Звідки то ? Ні, не всі (точніше не у всіх) стосунки за такою схемою. Це дуже індивідуально. А дружба - то таки не почуття. Дружба супроводжується почуттями. Якими? То індивідуально, залежить від особистості.
Згоден - в стосунках з усіма знайомими (з іншими краще не водитися). Ну, це не тільки під дружбу не підпадає, під стосунки би не вклалося. ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Шкода ... ---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Якщо, я відчуваю готовність - піти у вогонь і в воду. То це вигода з прицілом на майбутнє? ...То це Відчуття, чи розрахунок? Ні, не визнаю такої дружби.
Ви зараз зі мною розмовляєте, чи із собою ведете діалог? Слова вигода, ти мені я тобі є лише у Ваших повідомленнях
Не будемо ідеалізовувати, давайте краще змінимо тематику. Коли крутить в носі, перед тим, як хочеться смачно пчихнути - це відчуття?
Згоден. просто згадався Каліостро - "материализация чувств" Посилання, що ви навели - цікаве, але не думаю, що можна почуття описати матиматикою. Типу сльози - це тільки сум, а блиск зубів - це не ікли, це посмішка
Радість - почуття. Але коли чхаєш,якось особливо не звертаєш увагу,просто чхаєш і все.... У мене це точно радості не викликає,особливо коли нежить,швидше навпаки...
Ну, от це приклад плутанини дій і почуттів. Означає, що дія пчихання викликає радісне почуття. А не означає, що пчихання - це і є почуття
Цілком правильно. Якщо якась подія завдає приємних відчутів - то згадується про це лише з приємними почуттями