Ви неважно знаєте історію, коли зрівнюєте польську та українську ситуації. Ви б ще прирівняли московитів, захованих в лісах та болотах. Раджу вивчити про кочівників та їх великий Євразійський степ. А до цього додати кількість народів, які пройшли територією нинішньої України та польською. Запам'ятайте, Червону Русь спасли гори, а Московію - ліси та болота. А Київ по суті стерли з лиця землі.
для не историка по образованию и призванию достаточно. ну так и в Африке(не средеземноморского побережья) природные условия не позволили возникнуть практически ни одному государству до середины 20го века ,но там никто не претендует на величие собственного народа... может и украинскому народу стоит задуматься после стольких тяжёлых потрясений далёкого и не очень далёкого прошлого и начать историю свою Украины. она и станет когдато великой историей великого государства давшего собственному народу благополучие и равенство перед законом ,а миру явит великих учёных/ученья которые изменят этот мир к лучшему. а то выискивание какихто новых артифактов полиалита слишком затянулось... А свобода и независимость пока есть...
А хто претендує на "величие" одного з найвідсталіших народів Європи? Я ж не московит. З Макіавеллі приблизно - "народ, який перебував довго в рабстві, не зможе сповна використати свободу, кинуту зненацька".
Яку це, цікаво, еліту не вберегла нація, га? В мене особисто досить упереджене ставлення до цього словосполучення, бо за "еліту" найчастіше наш народ вважає ту купу лайна, чиї пихаті огидні пики ми маємо бачити кожного дня з ящика. А що стосується гармошки, вона поки що в повний голос не заграла, банда прахвесора ще свій потенціал не вибрала і на 10 відсотків. Ще потанцюємо усі, ще будуть вчорашні критики Ющенка хапатися за серце і казати, "ти сматрі, а прі бєндеровце-та палучше жилось, абманула нас гніда голубая". Вже так кажуть, а що буде далі???
Оту, яку розтерзали в 30-х та домучували в 60-х. Балаганов, я в очі Ющенку казав на початку 2006 року такі фрази між інших: - ви що думаєте, що крім Віть, Юль та Льонь немає розумних та порядних людей в Україні; - ви своїм невіглаством приведете самі донецьких до влади. На останнє Президент скривився, засміявся та потім сказав - "Не фантазуйте", а через декілька місяців посадив завгара в кресло прем'єра. Єдине достоїнство Ющенка на початку правління - він нікого не сажав за критику. А вже в 2007 році мене його комсомолочка Ставнійчук посадила за грати (дві доби) за плакат "Українська влада - гонору на "Мерседес", а розуму на "Запорожця".
І тут являється Юля і говорить:- Ми Вашу опозиційність до Ющенка підтримаємо...фінансово! Шо нє? Може й помиляюсь! Нині це вже не так важливо! Не хлібом ж єдиним живе людина!
Гаразд, але ж новій Україні вже майже 20 років, де ж та нова еліта??? Вже ж ніхто нікого не " терзає" і не домучує. " А бьіл лі мальчік?"(С) Добре, згоден, але в мені чомусь передчуття, що період правління Ющенка то є ще не самий гірший в новій історіі України. Може, в мене паранойя або "оранжєвьій псіхоз"?
так я и ни в коим случае имел ввиду в телевизоре некоторые политики пытаются культивировать неразумное и глупое ...
Сказав жлоб, вибачте, рагуль. Ось вам лист мій сьогоднішній до своїх "фінансових босів" До фракції Верховної Ради БЮТ Звертаюся як представник «єдиного джерела влади» до представницького органу в ВР, за який я голосував на останніх парламентських виборах, хоча цей орган не відповідає мені згідно ст. 40 Конституції. Вам частина народу делегувала свої права для захисту та відображення його інтересів в Верховній Раді. Ви допустили фактичне руйнування цього державного органу зі сторони Януковича. Ви допустили порушення ним ст..6 Конституції про «поділ влади», віддавши її повністю в руки узурпатора цієї влади. Якщо ви не можете представляти інтереси майже половини населення України (разом з НУНС), то здавайте свої мандати для організації нових виборів, які б відновили статус-кво балансу сил в державі. Якщо є ще сили, то не ігноруйте тих людей, яких ви в ВР представляєте, та захищайте їх права з наданням «обґрунтованих відповідей». В зв’язку з попереднім надсилаю для контролю лист «узурпатору влади» в Україні та необхідної реакції на викладене в ньому. [FONT="] [/FONT]
Прокiп, вот такие действия уважаю.Браво! вы гражданин со своей гражданской позицией. Вселяет надежду что когданибудь так будут поступать все думающие и сознательные люди которых в этой стране будет подавляющие большинство.
какоето невнятное уточнение начальника Генштаба ,супротив кого будут быстро реагировать уж не на внутренний рынок это реагирование направлять... внешних врагов вроде нет ,даже нет предполагаемого противника.... странно...
) Валабуєв,ось вам...відповідь: Вибачаюсь...але Ви такий смішний,з тим своїм жлобством,як 65-річий пійонер... Я-сі всикаю...Направду!
[OFFTOP]Верно говорят, что самая крепкая дружба - против кого-то.[/OFFTOP] Мдааа.... Предупреждение. Прокоп и Юрко, рекомендую не продолжать в таком духе.
Це закономірний підсумок розвитку подій які відбувались протягом 20 останніх років. Бажаний чи не бажаний - то окрема тема для дискусій. Але те що він настає - факт неспростовний. І як що хтось його захоче не помічати та ігнорувати, і як що у декого вистачить розуму спробувати вирішити питання силовим методом по його нейтралізації, то тоді буде дуже і дуже гаряче.