Почалось? Підтримаєм хлопців!!!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 26 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Мені здається Ви ніколи цього не зрозумієте. Ви намагаєтесь математично, логічно чи ще якось вгадати що саме мене порадувало. А мені розтлумачувати Вам що саме, - як говорити з глухо-німим.

2. ГРАНД

Краще нічого не брати до голови , принаймні щоб вона була світлою і не задуреною, і покладатись на національні інстинкти, ніж набити голову (за Вашим прикладом) всілякою дурнею (при чому запозиченою ззовні, від сумнівних мозкових центрів) і цим вихвалятись і корчити із себе розумника.

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Да куда уж мне, с моей женской логикой :) и к стати, я не глухонемая, я очень даже умею слушать, слышать и говорить, а да , я не математик, но считать я умею ;)

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

Флагман "Гетман Сагайдачный" ушел на плановый ремонт.

Севастополь. 26 октября. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА – Флагманский корабль Военно-морских сил Украины "Гетман Сагайдачный" в настоящее время осуществляет плановую постановку в один из доков Севморзавода в Севастополе.

Как сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в пресс-центре командования ВМС Украины, утром во вторник флагман вышел с места стоянки, и, не выходя из акватории базы, осуществил переход к Севморзаводу.

В пресс-центре также опровергли информацию о том, что корабль осуществляет какие-либо несанкционированные переходы.

В пресс-службе Минобороны агентству также сообщили, что "Гетман Сагайдачный" находится на ремонте. Флагман готовится к операции "Активные усилия" в следующем году, добавили в Минобороны.

Ранее ряд СМИ со ссылкой на одного из блоггеров распространили информацию о том, что якобы в Черном море взбунтовался украинский фрегат "Гетман Сагайдачный". Блоггер сообщил, что после проведения морских учений корабль якобы отказался возвращаться на базу в Севастополь и, протестуя против низкой зарплаты, усиления русского языка и цензуры в СМИ, "поднял флаг НАТО и движется на юго-восток, предположительно, в грузинский порт Батуми".

5. Милена

Не, это не интересно :o нужен скандал, ну или его имитация .:)

6. ГРАНД

(див. виділене) Я такого не говорив. а Ви мабуть з провокативною ціллю вирішили перекрутити так?

7. ГРАНД

Такі речі як правило знаходять підвердження згодом. Треба почекати. Про дим без вогню нагадувати не буду. І про вчинок П.Григоренка теж.

8. bars

bars Well-Known Member

Это может быть главной причиной. А если ещё кто то из командного состава на пенсию собрался, то могут и пальнуть по Севастополю. Я уже начинаю таки переживать за Одессу при их целкости...о_О

9. Милена

А вы что, ещё не поняли, самый главный провокатор - это я ! :))

10. bars

bars Well-Known Member

Ех, мрії, мрії... Гранде, мене теж сумнів бере - чи дождусь...:pardon:

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Правда і домисли змішались воедино...офіцери зарплатою реально недовольні,корабель плине кудись,чи-то в Грузію ,чи-то на ремонт,а ми правдиво тут констатуємо,що...
    Нєчего боятся і нєчего тєрять...Все що могли,то вже вкрали...мову з Українського Севастополя (українського,українського ще!),українську мову на Донеччині,копійку на завтра на харчі,і всяке таке...
    Молча-а-ать...лагідно нас просять на форумі деякі!
    Так ніжно,ласкаво...по-жіночому!:scratch_one-s_head:

12. bars

bars Well-Known Member

То вам гаркнути по-мужскі? Або щось кажіть, або ма-а-алчать!!!

13. Юрко НОТОЦО

[OFFTOP]Та то не Вам...не для Вас писалось!:preved: [/OFFTOP]

14. ГРАНД

Я приблизно маю такі ж почуття та сумніви. Але чим чорт не жартує?

15. Милена

Гранд, Вас ....
    Молча-а-ать...лагідно нас просять на форумі деякі! Так ніжно,ласкаво...по-жіночому! (с от Гранда)
    Вас просят, не по женски грубо, хватит мусор таскать на форуМ !

16. ГРАНД

Чому ж саме по жіночому. Ще один так званий "свободівець" випірнув і так затято (не по жіночі) обплював нас з Вами.

17. ГРАНД

Самі ви мусор.

МОД. Хамство, рецидив.

18. Юрко НОТОЦО

[​IMG][​IMG]

19. Милена

:scratch_one-s_head: О, а вот это по мужски , супер, можете собой гордиться !

20. ГРАНД

:)):)):)):good::good::good:

а де твій аватар? :)