Шановний пане Пупер! Вітаю Вас з Днем Народження! Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто! :rose::rose::rose:
дякую всім добродіям та добродійкам! :rose: поки шо горівку за ваше здоровлє не вип’ю, бо всю випив нині після опівночі, але я виправлюся трохи згодом, чесно *drink*
Пупер!!!!!! только увидела) С Днём!!! От всего сердца желаю оставаться таким же спокойным,гостеприимным и любвеобильным)))))) взаєморозуміння в сім'ї здоров'я дітям правильно хоть?))
З Днем народження, Пупер! [OFFTOP]Судячи з нової аватарки, пан Пупер вже досяг повного ор...тобто екстазу![/OFFTOP]
Пупер Дунканович! Мої щирі вітаннячка з нагоди дня народження! Хай у тебе ніколи не буде відмовин від цицькатих рудоволосих та язикатих кобєт! Хай щастить!
от нема чого з нормальної пиятики робити чорт-зна-шо! :ireful: вах, вах, вах! побажання просто супер! *drink*
Шновний Пупер, вибачаюсь, шо з запізненням Бажаю щастя, здоров'я, постійно великих грошей, та повного задоволення від життя. Ось, маю маленький подаруночок - (Думаю, що вгадав)
:o коли можна подаруночок забрати? і порадьте, що відповісти, коли дружина питатися про нього буде *drink* дякую!
Я не знаю кто такая Куропатка.... Но для меня достаточно что она на Острове и Дама:rose: Мадам Куропатка:rose: