Почалось? Підтримаєм хлопців!!!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 26 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А що вже і жіноча логіка не спрацьовує?;):))

2. bars

bars Well-Known Member

Цей підрозділ був би потрібний при наявності у нас колишніх стратегічних ракет. І тільки для того, щоб це головнокомандуюче не змогло їх запустити.
    А наразі йому конче необхідна протияєчна дивізія, а то і армія...:))

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Не поверите, я её отключила :));)

4. ГРАНД

Треба попереджувати зазаделегідь. Викладайте одразу що ще відключили? Розум надіюсь ні?:))

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

А никаким.
    Просто с темой-то, неловко получилось: гром канонады Гранд спутал с [STRIKE]пуком[/STRIKE] шуткой блогера. :)

6. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Гранд такой Гранд...
    Самое смешное начнется когда действительно народ поднимется. Вот смешно будет посмотреть, как кое-кто на форуме лихо перекуется...

7. ГРАНД

Ловко чи ні, то ще питання часу. Не кажіть ГОП. "аврора" теж пукнула холостим пострілом, як і той блогер. А чим все скінчилось?;)

8. Inga

А ничем хорошим тогда не закончилось.
    Вот поэтому я за то чтобы каждый занимался своим делом, а главное, мирно им занимался.
    (Как ни банально это звучит) :)

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Рукоша,маладєц! Сам додув...Ну нє,направду,Не буває диму без вогню! :good:

10. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Не, Инга! Тут Гранд ни при чем. Эта инфа прошла по всем изданиям, но потом в этих же изданиях прошла инфа про ремонт. Гранд сообщил и спасибо ему, что быстро среагировал. Я, например, проспал. :pardon:
    - А то, что корабль на ремонте? Может уже и на ремонте, но был ли бунт на самом деле, мы еще узнаем. Шило в мешке не утаишь, однозначно.:rose:

11. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

Это очень красноречивый образ кремлёвско-Ымперцовой политики, проводимой в отношение Украины под прикрытием слюняво-сусальных заверений в "братстве и дружбе".

12. Luna

Luna Guest

Я поражена. Хамство, переход на личности, гнусное поведение так называемых мужчин, хамящих в открытую женщине уже стали "доброй" традицией на нашем форуме. С оппонентами теперь не принято спорить, принято обсуждать их личности, а не слова или поступки.
    Уважаемый Гранд, обсуждение ума - не Ваш конек. Как и обсуждение порядочности конкретных, но лично ему незнакомых, членов Свободы или другой партии г-ном Юрко. Оба - строгое предупреждение. За следующий переход на личности - бан.

УБЕДИТЕЛЬНАЯ просьба к модераторам раздела. В случае отсутствия конструктивной беседы по теме - тема будет закрыта.

13. ГРАНД

Гнусна поведінка так званих жінок звичайно ж в розрахунки не береться. Ну та ладно. Каюсь. Хоча ідея емансіпації мені цілком до вподоби, тим більш що в Україні жінки завжди займали головні позиції практично у всих сферах життя ((за певними виключеннями), тому і прославились що вміють на рівних говорити з так званими чоловіками, тому і цінуються у всьому світі, а не лише завдяки своїй природній красі. Стосовно обговорення ума. Так всі на форумі цим власне і займаються при обговоренні тієї чи іншої статті, новини то що. Вірніше спочатку обговорюється власне сама новина, а вже згодом (дуже швидко) і якість та кількість ума самого носія (суб"єкта, об"єкта то що ) новини. Як би не обговорювали, то будь яка тема не набрала б і десятка дописів. Хоча і тут каюсь, бо ведусь на загальний мейнстрим. стосовно себе. Я не претендент на якийсь там особливий розум. Можливо навіть нижче середнього в порівнянні з іншими учасниками. але ж це не значить що мене за це потрібно щоразу лупцювати. Мені наприклад коли не подобаються дописи того чи іншого дописувача, тоя не жаліюсь нікуди, а просто ігнорую його дописи. Стосовно членів партії Свобода. А що тут крамольного? Для того щоб переконатись в справедливості критики, потрібно прочитати програмові положення партії і порівняти їх з баченнями означеного члена, і висновок напрошується сам собою.
    І тут каюсь. Бо я не член партії Свобода (хоча і симпатик) і як власник ума що нижче середнього не маю права нявкати на цю тему, за що власне і отримав по голові.
    Що до коньків. У мене один єдиний коньок, це моя Україна. І як я її буду боронити і любити, або критикувати і ганьбити - це стосується виключно мене і більш нікого. Хоча я завжди відкритий до критики, будь якої критики, з матерною включно. Просто в решті решт час розставить крапки над "І" і кожен отримає по ділах його.
    І ще раз каюсь, каюсь , каюсь. Але прошу поправку на низький рівень мого ума таки зробити і трошки відноситись з розумінням.
    Дякую.

14. bayard

bayard Дуже важлива персона

мне гораздо легче дышалось если бы я знал что у народа она есть, а не только у моряков.

15. ГРАНД

Все правильно. Але з певного часу мене дуже нервує згадування всує слова "народ" і викликає відразу той, хто його дуже часто виголошує. Ситуація цілком схожа з мусоленням таких слів як демократія, ринок (ринкові відносини) лібералізм, і т.д.

16. Luna

Luna Guest

Вне всякого сомнения. За исключением подобного:

ЭТО касается модераторов форума. За что Вам и было сделано предупреждение. Обсуждать тут нечего, вопрос закрыт. За обсуждениепоста с модераторским тегом - предупреждение.

17. bayard

нервує тому що геть ніхто не зможе зараз точно визначити що це таке для сучасной України.
    Точно як із лібералізмом та демократією. Вони там наверху говорять про них, а самі не уявляют що це таке, тому що ніколи не жили в демократичній державі.

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Открытый бунт против голубой власти - это было бы неплохо.

19. Inga

И хотя, я считаю, что ловить на слове - не есть метод ведения дискуссии, все же я спрошу, потому что мне не понятно: для Вас важно знать, что не только у моряков, но и у народа есть честь, при этом что такое народ - "геть ніхто не зможе зараз точно визначити що це таке для сучасной України".

20. bayard

а я думаю так и будет
    просто еще не все получили квитанции про оплату за коммун услуги по новым тарифам, и не вступил в силу закон о пене за невыплату этих услуг:))

а де твій аватар? :)