витрати скоротити). І на мою залежність від судоку приніс електронну забавку із судоку, на 100 тисяч задачок. То так, аби я не мала змоги вилікуватися і менше часу сиділа на форумі. Тільки таткового Миколая Дарко не зрозумів. Подумаєш, кава, печиво, шоколад... Чудовий ранок!
І як? Що він отримав? Дарко мав "лише" 4 подарунки. Дещо з того, що хотів не дістав, бо то було задорого, а дещо - як червону піжаму (він обожнює червоний колір) - ми не знайшли. Загалом вклалися в 50 дольців (це дуже навіть мало, порівняно з тим, що тут купа людей купують дітям подарунки на сотні доларів, тільки я в такому не бачу сенсу). Але дитина щаслива і це найважливіше. Навіть не міг сказати, чим найбільше тішиться. Сказав, що УСІМ! Ще завтра матиме одного Миколая в школі. Скромного. Але забагато дарунків мати некорисно, бо цінувати не буде.
Ой, дістав від бабусі з дідусем машинку, таку як в нас в центрі міста роз'їджають, різні конструктори, залізничну дорогу, "чарівний горщечок", одягу різного багато, і багато-багато фруктів. Так як цукерок я йому не даю, бо ще маленькі ми, а фрукти в сам раз. А від тата - гроші...
Зоряночка ))І до мене не прийшов... Зате до мого синочка прийшов! ___________________________________________________________ Та до мене теж не прийшов ))) тільки до доні, але то дурниці, я тішуся з того що тішиться вона )). Зате в мене день чудний якийсь видався)) тьфу тьфу. Миколайний день ) якісь маленькі приємні новини, вдалось з економити в чомусь, радію )))