Почуття

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Svjato, 26 бер 2010.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Все гаразд, на щастя. :) Тільки я тепер точно не розумію для чого мати мобільний і його не заряджати, щоб потім бути поза зоною. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Не у всіх...
    Як в кого- в когось смертю, а в когось життям:)

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

А у мене зараз почуття знесилення.незнаю,чи вірусяка якась,але це вже на фізичному рівні,чи почуття знесилення на рівні душі.
    Шось порадьте,бо нічого не хочеться,навіть того ,що колись робила непомічаючи,автоматично.

4. з нами усіма так буває... важливо, щоб поруч був хтось, хто підтримав, коли важко. а то і поніс на руках :)

а ще вітаміни (фрукти-овочі) допомагають підтримувати енергію організму на високому рівні

маю таке почуття: хочу стати вегітаріанцем. але дуже вже м'ясо люблю :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тут дозволю втрутитися.
    Іноді варто почуття брати під тотальний контроль - особливо в критичних ситуаціях, коли все може полетіти шкереберть. В собі доречі виробляв звичку не виражати емоцій зразу. До речі результат був. Щось як в анекдоті про жирафу :)))
    Але це по правилу виключення...:)

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Побути десь на однині, поки не зіскучитеся за людьми, або за побутовими справами :)))

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

зараз,саме те і роблю:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Треба десь дістати вегетеріанського м'яса :)))

• Подобається Подобається x 4
  8. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

)) ну я не мала на увазі, що їм треба давати волю направо і наліво)) Просто й не треба тримати у собі, деколи стає легше. коли відкриваєшся

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я б сказала, крайнощі непотрібні.

Екзальтація не завжди приємна оточуючим, а притлумлювання усіх почуттів в собі - це вже як самопошкоджування.

Особисто я ніколи не приховувала симпатій, тільки слідкувала, аби прояв моїх симпатій не був неприємним. І антипатій також - тільки у цьому випадку прояв їх полягав у дотримуванні дистанції, бо інколи можна й помилятись, і образити людину ні за що.

От ми говоримо про свої почуття - а як самі сприймаємо почуття і їхні прояви до нас?

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мій принцип простий - роблю так (або намагаюсь), як я хотів би щоб зробили по відношенню до мене...

11. nikolas

nikolas Well-Known Member

І ,з того щось виходить?

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Намагаюсь бути відкритим. Якщо хтось закривається - думаю це шкодить в першу чергу їм.
    Не жаліюсь :)

13. pukhnastyk

А яке почуття керує жінкою, яка завжди в присутності якогось чоловіка, найчастіше незнайомого чи малознайомого, каже щось неприємне про іншу жінку, свою знайому, яка теж є в той момент присутня?

14. Un.Known

Ключове слово "завжди"? Про одну і ту ж жінку? Антипатія до конкретної особи. А може заздрість.

Якщо про різних - самозакоханість, бажання бути кращою на чиємусь фоні.

15. pukhnastyk

Ключове завжди:

16. Un.Known

А що на те та, котру обговорюють?

17. pukhnastyk

Такі неприємні закиди в її сторону відбуваються переважно несподівано і ніби жартома, тому якщо це відбувається при малознайомому чи зовсім незнайомому чоловікові, то він такі жарти сприймає "за чисту монету", а та, на яку наговорила її знайома, залишається в дурному становищі. Сваритись чи вияснювати відносини при незнайомому чоловікові не буде, бо й нема сенсу - найвірогідніше вони всі разом, тобто втрьох, вже не зустрінуться. Але гіркота від такого обговорювання залишається, яке, до речі, іноді буває неправдивим. Потім, вже у розмові тет-а-тет та жінка, яка наговорювала, вдає вигляд "ніц не чую", коли та, на яку вона наговорила, намагається вияснити для чого такі неприємні речі були сказані. Ось така ситуація.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зверхність...
    По причині відсутності видимих власних переваг.

19. Un.Known

Дивно, що ситуація повторюється. Що перебувають у товаристві одна одної. Тій, що насміхається - не дивно. Дивно, що цього не уникає жінка, над котрою насміхаються.

20. pukhnastyk

Так життя склалось, що їм обом доводиться часто зустічатись...

а де твій аватар? :)