Дорогие Сергей и Маврусик! Всегда и грустно, и приятно Свой день рожденья отмечать: Уходят годы безвозвратно, Их только успевай считать. Но время, будто бы теченье, Ничто не в силах удержать. И Вам сегодня в день рожденья Хотим мы счастья пожелать, Удачи, радости, успеха, Здоровым быть, беды не знать, Преграды в жизни и помехи Легко и быстро устранять, Побольше смеха, меньше грусти - И никогда не унывать.
Приєднуюсь до всіх привітань для STK і Mavpysuk)))) Хай життя буде солодким як мед) а бджоли позитивними)))) :rose::rose::rose:
З двадцять сьомим днем народження! STK З двадцять сьомим днем народження! Зичу кохання, щасливих ночей, Блакитних чи карих, чи чорних очей. Щастя великого, щастя земного, Життя бурхливого, на події багатого, Бажаю зустріти дівчину таку, щоб радість і смуток ділила твою.
Mavpysuk! Вітаю тебе з Днем Народження! Щоб в тебе увесь час БОЛІЛИ: Губи від поцілунків, Руки від подарунків, Ноги від танців, Тіло від коханців
STK !!! З Днем народження!! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
Пані Mavpysuk!:rose: Вітаю з Днем народження!!! День сьогодні-особливий день!І коли щороку він приходить,серце наче сповнене пісень,світ,здається сповнений мелодій.Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає,щоб не було горя навіть в снах!Хай Господь здоров"я посилає.Мати Божа хай благословить,хай Спаситель буде все з тобою.Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою...Береже від болю і біди,посилає щастя й долю світлу,щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
Happy, STK and Mavpysuk - с Днем Рождения! :rose: :rose: :rose: http://www.youtube.com/watch?v=11UjxBPBsiY&feature=related
МУЖЧИНЫ !!! С Праздником ! Всемирный день мужчин возник по инициативе бывшего президента СССР Михаила Горбачева. День мужчин отмечается в первую субботу ноября, а в качестве подарков в этот день мужчины ждут, прежде всего, женского внимания. Инициативу бывшего президента СССР Михаила Горбачева поддержали венский магистрат, отделение ООН в Вене и ряд других международных организаций. Отмечается День мужчин в первую субботу ноября. В качестве подарков в этот день мужчины ждут, прежде всего, женского внимания. И хорошо, если женщины с радостью готовы им его уделить.
прикол) а я і не знала!!!!!!!! З святом всіх мужчин островян! Уваги і кохання вам від ваших коханих, рідних та близьких!!!!!!!!!!!!!))))))))