@Natalyly трохи з вами не згоден бо сам не люблю коли мені дарують парфум і не вгадуть зі смаком*( і потім куди хочеш туди його і дівай(
Дорогі жителі форуму, підкажіть з подарунком для мого батька, йому 3 жовтня буде 60 років, ювілей, будемо відмічати його у ресторані, мі з моїм чоловіком вибираємо гарного подарунка, хто що може порадити, батько в мене працює ще на фірмі, в своєму колі на роботі він поважна людина, також любить автомобілі і полювання. Що йому подарувати ? Мені сподабався такий годинник , підійде він в якості подарунку татові, чи ні? Буду вдячна за відповіді)
WOW!!!! Ціна годинника ULYSSE NARDIN ...від $3000 і вище.А деякі моделі тягнуть і по $25 000. Якщо жителі України такі багаті і можуть дарувати такі подарунки , то може вам і треба було останнього траншу від МВФ? І Президент не мусить випрошувати допомоги від інших держав.
Можна подарувати щось, що є символічним для родини. Можливо сімейне фото у гарній рамці, чи замовити замість фото гарну картину усієї родини. Мені здається, що це гарний подарунок для батька
ручка паркер, годинник псевдошвейцарія, вуртоліт на пульті, мисливський ніж (не мачете, якийсь такий зручний для користування, а не для вбивства стаї кабанів), крісло з великою спинкою для компа, золоту печатку (котра комусь перйде у спадок колись ), ну і нарешті, внукаааа!!!
Я теж вважаю що годинник це гарний подарунок, я собі купувала ось тут Интернет магазин часов ЧасТайм - купить настенные и наручные часы в Киеве.. Обслуговування на дуже високому рівні, рекомендую.
Звісно,оригінальні Ulysse Nardin коштують чимало. Як на мене,при обмеженому бюджеті краще купити репліку. Ціна в багато разів менша,а зовнішний вігляд мало чим відрізняється,або взагалі на вигляд однакові(якщо це репліка ААА класса)
Я раніше теж дарувала гроші, але вона почала ображатись, що нічого не даруємо ій, довелось вигадувати подарунки. На минулий день народження купувала ій Намистини Пандора https://www.fragola.com.ua/pandora-bracelets/ , вона була задоволена подарунком та сказала, що це приємніше ніж кошти, тепер носить із задоволенням, а на будь які інші свята купую ій шарми , також приємно
Навіщо копію дарувати, це буде якось низько. Краще подаруйте якісні годинники від Casio https://casio-official.com.ua/muzhskie-chasy-casio-g-shock-ga-110gb-1aer.html Важжаю, що їй вони дуже сподобаются і вона буде носити їх дуже довго.