Ні, я колись працював на Макінтоші, це не моє. АйФон не подобається - важкий, та й смартфон мені взагалі ні до чого.
В тому то і річ що я постійно працюю І пошта, пошук інформації, записник, календар, словник використовуються дуже часто на планшеті. Плюс я часто в роз'їздах і часто через кордон. Фільми, читання книжок в тих випадках рятують від скуки. Це Ви з власного досвіду кажете? І що по Вашому означає "не лишиш без нагляду"? Це що тамагочі якесь?)
Певно... Довго? Пів життя в ліжку. Пол царства за коня! Бінго!!!! Я виділив то слово про яке постійно говорив... Тепер скажіть кіко народу живе, як ви? Нє, тьфу, тьфу, тьфу... Класний стиль життя... Я би теж не проти Авжеж, з власного... Як на мене - таки велике тамагочі - рятує від скуки ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ---------- Певно... Довго? Пів життя в ліжку. Пол царства за коня! Бінго!!!! Я виділив то слово про яке постійно говорив... Тепер скажіть кіко народу живе, як ви? Нє, тьфу, тьфу, тьфу... Класний стиль життя... Я би теж не проти Авжеж, з власного... Як на мене - таки велике тамагочі - рятує від скуки
Ну, якщо хтось буде лягати в ліжко, аби взяти айпед, то так. Але є такі, хто бере в ліжку айпед, бо хочеться почитати. 10 хвилин, перед сном. І готовий за цю зручність заплатити. І "зручність" у цьому випадку не має ніякого відношення до скуки.
Все! Починаю збирати важливі слова сказані не мною. 10 хв.перед сном. (фактор часу - тривалість в день) в тих випадках рятують від скуки (фактор вільного часу і вільних рук) Не приписуйте, будь ласка, моїх слів до іншого контексту...
"они" разные, в т.ч. экраны, программы-ридеры и настройки За полчаса никаких признаков усталости глаз у меня не наблюдается, дольше читать с планшетника не пробовал - для этого другие варианты имеются. Другое дело, что хорошая эл. книга для этой цели (если она основная) лучше подходит по соотношению цена/качество.
Це шось напевно книжка не цікава. В електронних книгах наприклад екран пасивний - не випромінює світло, а відбиває.
Повністю розумію, хоча я особисто що-що а читання (тобто літературних творів) з всіляких пристроїв взагалі не сприймаю. Ні з нормального монітора, ні, тим більше, з маленьких екранів. Для мене нормальне читання означає тільки звичайну паперову книжку.
До речі, планшетник за 150 -200$ я би ще купив Більше не хочу платити - не так він мені і потрібен! А ціна зараз в них набагато більше...
У мене колись був великий ноутбук, який я потім змінила на маленький (нетбук). З маленьким зручніше: він вміщається в сумочку, не такий важкий, що для мене важливо - я його скрізь з собою тягаю, батарею довго тримає. Екран, звичайно, маленький, але графічні редактори я на ньому не використовую, а фільми дивлюся рідко - тільки в поїздках. Клавіатура теж зменшена, але у мене пальчики маленькі - я з однаковою швидкістю набираю, що з нього, що зі стаціонарних компів. А планшет мені видається більш громіздким, ніж маленький ноутбук. Хоча, якщо вони приблизно однакові за вагою, то тоді є в ньому якийсь сенс. Поширення планшетів - це справа часу. Думаю, в майбутньому вони все-таки будуть популярними.
А ось в мене пальчики велики - дуже незручно друкувати... ...правда я свій Нетбук брав не щоб "Війну і Мир" писати, а для нета та кіно дивитись десь у дорозі!
6 чи 7 книжок прочитав колись з Nokin N-Gage і нічо, живий здоровий. Коли немає друкованого варіанту і його не дістати, читання з телефона - цілком нормальний вихід з ситуації
ошибок? ну, во первых - раздражает система эпла, как таковая. во вторых - нет тимвивера и еще огромной кучи софта, который необходим для работы, но есть на андроид.