Дорогие Мавпусик, Нико, СТК ( в алфавитном порядке)! С Днём Рождения, всех благ:cool:. Извините за опоздание. Вам докторское поздравление
Некролог. Вуйко Стефко зденервувався на форумі ,пішов-си в гори і там впав з гори Парашка(є така в Карпатах!)...але удачно впав і навіть не розбився(!).Так-го цілого і поховали...тимчасово.Допоки падав,то встиг заповісти,жеби-сте не сумували,а лише сміялися і жартували,подібно до нього,бо...бо То Все...то Все гівна варте! Мусимо шанувати-сі! Прощай Наш Дорогий Товаришу,Вуйку,Форумчанину! Дорога родина.
STK, Niko, Mavpusik Поздравляю вас Днём Рождения!!! Желаю что бы на вас обрушилось изобилие счастья, денег и удачи, но при этом вам удалось бы крепко устоять на ногах благодаря крепкому и несокрушимому здоровью! P.S. Простите меня за опоздание:o у меня чё-то матрица медлено перегружается...
І шо Ви думаєте...О-о-о-о,вдача.Вуйко прислав SMSку....мол лікується в райській лікарні,файно-му Там і як вилікується,то повернеться колись...і то-то дастся знати.Але коли То буде?Хто-то знає,може після президентських виборів,(якщо виздоровіє). Ну-то тримаймося до Тих виборів...А там може і Вуйко Прийде! З чим Вас Всіх і Привітаю 10 січня 2010 року(також якщо?!)
а що, на Острові вогні не можна палити ? ввіду возгоранія ? а як же Хануку святкувати ? вже другий день в темноті !! (хоч це й перманентний мій стан....)
ну если вы возьмете на себя всю ответственность за возможное возгорание и при этом потушите его - то тогда палите огоньки на здоровье)))
ок! але сьогодні - 13 грудня, Андрія ! свято збиточних батярів. на Галичині могли й воза на хату виставити, де дівчата живуть, й браму до туалету причепити, - боюсь, підставлять мене.....
Я добре пам"ятаю це свято... Багато "шкоди" наробив в той час... Я вже вчився у військовому закладі, а до моїх батьків все приходили люди зі скаргами на мене...:p
Уважаемая Черри! Учитывая Ваш праздник - День Рождения, пусть Ваша жизнь превратится в прекрастную сказку!!!:rose: Извините что запоздал с поздравлениями...:o
Cherry!!! Поздравляем с Днём рождения!!! Счастья, любви, здоровья!!! Извини за опоздание...Праздники с пьянками достали...:o