ДОРОГИЕ ,С ВЕРБНЫМ ПРОЩЕННЫМ ВОСКРЕСЕНИЕМ. Прошу Прощения у Каждого Сердца. И Бог простит Просящего.
Христос воскрес!!! Дорогие формчане, поздравляю Вас, со светлым праздником Воскресенья Христово! С ПАСХОЙ!
Смачної Паски, Довгої ковбаски, Твердого холодця, Крутого яйця, Смачного хрону, Міцного самогону! Христос Воскрес!!!
Молитва за мирну народну революцію: Отче наш всемогутній, прошу Тебе, перейди через тіло люду українського і забери всі його переживання, страхи і хвороби, подесятери його сили і силу віри його в справедливість гніву народного та направ його на ворога нашого ! Отче наш милосердний, прошу Тебе, оберігай нас, наші сім’ї - всіх друзів твоїх, хто готовий виконати волю Твою! Благослови всіх сміливих, хто заради порятунку України іде на революцію проти сатанинської влади ! Отче наш справедливий, прошу Тебе, нехай простяться гріхи Народу нашого, хто будучи обманутим владою багато років не міг пізнати істину Твою, але повстав проти пітьми, бо побачив світло розуму Твого і побачив шлях до свого спасіння ! В ім’я Отця і Сина, Святого духа, нехай славиться ім'я Твоє ! Христос воскрес - воскресне Україна ! Амінь ! Зиновій Андрухів
Дорогой ORTHODOX!!!! Сорок лет! Вот это дата! Их прожить достойно надо. Пусть всё в жизни удаётся, Пусть душа всегда смеётся. Пусть здоровья будет столько, Чтобы можно раздавать. Только радость, счастье только В сердце людям открывать!
Шановний пан Князь! Від усього серця вітаю з Днем народження! Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа.
Присоединяюсь к сему поздравлению. Быть богом в жизни очень сложно, Всего достичь, везде успеть. Скажу без скромности я ложной: Легко нам гимны эти петь. Пусть в День рожденья льется радость Вином игристым через край. Испей же жизни этой сладость И друзей, не забывай! И пане Orthodox поздравляю с прошедшим. Днём рождения! *drink*
Светлейший Князь! Позвольте засвидетельствовать Вам, в этот прекрасный весенний день, свое нижайшее почтение. И пожелать Вам... http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs