Прошу пані, ви шо - не знаєте звідки діти беруться? Можна штучним методом, а можна природним шляхом - знайти в капусті, або щоб бузько приніс
певно був з нітратами ?! Та пестецидами?! В мене мішок в холодильнику місяць лежав так я його зїв - салат звичайний , а який ваш фрізо не знаю не гуглив. Ой щось ми від теми відійшли, рекомендую метод -ін віво in vivo тільки за ним і працюю, бо має пройти повноцінний обмін максимальною кількістью мікробів між партнерами для свого роду " прививки" покращення імунітету і здоровя майбутнього потомства.
Нє не був, правда мав вже два дні, але то така зараза шо по ньому і не видно, просто у Львові на нього ше троха клієнтів є то в провінції не дуже, крім того він ще і гіркуватий (кажуть тому що йодом багатий )
Перш за все пара повинна усвідомлювати чи готові вони до цього, адже це не має бути легковажним рішенням бо це рішення несе за собою величезну відповідальність.
Після прочитання теми трохи наанекдот потягнуло, але то лише від формулювання питання, а насправді тут виникає трохи запитань до пари. -як давно ви плануєте і що ви розумієте під цим словом? -чи проходили якісь обстеження?