Пластикова картка соціального внеску

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Степаныч, 16 січ 2013.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Світ взагалі несправедливий, ви не знали?

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Не знаю, я влаштовувався в різні видання у 2002, 2005, 2007, 2009, жодного разу не заводили тих карток. А в 2011 бухгалтер оформила і сказала, що без неї жодних виплат в соцстраху "в разі чого" не отримаю.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та, грубо кажучи, вона так і задумана: маєш картку - маєш соц.пільги у вигляді лікарняних, оздоровчих, у зв"язку з виробничими травмами; не маєш картки - на пільги не маєш права розраховувати. Якось так на хлопський розум.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От наша бухгалтер мені в 2011 те саме говорила, тільки те ліниве :ireful1: хотіло, шоб я сама йшла в пенсійний і її виробляла. Я її чесно послала і пояснила, що це не входить в коло моїх посадових обов"язків і хай краще сама свою роботу виконує. Так і досі картки не маю, на лікарняний відтоді не ходила, такшо не маю як перевірити, чи то діє, чи ні:)

Останнє редагування: 16 січ 2013
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Це не пільги, це соціальне страхування, трохи різні речі.

6. Forpost

Forpost Стоїк

[​IMG]ві Львові їх видавали організовано на підприємствах через бухгалтерію ПиСи в мене така є,але ні разу не знадобилась

а де твій аватар? :)