Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Коли жінка стукає і лається - не чекай добра. Поки виясниться, що не винен, можна і обірвати... .:dance:
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? в оригінальній відповіді - першого пса, бо той, як зайде в хату - замовкне. Додано через 1 хвилину не факт, не факт.... громовиці слід остерігатеся незалежно від стану совісті... Стихія - то стихія....
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Тема знову міняє русло і цього разу в "Чего хотят мужчины или все женщины - стервы!" :D:D:D
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Приєднуюсь до Liliyah Romanova, адже це не так, бо всі жінки-чарівні, якою б вона не була,а всі чоловіки чомусь думаюсь, що ми-"паскуди":p
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Кішечки різні бувають. Щодо неодомашнених принцип один: спиною не повертатися.
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? А може, хто краще погладить, до того й леститься...?:p :p :p
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Ви знаєте, таки ніколи не відомо. Я колись теж так думала, але для мене однозначно кіт довіри не вартий. ІМХО єдина схожість із котами, як у мультику про "кішку, що гуляла, як сама собі знала." :D:D:D
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Нє,Шреку,кітка не зробить того,що моя теща... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=158305&postcount=105
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? оооо, я чекала, хто перший про тещу на цій гілці згадає:dance: А от на таке жінка не здатна: [youtube]7WIH-tisDD0[/youtube]
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Так всі кішки думають, тому й верещать, як марцюються, набиваючи собі ціну... .:p :p :p
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? тут на форумі в гуморі було - чому жінки так зневажають чоловіків... Бо в чоловіків завжди одне на умі - секс, і думки завжди розходяться з ділом...
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Кітки? А я думала, то коти верещать, бо приспічило... :D:D:D
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Кожну кішку приваблює мишка ! :p Додано через 5 хвилин Вони верещать коли один ще думає, другого приспічило, а кішка ще не готова... :D :D :D
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? Або вже пішла з третім... Я то думаю, чого світ потерпає від хвилі популярності одностатевих стосунків. УСЬО як в природі. Не вистачає самок. :D :D :D
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? три коти хваляться, хто з них лінивіший... Перший: мені хазяйка їсти насипала, і пішла на роботу, а я весь день був голодний, бо лінь було до миски підійти... Другий: та шо там! моя мені сметану в миску налила, і мене туди мордою поклала - а мені навіть лизнути було лінь... Третій: а ви чули - якійсь зварйований кіт всю ніч вчора верещав? Чули? - так то я собі на цноти невдало сів - але лінь було встати...
Відповідь: Почему кошка лучше чем женщина? "Тільки закохаюся, то він одружений, то я заміжня..." :D:D:D