Це навіть не психологічний трилер, а психіатричний детектив Прекрасна акторка Руні Мара в головній ролі. Після "Дівчини з татуюванням дракона" з цікавістю слідкую за її ролями. Головна героїня, коли з тюрми виходить її чоловік, впадає в депресію, робить спробу самогубства, починає лікування у психотерпевта. Той виписує їй експериментальні ліки, після вживання яких вона скоює жахливий вчинок... Але далі дивіться самі, там все дуже цікаво і заплутано. Фільм з українським дубляжем тут http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=47179
Сьогодні переглянула фільм. Насправді його сміливо можна відносити до категорії "фільми, що виносять мозок". Спочатку ніби все просто й зрозуміло: А от потім починається така мішанина подій і фактів, що не встигаєш орієнтуватися в тому, що відбувається В ньому чудове все: сюжетна лінія, акторський склад (в головних ролях зірки першої величини Джуд Лоу, Кетрін Зета-Джонс, Ченінг Татум, Руні Мара), гра акторів. Однозначно раджу для перегляду. Не пошкодуєте
Не знаю, де ви таке побачили. Як на мене, все доволі примітивно, один несподіваний поворот сюжету робить фільм цікавим. Але не більше. Виносом мозку там і не пахне.
Точніше так: попсовий, доволі примітивний, але все ж цікавий фільм про винос мозку головної героїні Любителі пописати на кінофорумах у таких випадках пишуть "На разок подивитися під винце зійде"
Подивилася фільм. Мені мозок не виніс, але для перегляду радити можна Психіатрія робить сюжет цікавим. А от щодо Зета-Джонс, то я з її першої появи в кадрі шостим відчуттям відчула, що вона гратиме хтиву лесбійку :gamer: Так і сталося. В загальному вже на середині фільму, коли психіатр героїні знайшов статтю на сайті, написану д-ром Зіберт, картинка склалася. Були лише певні варіації щодо фіналу. Навіть був момент, коли я подумала, що сяде точно д-р Зіберт, а та егоїстична Емілі залишиться на свободі, бо людина не може бути судима двічі за той же злочин (у Штатах). Але люкс, що доктор залікує тепер її так, як треба Ну і так, вбивство їй пришити вдруге не могли по закону, але фінансові махінації могли б навісити, хоча краще правильно "полікувати" в психушці, молодці сценаристи. Проте навіть така прогнозованість зовсім мені не завадила насолодитися фільмом. А, і в момент, коли у них відбувся перший не надто вдалий сікас після тюрми, то в Емілі було таааке лице, що я подумала: бідний мужик, вона тебе просто приб'є. Ну зіграла класно - і огиду, і злість, і всі стримані емоції. Не винос мозку, але цілком пристойне кіно!
До речі, і мені теж. Це так додаю, бо може з попередніх дописів виглядати, що мені фільм жахливим здався Але то не так, просто він не вартий, як на мене, надмірних ахів-охів, і вже точно не може вважатися "мозковиносним"
Очень хотел посмотреть данный фильм. Руни Мара, сыгравшая главную роль с читаю с этим справилась в полной мере.