Побічна дія / Side Effects (2013)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 1 лип 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це навіть не психологічний трилер, а психіатричний детектив :) Прекрасна акторка Руні Мара в головній ролі. Після "Дівчини з татуюванням дракона" з цікавістю слідкую за її ролями.

Головна героїня, коли з тюрми виходить її чоловік, впадає в депресію, робить спробу самогубства, починає лікування у психотерпевта. Той виписує їй експериментальні ліки, після вживання яких вона скоює жахливий вчинок... Але далі дивіться самі, там все дуже цікаво і заплутано.

Фільм з українським дубляжем тут http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=47179

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сьогодні переглянула фільм. Насправді його сміливо можна відносити до категорії "фільми, що виносять мозок". Спочатку ніби все просто й зрозуміло:

А от потім починається така мішанина подій і фактів, що не встигаєш орієнтуватися в тому, що відбувається:) В ньому чудове все: сюжетна лінія, акторський склад (в головних ролях зірки першої величини Джуд Лоу, Кетрін Зета-Джонс, Ченінг Татум, Руні Мара), гра акторів. Однозначно раджу для перегляду. Не пошкодуєте:)

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Не знаю, де ви таке побачили. Як на мене, все доволі примітивно, один несподіваний поворот сюжету робить фільм цікавим. Але не більше. Виносом мозку там і не пахне.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Подивлюсі нині тотово кіно :) Враженнями поділюся :)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це скоріше фільм про винос мозку головної героїні :)

6. Bambook

Точніше так: попсовий, доволі примітивний, але все ж цікавий фільм про винос мозку головної героїні ;)
    Любителі пописати на кінофорумах у таких випадках пишуть "На разок подивитися під винце зійде" :)))

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Подивилася фільм.
    Мені мозок не виніс, але для перегляду радити можна :yes: Психіатрія робить сюжет цікавим.

А от щодо Зета-Джонс, то я з її першої появи в кадрі шостим відчуттям відчула, що вона гратиме

Так і сталося. В загальному вже на середині фільму, коли

картинка склалася. Були лише певні варіації щодо фіналу.

Проте навіть така прогнозованість зовсім мені не завадила насолодитися фільмом.

А, і в момент,

Не винос мозку, але цілком пристойне кіно!

• Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

До речі, і мені теж.
    Це так додаю, бо може з попередніх дописів виглядати, що мені фільм жахливим здався :)
    Але то не так, просто він не вартий, як на мене, надмірних ахів-охів, і вже точно не може вважатися "мозковиносним" :)

9. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Очень хотел посмотреть данный фильм. Руни Мара, сыгравшая главную роль с читаю с этим справилась в полной мере.

а де твій аватар? :)