Почему украинские мужчины не хотят платить алименты

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем spice, 27 лип 2011.

1. Inga

Inga Дуже важлива персона

Этому нужно воспитывать с детства...
    По крайней мере я своему тинейджеру уже объясняю, что женщина, которая родит твоих детей будет присутствовать в твоей жизни всегда... дойдет ли - поживем-удидим

2. Forpost

Forpost Стоїк

нет уж спасиба ,умерла так умерла

3. spice

spice Дуже важлива персона

В случае, который я описываю, бывшая жена отказалась от алиментов и выплатила бывшему мужу определенную сумму в долларах США (собранную по друзьям, знакомым и родителям) и получила трехкомнатную хрущевку в не очень хорошем районе и полное отсутствие бывшего мужа в жизни своей и своих детей. Я считаю, хорошо поменялась. И когда ЭТОТ станет старым, больным никому не нужным сифилитиком, он даже не сможет предъявить к своим детям материальные претензии.

Еще раз - если муж оплачивает потребности ребенка, "суке" весьма проблематично выбить из него кэш :pardon:

4. spice

Шановний, я так розумію у вашому випадку жінка іще повинна доплатити, щоб після розриву Ви більше ніколи-ніколи не з"являлись ні в її житті, ні в житті її дитини. І це було б хорошою інвестицією ;)

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це, як я розумію, випад в бік моєї особистості ? Але висновок помілковий. Я завидна здобич для кожної, хто шукає "надійного, гарного, розумного, і т.д, і т.п" для створення родини.
    Але тим, в кого апріорі "чоловіки - казли, що не платять аліменти", в моєму випадку не світить нічого. :hi:

6. Соло

Соло Рыжая до белого каления

а есть такой вариант - добровольно отказаться от родительских прав? тогда тот дурень который женился на вашей бывшей жене с вашим бывшим ребенком сможет ребенка усыновить...у них получится полноценная семья и у вас никаких проблем в будущем и настоящем...мужчины..тока не кидайтесь сразу меня убивать морально...я просто интересуюсь как вы на это смотрите..

7. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

А почему именно сифилитиком ?
    Это проклятье, которые на алиментщиков насылают ?

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це таке відношення до чоловіків взагалі. :)

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Боже милостивый, разве бывает столько глупости в одном посте? %-)
    Пардон три раза, но это :hang1:

10. Муму

Муму Well-Known Member

Я не професійний педагог і психолог, але прослухав нещодавно лекцію на цю тему. Як пояснював лектор, чоловік любить своїх дітей в першу чергу через дружину. Тому чоловіки, по великому рахунку, можуть однаково добре чи погано ставитись і виховувати своїх дітей, чи дітей дружини від попереднього шлюбу.

От цікаво, вона ж виходила заміж за найкращого в світі, а за 14 років він разом з нею перетворився на козла:pardon:. Якщо жінка мудра (не розумна, а мудра) вона знає, як зберегти сім'ю і як зробити так, щоб чоловік завжди був щасливий і бажав повертатись до дому, а не навертався на козла;)

11. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Почитала, но сказать что-то "оригинальное" - трудно.
    Бывшие супруги при разводе превращаются в "сук и козлов" не только по отношению друг к другу, но и к своим детям, потому что... просто не любят своих детей по-настоящему. Дети становятся для них орудием мести.
    Своему же сыну (единственному, обцелованному и избалованному мной), когда он начал "гулять" с девочками, сказала: "Если она забеременеет, будешь жениться". Не уверена, что именно это помогло, но залеты не случились.

12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Без "співпраці" з чоловіком це неможливо.

13. spice

Мммм, скажем так, вытекает из образа жизни :pardon:

14. spice

Мозок розуміє, серце - ні :pardon:

Насправді на певному етапі відносин мудрість стомлюється, і жінка думає - а чому власне я маю все це терпіти? В випадку моєї подруги вона надто терпіла - і коли сам їздив відпочивати (а відпочивати він завжди їздив сам), і коли ночувати не приходив, і коли почали надзвонювати на домашній (!) телефон невідомі панянки і агресивно запитувати - а ви, жіночко, хто? дружина? що ви брешете, він не жонатий! В такому випадку найкраще зібрати товаришу жечі на плечі - і вперед до світлого майбутнього!

15. Муму

Муму Well-Known Member

Мудрість, це не терпіння. Жінка від природи є берегинею родинного вогнища і цю якість вона вбирає від своєї матері, бабці. Чоловік є захисником і годувальником, цю якість він вбирає від свого батька. І якщо клепки відсутні в обох, звісно, нічого з цим вже не зробиш, всі ж думають, що вони найрозумніші. Я не можу, поки що, ділитися з вами власним досвідом, але чудово бачу як на відносини у родині впливає жінка чи чоловік, хоча б з прикладу своїх знайомих, навіть власних батьків. Мені шкода дітей вашої подруги, можна сподіватись на одне, що в житті їм зустрінуться справжні чоловіки :)

З.І. Є цікаве відео лекції про відносини чоловіка та жінки подивіться як матимете час та бажання: http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=8891734&id=160252640&hash=c27ee825269bb8c9&sd

16. spice

Дякую. Зі свого боку можу сказати, що всі ми люди, всі робимо помилки, стомлюємось, робимо імпульсивні вчинки і т.д. Однак, якщо людині дорогі стосунки з чоловіком/ дружиною, якщо дорога сім"я, то в усякому разі ті вчинки, що можуть призвести до розриву стосунків, або просто зробити боляче близьким, нормальні люди намагаються приховати :pardon: У випадку, якщо чоловік ...ммм.., негарно себе поводить, причому із відтінком демонстративності, жіноча мудрість полягає в тому, щоб дати йому копняка під зад і забути про нього, як про страшний сон. :rolleyes:

17. Муму

Муму Well-Known Member

:))

Головною проблематикою є те, що ні чоловік, ні жінка, через пробіли у вихованні, а можливо і через інші причини, не бажають переступити через свій егоїзм і насправді щось зробити, а не тільки зруйнувати. Якщо ж людина має розум в голові, їі по силі будь-які негаразди, навіть якщо сама не зможе, звернеться по допомогу до психолога. Але якщо людина дурна...:pardon:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я, звісно, перепрошую, але у випадку Вашої подруги якось усе дуже дивно...
    для чого вона "терпіла", замість того, щоб вирішувати проблеми одразу?
    адже сімейне життя не буває безхмарним; для того, щоб згодом помститися?

19. spice

Трохи здорового егоїзму повинно бути, інакше руйнується особистість :pardon: А ще практика показує, що багато чоловіків навіть не заморочуються дурним питанням "а чи щаслива зі мною моя дружина? А що я зробив, щоб вона була щаслива?" Зате дуже красиво розказують про жіночу мудрість, і що у хорошої жінки не буває поганого чоловіка :rolleyes:

20. spice

Насправді все дуже просто - спочатку дуже любила чоловіка, потім "добрі" люде відкрили їй очі на його походеньки - він навколішки просив пробачення - вона пробачила (а в таких справах досить один раз пробачити, щоб чоловік впевнився в тому, "що вона нікуди не дінеться") - продовження походеньок, вже без дурні типу "вибач" - вся сім"я (особливо свекруха) за винятком однієї спайс компостує мізки "потерпи, він перебіситься і повернеться", - ну а коли стало зрозуміло, що таки не повернеться, і вже до дупи, чи перебіситься - розлучення.
    А щодо вирішення проблем відразу... Чесно скажу, я не дуже справедлива, мені її чоловік ніколи не подобався, я взагалі не виношу пихатих самозакоханих нахаб...Але в її випадку проблеми виникли саме після народження дітей, ревнощі і т.д. :pardon:

а де твій аватар? :)