Побут Східної і Західної України

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Брацлавчанин, 23 жов 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так то ж ті що "за царя и отечество", Януковича теж вже посвятили в козаки. А от Херсонщина, до речі, самий найменш кацапізований регіон півдня України, і не тільки в плані культурно-етнічному, вони і за риго-комуняк найменше голосують.

• Подобається Подобається x 3
  2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Так це улюблена справа - дискредитувати ізсередини все що тільки можна: обшароварити і спримітивнити (розкрутку тупої "ой на горі два дубки" і закопування та ігнорування етно-скарбів я їм не забуду) народну пісню, культуру, традицію, влізти у козацтво, в релігію, скрізь.. Я не знаю хто це робить і для чого, але я точно знаю що це "не наші люди". Не Ви і не я, і не наші з Вами однодумці тут на ЛФ чи в житті (хоч у кожного і трохи своя деталізація поглядів).

• Подобається Подобається x 3
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я взагалі є противником сучасного "козацтва", як якогось стану, з якимись привілеями...Це - оперета, а не козацтво. Козацтво в Україні зникло в 18 столітті, треба історикам займатися цією проблематикою, можливо спільнотам, що займаються історичною реконструкцією. Але створювати в сучасному суспільстві козацький стан, то є дурнею.

• Подобається Подобається x 2
  4. BomBoyash

BomBoyash миється в бані

Читайте Пост-Поступ, там в кожному випуску матеріали є на цю тему. Дуже цікаво!

а де твій аватар? :)