Подарунки на ювілеї

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 14 бер 2008.

1. Pavilion

Pavilion миється в бані

@Natalyly трохи з вами не згоден бо сам не люблю коли мені дарують парфум і не вгадуть зі смаком*( і потім куди хочеш туди його і дівай(

2. Nirdred

Nirdred миється в бані

Дорогі жителі форуму, підкажіть з подарунком для мого батька, йому 3 жовтня буде 60 років, ювілей, будемо відмічати його у ресторані, мі з моїм чоловіком вибираємо гарного подарунка, хто що може порадити, батько в мене працює ще на фірмі, в своєму колі на роботі він поважна людина, також любить автомобілі і полювання. Що йому подарувати :scratch_one-s_head:о_О? Мені сподабався такий годинник [​IMG] , підійде він в якості подарунку татові, чи ні? Буду вдячна за відповіді)

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

WOW!!!!
    Ціна годинника ULYSSE NARDIN ...від $3000 і вище.А деякі моделі тягнуть і по $25 000.
    Якщо жителі України такі багаті і можуть дарувати такі подарунки , то може вам і треба було останнього траншу від МВФ?
    І Президент не мусить випрошувати допомоги від інших держав.

4. Nirdred

Nirdred миється в бані

Я хочу копію подарувати, ви що, в мене нема таких грошей)

5. manur

manur Well-Known Member

Гейби я був такою поважною людиною, то я б образився на копію............

6. Pavilion

Pavilion миється в бані

@manur а я ж про що) Доречі згоден з вами з приводу копії,це образливо. Вже краще гроші чи щось інше

7. Leoniya

Leoniya миється в бані

Можна подарувати щось, що є символічним для родини. Можливо сімейне фото у гарній рамці, чи замовити замість фото гарну картину усієї родини. Мені здається, що це гарний подарунок для батька

8. Katrin Loboda

Katrin Loboda миється в бані

Я ніколи не ризикую купувати свекрусі подарунок, ліпше гроші дарую :)

9. Fon

Fon whom how

ручка паркер, годинник псевдошвейцарія, вуртоліт на пульті, мисливський ніж (не мачете, якийсь такий зручний для користування, а не для вбивства стаї кабанів), крісло з великою спинкою для компа, золоту печатку (котра комусь перйде у спадок колись :) ), ну і нарешті, внукаааа!!!

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Для того щоб порадити треба знати хоча б вік та спосіб життя жінки

11. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Я вважаю, що найкращий подарунок - це гроші. Краще їх подарувати, чим те, що не треба.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. OksanaKarimova

OksanaKarimova New Member

13. Nesterenko

Nesterenko New Member

Звісно,оригінальні Ulysse Nardin коштують чимало. Як на мене,при обмеженому бюджеті краще купити репліку. Ціна в багато разів менша,а зовнішний вігляд мало чим відрізняється,або взагалі на вигляд однакові(якщо це репліка ААА класса)

14. olga igorevna

olga igorevna New Member

15. Vatra

Vatra Member

Мужчина пороки має?

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Звісно, як і всі люди, котрі поважають себе. Щось інше запропонуйте у подарунок.

17. ixeldino

ixeldino New Member

А може баньку? :)

18. Ledydy

Ledydy миється в бані

Я раніше теж дарувала гроші, але вона почала ображатись, що нічого не даруємо ій, довелось вигадувати подарунки. На минулий день народження купувала ій Намистини Пандора https://www.fragola.com.ua/pandora-bracelets/ , вона була задоволена подарунком та сказала, що це приємніше ніж кошти, тепер носить із задоволенням, а на будь які інші свята купую ій шарми , також приємно

19. Sergiot

Sergiot миється в бані

20. windrunner

windrunner Active Member

портмоне можна подарувати. або ж просто гроші, якщо немає ідей

а де твій аватар? :)