Відповідь: ПОЧЕМУЧКА бо вона розуміється на моді і знає,що поєднання чорного з білим -це стильно чому ластівки перед дощем літають низько?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА ви часом не у сфері людських ресурсів працюєте? бо інакше довелося б мити за кимось іншим. Чи означає те, що я не хочу працювати, що мені зарплати більше не підвищать?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Просто удивительно, насколько важна ваша работа, когда нужно отпроситься с нее, и насколько она маловажна, когда вы просите прибавки в зарплате Чому сонце світить, та не гріє, а відпустка гріє та не світить?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА здається немає гіршого, аніж чекати та наздоганяти.... але є - коли чекали чекали і догнали.... ;-) Если человек, а тем более начальник, несет чушь, отойди и не мешай, иначе он тебя же ею же и нагрузит. Если ты споришь с идиотом, вероятно тоже самое делает и он. Не пытайтесь спорить с дебилом, иначе Вы опуститесь до его уровня, где он Вас задавит своим опытом! все пізнається у порівнянні... що ж тоді лелекам казати? якого кольору Ваш настрій?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Оффтоп Я сподіваюсь ви не ображаєтесь і розумієте,що це все жарти( тема ж така ). А вам і справді зарплатню підвищили?:rolleyes: чому у качки довгий дзьоб? Зате хвіст короткий . Чому я така вреднота ?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Вы пришли требовать зарплату или хотите у нас еще поработать? Во всем мире людям платят деньги и только у нас - зарплату. В мире существует слишком много причин для смерти, чтобы умирать еще и от скромности. Та бо манну кашу пережовуєш по пів-години... І що ж то за кава без кофеїну?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА вельми вдячний за влучний докір:shutup: Чому жити за правилами завжди не цікаво?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Але ж така файна вреднота:shy: :shy: :shy: бо людина потребує змін чому сови вдень сплять?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Видать знают толк в жизни... Ночью более интересные вещи случаются Почему все женщины такие стоматологи?