Підозрюю що Ви сплутали Боже з праведним. І ось чому. Те що Ющенко запровадив і відстоював головне чого прагнув - свободу, він таки зумів впровадити і передав її у Ваші руки, наівно понадіявшись, що ці руки її (свободу) утримають і будуть її тримати вічно та бережно. але помилився. Ви друже Торро свободу не втримали, а з нею і НАДІЮ. А визнати самих себе винними в цьому дуже і дуже важко. По собі знаю. Тому і прокльони спрямували на того, хто опиратися звинуваченням не буде. Так Ющенко і став головним винуватцем втрати ВАМИ ж надії у вигляді свободи. Це так по савєцьки, аж дух захватує.
щоб не встрягати в дурну суперечку з фанатами - дам коротку довідку про "що відстоював" 1) Сумська область - як один, були проти кучми, як один - повелися на юща. Люди йшли проти бандюків голіруч - відстоювати свою свободу і надію. ющ повернув їм все разом - і свободу, і надію - коли замість того, щоб запхати щербаня в холодну на довгі роки - повернув щербаня назад головувати областю. Ви в сумчан попитайте про юща - це найпоказовіша область коротко - про "що ті руки не крали" 2) відбулися суттєві зміни в тому ж газовому ринку України - зокрема, деякі нові "крупні бізнесмени" - той же брат юща, та й купа його інших родичів. == Баста, крапка - вірте у своє "мессійо" - але такого просирона як державності, так і всього українського - напевно, з 17-го року не було. Без будь-яких зовнішніх ворогів. І якщо у Києві було модно говорити українською у 2005-му - то під кінець каденції "месійо" - була масова "нелюбов" (м’яко кажучи) до української мови - та й до всього українського.
Друже Гранд. Свободу собі відстояв народ на Майдані, а "бухгалтер" пустив її по вітру. Ющенко наніс Україні шкоди більше, ніж поки що той, кого він своїм невіглаством привів до влади. Він вкрав в людей з усіх регіонів ВІРУ й НАДІЮ В МАЙБУТНЄ.
і об’єднав Україну - тепер його на сході і на заході ненавидять однаково яник - просто продовжив розпочате попередником (чи кучмозамінником?)
По одному колоску не судять про урожай. Повторюю, Ющенко це невіглас та зрадник, який навіть більший ніж Винниченко. Він пустими словами пустив здобутки Майдану на вітер. Його жлобське відображення - Балога.
Ви мене вважаєте фанатом? Мессієй Ющенка я ніколи не вважав. Його помилки (навіть прикрі помилки) не заперечував, але згодом виявлялось що то і не помилки були. Не всі, але багато що виявлялось зовсім і не помилками. Мені в ньому імпонувало те, що він не розмінювався на дрібниці і просто не робив те, про що його благали рабоподібні совки. Як то карати всих чохом і безразсудно лише за те, що ті не так щось сказали або не з нашої пісочниці.
Що він ще на Майдані плював на мерзнучих людей і дав згоду на підпис під конституційними реформами, набрав в свою команду Щербанів та Балог, повністю ігнорував свої обов'язки по ст. 102 Конституції...
Во-во!!! Саме це і я спочатку вважав за прикру помилку та зраду (маючи на увазі підпис під конст. реформою) але згодом, і особливо сьогодні, зайвий раз переконався в корисності її та дикості того до чого нас з Вами повернув янукович. А Балога та Щербань - то таки помилки. Визнаю.
Так если бы таких "помилок" не было, то и януковичей сегодня в природе не существовало бы. Во всяком случае, во власти.
Друже Гранд, та киньте ви ту "соломинку". Вона зараз паразитично тішиться в екс-президентах на своїй "пасіці". А Україна пливе після нього в невігластві та відчаї. Можливо єдиний раз я з Акуліною згідний - невігластво Ющенка привело до влади "братків", які зараз пробують йому показати "як і кого саджати за грати".
кашпіровський на сеансі психоаналізу: "я не хочу ср@ти... я не хочу ср@ти... я не хочу ср@ти..." - пауза, гримаса, здушений стогін - "я не вср@вся... я не вср@вся... я не вср@вся..." самонавіювання - велика сила! з’їздіть на Сумщину, і скажіть, що то не помилки, в очі тим людям, яким братки щербаня кийками голови трощили... не забувайте, правда, що ваші ясна та зуби у страшній небезпеці...
Ви просто глухий, грає вона вже давно про деградацію України. Почитайте шевченкове "І мертвим, і живим..." чи стусів плач по гинучій. Нація, яка не вберегла своєї еліти, яка не відродила нову, породжує максимум Кендзьорів, в яких гонору більше ніж розуму.
свинья не родит бобра(с) к сожелению все маломальски значимые исторические фигуры Украины были поводырями под "когото" ,якобы выбирая из двух зол. это наверно и есть ментальная составляющая нации...
Ви дуже погано знаєте історію України та в плив на неї Євраізійського степу. Бог дав цю благодатну землю моєму народові з приміткою "на шляху в кочівників". Так ось останнє й не дало НІ ОДНОМУ НАРОДОВІ державно закріпитися на просторі від Алтаю до Карпат. В цьому шукайте карму та ментальність.
Так само дав полякам Їх землю,яка також на перетині Всі Великих Війн із-за місцерозположення. І так само поляки часом,як і українці моляться до Бога,повторюючи:Боже,навіщо Ти мене народив поляком! Та ж сила духу і покірність з доброзичливістю! А галичани троха інші! Не такі покірні... Але побороти то "свинство",то шо,гадали,же -то Ющенко мав зробити відразу за 300 років від переяславської зради? Що міг то й зробив...а побачив,же то все гівна варте,та й плюнув...уступив місце іншим...ІНШИМ,а не Януковичу! Ось і маємо,те що маємо! Чому Кравчук не збудував міцну Україну...Або вже Кучма,з Суркісами,Пінчуками...А може то тому,що дорогу Юльці Ющ перебіг,га-а? І юж би мали міцну державу-кагал! І хто я би був в Тій державі,га-а? Українець? Ну да...в свідоцтві про народження! І тіішив би ся...скакав,як ті цигани по Франції нині! Мені краще націоналістом себе почувати,ніж космополітичною одиницею! [OFFTOP]Най би Юльця побєждала,раз Ющ програвав! Ат нєт! Вона ніц не допомогла в вирішенні державотворення при Ющу,а лише обіцяла на пізніше...А йому то до лямпи...вірити в її "тетчеровський талант"...Тому й отак...І маркель так само...в чужих руках ніц не може... [/OFFTOP]