Сорри дружище. Точно пропустил. Еще раз извини и прими самые наилучшие пожелания!!!! ДРУЖИЩЕ VKK311!!! C ДНЮХОЙ ТЕБЯ! И прости нас з....цев за позднее поздравление:'(!
вообщето от поедания подобного, да еще в таком гигианском исполнении здоровеньким не будешь.. уж лучше бутылку красного вина, да нормальную закуску.. но это я ворчу... не обращайте внимания.
)Улл9, Вы не поверите! но я почему-то была УВЕРЕНА, что следом за моим сообщением появится Ваше с критикой и заметкой о вреде сладкого))) ВНИМАНИЕ - там сначала был виски с сигарой, но я решила, что против вашего возражения по ЭТОМУ поводу мне возразить будет нечего)))
Вітаю всіх з Днем Державного Прапора України! На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України
Шановні друзі, однодумці і опоненти, всіх, для кого синьо-жовті кольори не просто дизайнерське поєднання, для кого ці кольори відбиваються у душі гамою почуттів, радості, гордості, тривоги, а головне ПАТРІОТИЗМУ, вітаю з Днем УКРАЇНСЬКОГО ПРАПОРА. У цей день нам варто згадати всіх тих ВЕЛИКИХ ПАТРІОТІВ, які СВІДОМО ризикували своїм ЖИТТЯМ, своїм добробутом, спокоєм, які змушені були наражати на неприємності своїх друзів і близьких, але все одно піднімали над головами зрусифікованого, злюмпенізованого, прозомбованого савєтською пропагандою люду, синє-жовте знамено. Зараз наш прапор - на всіх будівлях, на будівлі харківської мерії, яка нещодавно ухвалила російську регіональною. Чи могли собі уявите таке Василь Стус, Степан Бандера, Симон Петлюра? Чи могли вони уявити, що той прапор за який їх катували, розстрілювали, труїли буде прикривати антиукраїнські дії? НІ! Чи могли вони уявити, що його будуть використовувати, як ширму для залишання у владі/повернення до влади нащадки тих, хто ще недавно так заповзято рвав те знамено на шмати разом з людьми, які те знамено тримали. То ж найкращим пам'ятником, найкращим меморіалом ВСІМ УКРАЇНЦЯМ, які не зламались під тиском окупаційних покидьків буде наша з вами робота по наповненню синьо-жовтих кольорів УКРАЇНСЬКИМ змістом. ЗІ СВЯТОМ ВСІХ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Шануймося!!! Бо ми того варті!!!! З святом брати і сестри!!! З святом ненько Україна!!! http://www.youtube.com/watch?v=kFgXbFJgjSc&feature=related
УКРАЇНІ Україно, Ти - сонце весняне, Моя рідна, моя золота... Твої древні задумані храми, Старовинні чудесні міста – Ніби в казці, де час зупинився, Щоб усе, що було, пригадати: Тихі співи і танці вогнисті, Щебетання в садку біля хати, І тумани, і роси краплисті, І героїв славетних життя, - І мале босоноге дитя, Що біжить радо з піснею в поле І сміється, хоч ніженьки коле!.. Я. Черняк