Відповідь: Побожність я пишу не про уподобання, а про людські судження. і тільки (!) з власного досвіду.
Відповідь: Побожність Мені сьогодні хтось із співробітників анекдот прислав - навіть нездогадуючись,як "в тему": Молодая, симпатичная девушка приходит в церковь, подходит к священнику. При этом, на ней ни макияжа, ни бижутерии, ничего, даже одежда консервативно-строгая. Потупив голову спрашивает: "Батюшка, а как вы понимаете концепцию протеирея Феофана о социально-патриархальном единении души человека с Господом Богом, на основании религиозных воззрений, высказанную для русской проваславной епархии в Париже"? Батюшка: "Замуж, дура! СРОЧНО ЗАМУЖ!!!"
Відповідь: Побожність От, знайшов у Біблії, що апостол Яків думає про побожність: СОБОРНЕ ПОСЛАННЯ СВ. АП. ЯКОВА 1:26-27 хто побожний Коли ж хто гадає,що він побожний, і свого язика не вгамовує, та своє серце обманює,- марна побожність його! Чиста й непорочна побожність перед Богом і Отцем оця: зглянутися над сиротами та вдовицями в утисках їхніх, себе берегти чистим від світу.
Відповідь: Побожність А знаєте, що мене ще найбільше смішить? Коли деякі людоньки, зачувши, що ти деколи про Бога говориш, щось комусь на тому підгрунті доказуєш, самі хочуть, щоби ти виглядала гладенько зачесана, в спідниці до підлоги, блюзочці нависпуск, та ще й такій трохи більшого розміру , зі сіреньким, неусміхненим обличчям... А тут побачуть, що ти і в штанах, і з нігтями ( хай навіть френч-тіпс) намальованими, з купою помілірованого волосся, рожевощока, завжди усміхнена, та ще й деколи людям їхні прикриті грішки покажеш, як дуже допечуть, то то ВЗАГАЛІ! Кінець світу! "ЯК ТАК МОЖНА? А ЩЕ СЕБЕ ВІРУЮЧОЮ ПОКАЗУЄ!" Псевдоуява у людей декотрих про побожність!
Відповідь: Побожність Та просто з життя то, Ірено. Стараєшся, дійсно, з людьми поступати, як віруюча людина. Прощаєш, промовчуєш, щоби гріха не розводити. Тоді сідають тобі на голову і думають, що ти то будеш покірно терпіти. А як щось скажеш відкрито, зачепиш таких "людОчків", то відразу;"А ще віруюча, називається!" Віруюча! Тому і брехні, несправедливості, підлості терпіти не можу. От і висказую, викриваю лицемірів. То не значить, що я їх ненавиджу, ненависть не в моїй природі. Але одобряюче мовчати, чи не заступитися, коли брехню, наклепи зводять ніколи не буду. В цьому й заключається християнство. Смиренність потрібна, але не тоді, коли треба злу протистояти. Біблія вчить: протистій злу і воно втече!
Відповідь: Побожність все дуже мені знайомо... до речі, та жіночка, про яку я колись писала вам - дружина священика...
Відповідь: Побожність побожність - це те, як ми виглядаємо перед Богом. більше тут нічого казати не треба.
Відповідь: Побожність Якщо репетує, то точно фарисейство то. Віруюча людина, то просто щиро віруюча. А про термін "побожність" я вже говорила. То тільки для людей.
Відповідь: Побожність Одного разу прийшла моя старша зі школи і каже:"У нас була виховна і вчителька розповідала нам про Бога". Я запитую: "І що саме вона розповідала?" На що моя каже: "Вона казала, що якщо б всі мали таку віру, як вона, то світ би був значно кращим..." Я кажу дочці: "Це вона не про Бога розповідала, а про себе." Смішно? Плакатися хоче....
Відповідь: Побожність Ага-а-а-а-а-а........ Додано через 22 хвилини Теж так думаю. Вчора на казанні священик сказав (пояснюючи євангелію про "підстав другу щоку"), що багато хто думає, що християни безхребетні (мені той термін сподобався ) і що коли хто вдарить в одну щоку, то " підставлю другу-- най сьі відведе". (чесно кажучи, думав, що засміюся "на повну котушку"). А ще пригадав історійку: Жили-були священик і атеїст. Атеїст завжди читав Біблію, бо хотів священика на помилці піймати. Ну і одного разу вичитав про ту щоку. Потер руки, мовляв, попався ти, друг. Прийшов до священика і як не вгріє його "в пампулю". А священик у відповідь і собі атеїста "в пампулю". Атеїст: "Та як ти що, не читав, що тре другу підставити?" А священик: "якою мірою міряєте, такою й вам відміряють!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D Додано через 30 хвилин Думаю, ми тут забагато судимо інших, пора б вже про побожність, а не про ближніх...
Відповідь: Побожність Іноді побожністю називають лицемірство. Розпізнавати правду не завжди можливо. Тому так і виходить.
Відповідь: Побожність так вийшло, Лілю, що пльонтаю поміж 3 сосен. як не попи, то попаді. курча мать... (я думаю, мене зрозумієте):no:
Відповідь: Побожність Я вас дуже добре розумію. От тільки зі сторони виглядає ваш допис двозначно. Тому він Борисові так сподобався і тому вас Оля не зрозуміла. Сиджу і зі сміху аж за живіт тримаюся!!! Я вас дуже добре розумію.
Відповідь: Побожність прошу вибачення, якщо збила з пантелику когось із форумлян... справді... перепрошую. треба було писати в пп. а я якось на емоціях...