Так це можна зробити і в інший спосіб - навіть розповісти щось цікаве тому ж незнайомцю краще: та жінка теж привертає до себе увагу і зацікавлює людину собою. А тут йдеться про те, що не встигли вони добре познайомитись, може навіть ім'я не дізнались в якого яке, а вже той чоловік (будь-який) почув негативну інформацію про одну із присутніх кобіт.
я таке доволі часто спостерігаю-))))0 От тому ніколи не зважаю на те що жінки думають одна про одну. Спосіб дуже надійний щоб позбутись потенційної конкурентки
Що почуває та,яка зазнає насмішки?Чому досі нічого не змінила у відносинах?Мо* в неї є якесь маленьке,майже несвідоме почуття провини?
Уникати таких подруг і непоказувати чоловіка подругам поки ваші стосунки не стануть міцними. Але можливо що вам зробили послугу - якщо чоловік прислухався до того що йому сказала інша жінка і повріив цьому- він не вартий ващої уваги.
Цілковита погоджуюсь А взагалі ситуація доволі типова,хоч мені ніколи не доводилось такого спостерігати.І тому щось радити не буду. Почуття,вони,як казка -завжди є хтось поганим героєм а хтось позитивним, і закінчуватись вони мають не дилемою а саме визначенням...
Як поснити таку ситуацію. Дівчина фліртує з хлопцем, який займає трошки вище службове становище. коли Він відверто говорить про свої почуття до неї, йому кажуть що їй гидко коли в неї закохуються, пісял чого будь які його розпорядження ігноруються а до нього самого ставляться як до нижчої істоти. Жінки бувають на диво байдужими, навіть жорстокими до чоловіків в яких викликали почуття
Ніц приємного. А що можна змінити? З'ясовувати стосунки при тих незнайомих чи малознайомих людях? В розмові віч-на-віч та, котра обмовляє, каже типу "а що сталось? та то нічого страшного, ти перебільшуєш, нічого не сталось" ну і т.д. в тому ж дусі. п.с. повністю припинити спілкування двох жінок неможливо, бо так життя склалось. Провини за що?
Ну то треба озброїтись терпінням, сарказмом і навчитись давати відпір. А потім питатись:"А що сталось? Ти перебільшуєш..."
Імхо, дівчині той хлопець небайдужий, але серйозних почуттів в неї до нього нема. Може їй всього лиш приємна його увага та ті слова, що він говорить, але сумнівно, що в неї такі ж почуття, як в нього.