Блин! Опять опаздываю! Щас... Секундочку... На Секунду, жде ты блин.. Ладно буду с...о...Нортоном дуэтом... Дорогая ELiKA!!! От всей души...компании... С ДНЮХОЙ!!!!
Щастя від душі бажаю; І щоб був наступний рік Значно кращий, ніж торік. Щоб ви з успіхом трудились Та на свята веселились; Аби грошей повен міх Заробили ви за рік. Щоб цвіли, неначе квіти, Та несли вам втіху діти. А ще зичу вам усім, Щоб в добрі купався дім. Щоб жили ви у здоров’ї, Мирі, злагоді й любові І щоб щедрими столи Для гостей завжди були.
Не злата, и не королевской власти, Не тех богатств, что стережет дракон, Простого человеческого счастья, Вам пожелать хочу я в Новый год!
З Новим роком! З новим щастям! Хай завжди в очах іскряться Усміх, радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання! ушел праздновать!!! [CENZ][/CENZ]
Дорогие, родные, любимые мои островитяне, от всей моей души и всего сердца, поздравляю ВАС, с наступающим Новым 2012 Годом !!! Будьте счастливы !!! (только попробуйте не быть, забаню ) Дракон слетел с небес! Дракон дохнёт огнем! Дохнёт огнем чудес- Сгорит плохое в нем! А радости цветам От жара - расцвести, Исполниться - мечтам! Дракон желает вам Удачи на пути!
Мов таїна, мов диво-мрія, Приходить вечір цей до тебе. Прекрасна зірка вже зоріє На темнім оксамиті неба. Найперша зірка, срібна-срібна, Така божественна і ясна. Весь світ схилився на коліна, І свічка на столі не гасне. Молитва... Тиша... Мить прекрасна... В душі - і радість, і надія. Дитятко Боже - вже у яслах, І молиться над Ним Марія. З небес злетілись янголята, Молитвенно затихли люди. Прийшло на землю добре Свято, Звершилось незбагненне чудо.