Без пристрасті можна програти гру, у всякому разі коли вболівальникам сказати бiльш німає чого (самі грати не вміють ,але пристрастей через край) тако говорять гравцям : Настрою не вистачило ,страстності. I в боротьбі з хворобою пристрасть до життя може допомогти.
От зараз якесь відчуття тривоги і ніяк не можу його від себе відігнати. Переживаю за одну людину, з якою нема зв'язку вже 14 годин - телефон каже "поза зоною, зателефонуйте пізніше". Не люблю такі почуття.
Та не того людина повинна прагнути Сергію,далеко не того.....Почуття не потрібно приховувати,тоді ти не справжній, потрібно бути самим собою,щоб тебе полюбили,зрозуміли.А пагнути потрібно любові- а любов,це і є почуття.
А його не потрібно контролювати,ви всеодно від нього не вбережетесь,така закономірність,чи то закономірності,не ховайте голови в пісок,бо трапляються піщані бурі...
А я ось так,нечитаючи теми,дозволю собі "вставити 5 копійок"-маю я перманентне почуття н е з а в е р ш е н о с т і ........і,як мені здається,у всьому ,і то мене муляє,дуже
Незавершеність - визначена,чи абстрагується по відношенню до всього?Тобто ви щось незавершили в прямому розуміння, чи таким є стиль вашого життя?
Сергію, ви занадто загралися в Екклезіаста. От читаю ваші дописи, і мені відверто шкода вас. Ви непогана і цікава людина, але чомусь не любите ні себе, ні інших. Шкода...
І, схоже, пишається цим..... Дійсно, "добрі" і "погані" почуття - це лише суб'єктивна оцінка, це не об'єктивне поняття. Ніхто не накладав на людину обов'язок - тримати почуття під контролем. Більше того, це тільки небезпечна ілюзія. Якщо не давати почуттям виражатись такими, які вони є, то вони будуть трансформуватись. Ось, Сергію, на Вашому прикладі можемо то спостерігати. Спробую перефразувати один вислів "Почуття не треба "імєть" з ними треба дружити"
і хто таке сказав.? це ж самообман. Ти думаєш, що все під контролем, коли за твоєю спиною може валитись цілий світ, але ти поглянеш на це все крізь рожеві окуляри і скажеш собі : "Все під контролем..." - збрешеш! Навпаки, кажуть, що почуттям треба давати волю, а про контроль ніде не йдеться. Це звичайне навіювання, щоб бути впевненим у завтрашньому дні