Майже в тему (але треба трохи інґліша знати) http://www.youtube.com/watch?v=kAG39jKi0lI ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- без підтримки "сільвера" - кастрований нетбук
Так а який в Планшетніка конкурент? Це нетбук, а не ноутбук. З ноутом вони явно у різних "вагових категоріях", а ось з нетбуком у одній. Правда вже є планшети з физичною клавою і всі підтримують віртуальну. Але кому треба багато друкувати, то варто задуматися чи змогуть вони це робити на віртуальній клаві, а в якості відеоплеєра, ел. книги і ігрової платформи, то чому б не вибрати планшетник?
- кому нужно много набирать, тем вообще портативные решения не подходят, в т.ч. ноутбучные, или надо возить с собой подключаемую дополнительную клавиатуру. Главное достоинство планшетника - много функций "всегда с собой", для каждой же в отдельности есть специализированные устройства, которые выполнят её лучше (или по крайней мере, обойдутся дешевле). Та функция, с которой именно планшетник имхо справляется лучше всего прямо вытекает из его многофункциональности и умеренной (в отличие от смартфонов) портативности - органайзер .Бизнес-календарь, встречи, заметки, в т.ч. на некоторых моделях рукописные, с прикреплением отредактированных тут же или подписанных документов, отснятых фотографий/роликов/аудиофайлов, с возможностью синхронизации с другими, удалёнными участниками группы и постановки задачи не прерывая переговоров/совещания.
Вага - ще ключова перевага. Ноутбук важкий як чорт, у нетбука екранчик маленький, а планшетник і легкий, і екран великий.
Цілком підтримую. Основне питання завжди одне: - Нафіга воно тобі? Моя думка - планшетник для понтів і розваг - 5 хвилин глянув в день і кинув в рюкзак. Ноут - де хочу - там і сів. Нетбук - в кишеню не влазиться ноутбук... Стаціонарний - хто в ігри бавиться - їм все попереднє - до "лямпочки"... Смартфон - а що, ще не все смартфони? - завжди під рукою...
Дуже часто чую цю фразу. планшетник для понтів. Ну який в тому понт поясніть? Це що так не доступно чи так престижно чи так дорого чи це така рідкість мати планшет?
еге. По замовчуванню не договорено. Якщо правильніше виразитись, то приблизно для 95% користувачів -понти, для 5% -потреба, корисна річ. Те ж саме, що джип-паркетник,... дорогий телефон про існування 50-80% функцій якого власник або не знає або не користує і т.д. і т.п.
Я от намагаюсь зрозуміти що означає "для понтів". Що Ви вкладаєте в це слово. Для мене понти мати планшетник було б мати його один в місті
То не мої слова, але я розумію про що йдеться. Скажімо сидите ви в кафе з білим МакБуком - всі зглядаються - хіба не понти? Або Апплівські аудиосистеми-грибки - думаю перший хто в хату зайде увагу зверне. Не кажучи про АйФони, якими козиряють лиш самі "продвинуті".
Ну які ж то понти. І хто заглядається...недалекі, обмежені люди. Та вони на все чого в них нема заглядаються так як і на красивий телевізор з якісним зображенням, чи на новенький шкіряний диван і т.д. Ну чому козиряють. Ви не в стані припустити що їм це просто подобається, що для них то корисна річ? Та в Європі кожний другий з Айфоном ходить. Нічого особливого в ньому нема.Класна, якісна річ. Просто річ. Вона не робить з людини якусь особливу чи іншу. Це не люди які мають Айфони чи планшети понтуються ними. Це люди які кажуть що інші понтуються, тим самим роблять людей з Айфонами чи планшетами особливими
Я б сказав "вважають мажорами" ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ---------- Навіяло: http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- А-а-а.... I whant Iphone 5 http://www.youtube.com/watch?v=_w0YNrvc-SE&feature=related
Розповідаю своє пояснення: Планшетник треба тримати в руках - на то він і планшетник. Його можна тримати і на парті, як книжку, але це лиш для студеїв. Дивитися кіно чи працювати можна тільки сидячи і то в дорозі. Вдома чи на роботі ніхто в руках його не триматиме. Отже це пристрій для оперативного використання а не постійного. Я не повірю, що руки не втомлюються тримати його 3 години в день... Може я вже застарий для таких справ але носити телефон біля вуха по 4 години - рука втомлювалася... Так, мені подобається планшетник, особливо від ябка але тільки новий і через розрішення екрану... Я би собі взяв, але використання особисто не бачу. Треба мати вільні руки, щоб ним користуватися і в більшості чисті і "теплі". А мої мерзнуть... Сподіваюся пояснення вичерпне. Як ні - розпитуйте, спробую навести деталі... І ще раз - я не кажу, що то зле. Питання, що в нього обмежене використання... хіба що ви постійно відпочиваєте... ---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Були колись Пади якісь, вже й не згадаю... на дюймів 7... Чи то Q-пад, чи якась інша біда, але певно було не на часі... ---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ---------- Були колись Пади якісь, вже й не згадаю... на дюймів 7... Чи то Q-пад, чи якась інша біда, але певно було не на часі... ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ---------- Давайте почнемо з того, що по своїй професії - 95 відсотків люде не матимуть його де поставити... Подумайте самі і спробуйте навести приклади. Лише ІТП може його використовувати, туристи і студенти. Можливо Банкіри, але 8 год вони не витягнуть... Всі решта - просто зайняті люди, щоб носитися з такою цяцькою. Її ж не лишиш без нагляду... ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ---------- Давайте почнемо з того, що по своїй професії - 95 відсотків люде не матимуть його де поставити... Подумайте самі і спробуйте навести приклади. Лише ІТП може його використовувати, туристи і студенти. Можливо Банкіри, але 8 год вони не витягнуть... Всі решта - просто зайняті люди, щоб носитися з такою цяцькою. Її ж не лишиш без нагляду...
У деяких людей навіть в ліжку руки постійно зайняті... ---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ---------- І ногам теж спокою нема.