В Шоку тепер власники інші, прийшли поляки і наводять нові порядки. І магазини Бомби якраз оці нові власники Шоку - поляки і викупили. Будуть пізніше їх запускати.
Вирішила я шарпнутися на ось таке... :ninja: http://www.glittergiftbaskets.ca/ProductDetails.asp?ProductCode=1048 Маю надію, на Миколая за це злоститися не будуть...
Ще згадала, як чотири роки назад, купила драг-тест (на виявлення наркотичних речовин в організмі) для сина (ну така я мама) Це було на самого Миколая. Син прийшов з однокласником після школи, побачив тест і запитав чи це теж Миколайчик передав. Але сміху було!
Наша школа на новогодние праздники проводила благотворительные акции - собирала пожертвования для детдомов. Всегда принимала учавствие. Теперь и универ такое организовывает. Нашла свои старые книжки. Мне они всё равно не понадобятся, а деткам хоть какая-то радость будет.
якщо так задуматися, скільки дітей потребують сьогодні хоч якогось мінімального подарунку - солодощів, теплого одягу. а переймаються цим хіба такі як ми - хто самі кінці з кінцями зводить...
Від них дочекаєшся! Хоч би останнього не відібрали.Для них просидіти в ресторані пару-тройку тисяч доларів-дрібниці.А допомогти хворим дітям або дітям-сиротам навіть в голові немає. Ми тут на дняхшмон в шафах наводили.Стільки речей нормальних і вже непотрібних відібрали.Три мішки одежі, мішок іграшок, взуття ще й багато в двох екземплярахЗателефонували в соцготель чи потрібні їм такі речі.З радістю зголосилися прийняти.там дітки від 2-х до 14-ти років знаходяться. Завтра тато відвезе , може щось з фруктів ще купимо.
Як які. Із достовірних джерел знаю, що зараз в Україні в головах багачів прокидається совість і погляд за тим, чи треба комусь допомога. Вони вже нагребли для себе, для родини й поволі в них починають пробуджуватися нахили до меценатства та доброчинності. Тому не варто узагальнювати. Хтось не робить, а хтось таки робить. І нехай про це люди не знають, то в цьому ще більша приємність. А я переживаю, аби мене не сварили.
Всім всім всім форумлянам і форумлянкам бажаю завтра вранці в себе під подушкою знайти принаймі одну маленьку усмішку! Щедрого вам всім Миколая! А я йду пильнувати , може зловлю за бороду....
Ви ще там спунькаєте, а Миколайчик, вже після того як Вам подаруночки розніс, до нас прийшов. Дитина радується подарунку, так ніби йому п'ять рочків, хоч йому вже 5x4 рочків Подаруночків всім від Миколая і гарного настрою (а я йду свій відкривати)
Приніс мені Миколай камеру тільки чорну. Я не купила бо догадувалась, думаю якщо не буде камери, то я куплю чоловіку на Різдво американське O так, що значить муж і жена...думають однаково
Ніколи б не здогадались ) http://english.ballarini.it/prodotto.php?idCategoria=17&idLinea=04&idMercato=1
а мені приніс ракетку - потеплішає - то буду на корт ходити а чоловікові миколай приніс таке, що аж соромно зізнатись
Сявич, а ви вже випробували? Мені приніс набір нівеєвський . Але самий кращий подарок для мене була радість малого, я аж прослезилась. Він такий довольний бігав по хаті (незнав що має зробити з тої радості). От я собі і подумала: і що я ще хочу від життя?!!
а мені приніс туш Буржуа чи Бонжур))) не памятаю як та фірма називається... солодощі і горнятко з ангеликами))) от що значить, приїхати до батьків... а як до Львова повернусь, то ще там чекаю подарунків))) найголовніше, що я як в дитинстві, прокинулась вночі і почала шелестіти кульками з-під подушки))) файний подарок. я це люблю(с) зізнавайтесь! може хоч в ПП зацікавленим напишіть