Відповідь: ПОЧЕМУЧКА щоб можна було собі звільнити коліна чому діти перше кажуть "агу", а потім "мама"?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА то перша іноземна мова... Як класно бути дитиною!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ні я не пропустив "з", саме дитиною. Чого люди собі придумують не зрозуміло шо, нав"язують собі якісь речі, бо ми дорослі і ми маємо так думати. А я не хочу і не буду, та нам навпаки треба вчитися у дітей, для чого думати одне, а говорити інше, тому шо це не наївно, це так по-дорослому. І взагалі шо таке наївність? І нехай мене вважають наївним чи ше якимось, я не хочу змінюватися у цьому плані. Я оце роки був відчув, що втрачаю дитячість... довелося поспіхом відновлювати - бо починав відчувати, що разом з дитячістю помирає і щось більше - творчість, вміння дивитися, невміння сваритися. чому скільки не бери, а всеодно двічі бігти (пішли дурня - так одну і принесе)? Додано через 1 годину 51 хвилину - Ну, могём!… - Не могём, а могем! (Игра слов из к/ф “В бой идут одни старики”) P.S. А надо бы говорить: “магём”, чтобы звучало “а”, а не “о”. В фразе “Я магу!” - таится большая преобразующая сила осознания, прямо, как гром среди ясного неба. А при произнесении фразы “Я всё магу!” может открыться внутренний свет Только произносить слова следует вслух, чётко и несколько раз, можно и тихо, но внятно. В дітей то звучить скорочено ...агу!
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Бо горілки як і грошей мало не буває, буває тільки забагато. Чому кенгуру має мішок(кишеньку) ?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА щоб носити дитинчат чому прищі вискакують у найбільш непідходящий момент і на найвиднішому місці?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Тому що прищі вискакують із-за проблем організму, а не відносно якогось моменту Чому виникають паводки?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА щоб ніхто не бачив,що у шухляді сховано. чому гаішники не мають літньої спецформи з короткими штанятами:D червоного кольору?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА чтоб не приставали блондинки. почему в будние дни жара, а во время выходных идут дожди?!!
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА жара також на вихідні відпочиває чому таксі на хуторівку з стрийського 16 гр,а назад 20?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Тому, що якби були постійні, з ними було б скучно. Сьогодні п"ятирічний син моєї подруги питає, побачивши чорну кішку і маленьке світле котеня Чому мама кішка чорна, а котеня в неї світле?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Таємничі закони генетики цьому пояснення Чому існує така неприємна річ як депресія?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА для того,щоб процвітала така річ як Психіатрія і фармакологія чому водії маршруток такі навіжені?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Тому що у них манія величності (вини думають, що Шумахери і не дають процвітати психіатрії і фармакології). Чому чорно-білі фільми не кольорові на сучасних кольорових телевізорах?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА тому що кольорові фільми на чорно-білому телевізорі теж не "кольорівіють" чому люди заводять вівчарку,не маючи вівців?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА в надії, що вона (собака) отару звідкись все-таки прижене чому з\п таки маленькі , а ціни такі великі?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА тому що всіх багато, а всього мало - на всіх не вистачає... от і хтось на тому заробляє тому, що так заспівав Модест Табачников чому відпочинку потребує не той, хто йде у відпустку, а той котрий з неї прийшов?