Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Ну, если нет жизни на Марсе, думаю стОит послать космическую экспедицию на Сникерс Почему когда чем лучше относишся к людям, тем больше они садятся тебе на шею?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Ну, мабуть, з шиї хорошої людини відкривається кращий краєвид Чому Новий Рік 1 січня а не 1 березня?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА тому що міжнародний жіночий день з 8 березня прийшлося б перенести на 1 квітня чому зимою немає комарів?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Бо мусять ж люди принаймі 3 місяці нормально пожити... Чому мені дісталась така дика і вреднюча молодша сестра?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Чтоб жизнь малиной не казалась Кстати не только поправляются, - бывает что и рожают.... (фу, какой я пошлый... ) Почему лиллипуты невысокого мнения о Гулливерах?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Не можуть скласти вищу думку, бо до неї не допригнуть. Чому полуниці бувають лиш в червні?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА А що їм ще залишається робити, коли Гуллівери невисокої думки про них? Чому у людей 10 пальців?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Бо багато людей люблять рахувати до десяти, попадати "в десятку", планувати життя на 10 років наперід. Та й любі числа складати і виписувати рахунки можна за допомогою лиш 10 цифр. Чому новонароджених хлопчиків одягають в щось голубеньке, а дівчаток - в рожевеньке?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Бо в часи Середньовіччя краще відносилися до представників чоловічої статі, одягаючи їх в блакитне (вважалось, що блакитний колір оберігає). А щоб немовлята різних статей відрізнялись, дівчаток (яких в суспільстві не поважали) вирішили одягати в рожевий, що по суті ніякого важливого значення не ніс. Ця традиція дійшла і до сьогодні. Навіщо людям волосся?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА Щоб ніхто не сумнівався - вона "щира українка":D Чому кава часто смакує пізно ввечері, коли взагалі-то треба йти спати?
Відповідь: ПОЧЕМУЧКА а не зажирно? їм ітак на цій планеті дано все найкраще Чому часто буває що чогось хочеться, а сама не знаєш чого?