Почему европейцы ненавидят Русов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Фауст, 6 сер 2012.

1. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

Ну не еврейка же.
    Позвольте спросить.
    Если мама полька, а папа русский- к какой нации, вы, причисляете Некрасова.

2. Останній день Олімпіади. Дивлюсь на Євроспорті матч Бразилія - Росія з волейболу. Фінал. Дзвінок на мобільний: "Привіт, як справи, що робиш?" Мій друг. Відповідаю як в тій рекламі - "Watching a match, having a Bud". "А хто грає?" - "Бразильці з росіянами." Питає - "А за кого вболіваєш?" Невеличка пауза. Я майже думаю. Як це за кого??? Як це за кого!!! Ну невже незрозуміло? Команди просто протилежні. Бразилія - далека невідома сонячна країна, яку ми не знаємо та яка пов'язана з якимись романтичними, хоч і не дуже близькими нашому слов'янському менталітету речами. І Росія, яку прекрасно знаємо, з якою ми прожили разом в одній країні сотні років і яка мала і має величезний вплив на долю України. До того ж, знайомі прізвища на майданчику та майже рідний русскій мат від тренера росіян в перервах матчу не давали забути про це до кінця матчу. Як це за кого я вболівав? Звичайно за бразильців!!! ))

3. Фауст

Фауст Well-Known Member

А в этот раз? ;)

4. Я не вболіваю за росіян з 1991 року. ;)

5. Фауст

Фауст Well-Known Member

А почему? Мирно же разошлись в 1991 году, откуда такая нелюбовь сразу появилась?
    ЗЫ Почему то мой автоматический интернет переводчик, определил Ваш пост, как пост на белорусском языке :))

6. Українська приказка, яка малює природу декого з людей. Звичайно, що вона про загальну сутність людини, а не про якусь конкретну національність. Але московити чомусь вирішили, що це приказка саме про народ, що її придумав. Дивно. Ну тоді приказка - "Без ума голова - ногам пагуба" саме про автентичні риси росіян - безголовість та дурість. Нє? ;)

ЗІ Фауст - користуйтеся Гуглом. Він не хибить.
    А щодо нелюбові, то я ж коротенько окреслив. До того ж це мабуть щось генетичне. При чому важливо - я не люблю імперську Росію, а не росіян конкретно.

ЗІ Так. Навіть ГУГЛ перевів невірно. Він перевів ЗВИЧАЙНО як ОБЫЧНО. А треба - КОНЕЧНО.

7. Фауст

Фауст Well-Known Member

Дык Гугл и определил :)
    Так в волейбол играла не имперская Россия, а наши парни-россияне.

8. forester

forester Well-Known Member

Думаю, это серьёзный удар по зарубежному престижу россиян. Уже и не оправиься.

9. От тут дуже важливе місце. Парні-росіяни, що обирають собі імперську владу. Тому тут ніякого конфлікту немає. Припинять обирати імперастів, тоді поговоримо. А поки що вибачайте.

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

Опаньки!Так это Вы выбрали себе Януковича?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так чого так не люблять москалів? Мій товариш, мордвин по національності, теж чомусь їх не дуже ... того...

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

Брат штоли твой?

13. spice

spice Дуже важлива персона

Мы можем точно знать, что он поляк на 50%. Ведь папой может оказаться вовсе не заявленый на эту должность претендент ;)

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Такие как Радиоточка, Ваня Лисицын или Рукоша? За них еще болеть?о_О

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Нет таких как Гранд, Прокоп и Блаберус! :)
    Шо Вi думаiтэ у нас таких як воны ны маэ?

16. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

вже китайською наша лайняшка заговорила. )

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

яКiж це кiтайскi?
    Це ваша мОва :))

18. White Snake

?
    це твое лайно, яке з українською мовою немає нічого спільного.

якжеж тебе дратує україньска мова.
    якжеж це добре. :yahoo:

19. Фауст

Фауст Well-Known Member

Нюхай тогда. :))
    Андестенд по-русски?

20. White Snake

[CENZ]ти вже обісрався?
    ай-яй-яй! :rolleyes:[/CENZ]

а де твій аватар? :)