Побожність

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 чер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Побожність

Миху, я ж написала про вигляд, а не про аватар.
    А ви уважно мої повідомлення читали? ;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взагалі, що до мене, то слово "побожність" є нормальне слово. Звичайно, якщо говорити про поняття, зміст того слова, то воно скоріше означає побожність в очах інших людей, але не завжди в очах Божих. Але яке то має значення? Мова - це носій доброго і злого і, як слово, воно має право на життя.

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Миху, при чому тут слово? Цікавить саме явище.
    Але ж ви любите вдавати з себе того, ким не є...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліля, я просто хотів запитати, щоб повніше уявляти собі картину вцілому, а враз ви щось забули? То є раз і друге.... я вже не молодий, зір поганий, память дзюрава....руки трясутсі... зуби он в кілішку мокнут.....

Додано через 1 хвилину
    О, Лілю, є таке явище, часто фальшиве...
    Ви про ровер?

• Подобається Подобається x 5
  5. Liliyah Romanova

Ні, я про це...
    Будьте собою. Вам то більше пасує. ;)

6. Molv

Molv New Member

Ви теж :):):). Не думаю, що в житті Ви така, як гласить один з ваших підписів і аватар.

7. Liliyah Romanova

Бздура. Вибачте на слові.
    Добре, якщо тут зараз почнуться банали, то я пас.
    А підписи - то не я, то настрої, думки...

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

а-я, а-я...
    і губи фарбувати не можна, і нігті фарбувати нє... бо то гріх страшшшенний... ліпше короткими нігтями очі видряпувати, а з нефарбованимиі синіми від злості губами на людей кидатися...
    то все... пройдений етап...

• Подобається Подобається x 6
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мих, будь собою, пий Кока Кола.

10. Liliyah Romanova

Ну чого, як собою, то зразу оффтоп? :sad:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я і є сам собою, бо я жартую, нє?

12. Зануда

Зануда така зануда

Давайте по темі. От мені, наприклад, не подобається, коли люди підчас Святої Літургії моляться на вервичці. Вони одночасно марнують дві можливості спасіння душі - молитву і участь в Євхаристії. Молитва стає автоматичною, а Літургія не почутою. Яка з тої "побожності користь"? Вервичка, то є приватна молитва, окрема від Літургії, але може відбуватись спільнотово, а Літургія - це молитва спільноти, її приватно не відправиш для себе, тоді коли зручно чи відчуваєш потребу. І, як не дивно, така поведінка може бути поганим прикладом для тих, хто ще не зовсім розібрався, як правильно налагодити свій контакт з Богом і приходячи до церкви вирішує брати приклад зі старших, досвідчених у вірі людей, а ті насправді створили свою власну "приватну побожність" і ще можуть священика повчати, бо він молодий і незнає, як то правильно :)
    Ну, звісно, це не всі старші бабусі так роблять, не хочу узагальнювати, але таке явище має місце і я таке спостерігаю вже роками. :sad:

• Подобається Подобається x 9
  13. Mariya

Mariya Well-Known Member

А я ношу штани, деколи шорти, на ногах шльопки з відкритими пальцями (розпуста-розпуста-розпуста), хусток не переварюю навіть на шиї.

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Так-так, у євреїв було: жінки - по щиколотки, а чоловіки - до середини литки...
    А мені подобаються у довгих спідницях дівчата...:shy:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічого собі...

16. JaguaR

JaguaR щасливий

Ой, щось в мене на екрані так жовтий колір видно, певно треба контрастність зменшити...

Ну Ви розсмішили... :D
    А мені подобаються ненамальовані...
    Правда, не ті, що сині від злості :)
    І ще з довгим волоссям...
    --мало не побожний образ :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

немальовані, з довгим волоссям,з довгою спідницею... починає вимальовуватися образ....

• Подобається Подобається x 2
  18. Mariya

Mariya Well-Known Member

А що мені носити, коли надворі +37, валянки?

• Подобається Подобається x 5
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А паранджа якого кольору найбільше подобається?

• Подобається Подобається x 7
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Що до одягу в церкві кожен вирішує для себе. Я наприклад не одягаю штани до церкви, не тому що не можу а просто не хочу. Мені подобається до церкви одягати суконочки і спіднички. Я просто до церкви хочу вбрати саме найкраще що в мене є, а не на роботу. І мені всеодно що на роботі мене всі знають а в церкві напевне ніхто.
    Одяг ніц не має до діла з моїми думками чи побожністю, тому я ніколи не буду осуджувати дівчину яка прийшла до церкви в споднях. Всьому своє місце, і якщо одяг просто не дуже пасує до Божого Дому, ну бо видно кожну клітинку жиру на дупі - це просто напросто відволікатиме інших мужчин від молитви і вони будуть дивитись на файні апетитні дупи тої чи іншої кобітки. Але по при все це не заважає дівчині яка так одягнена бути чистою душею.
    Нераз така собі пані, файно вбрані і завинені хистинов як ввалять вам якесь словечко то можна впасти. Тому зовнішня напущеність ніколи не береться мною в знаки.

Зануда, я з тобою! Доречі я читала в старенькому молитовничку що є особливі молитви які парафіяни можуть молитись на кожну частину Служби Божої але їх прямий обовязок на Службі приймати активну участь в ній співаючи відповідні слова. Отже, (якщо заплутала) це добре що хтось знає додаткові молитви які можна сказати під час Богослужіння але в першу чергу треба співати Стихири, Ірмоси і тому подібне.

Додано через 1 хвилину
    з вмонтованим конденціонером або вітряком :p

• Подобається Подобається x 11
а де твій аватар? :)