Планшетні компютери

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Hyligan, 10 бер 2011.

1. syavych

syavych копач

Майже в тему :)
    (але треба трохи інґліша знати)
    http://www.youtube.com/watch?v=kAG39jKi0lI

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

без підтримки "сільвера" - кастрований нетбук :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А навіщо він? Це по ходу Майкрософта продукт, а Еппл їх продукти принципово бойкотує.

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так а який в Планшетніка конкурент? Це нетбук, а не ноутбук. З ноутом вони явно у різних "вагових категоріях", а ось з нетбуком у одній. Правда вже є планшети з физичною клавою і всі підтримують віртуальну. Але кому треба багато друкувати, то варто задуматися чи змогуть вони це робити на віртуальній клаві, а в якості відеоплеєра, ел. книги і ігрової платформи, то чому б не вибрати планшетник?

Останнє редагування: 17 жов 2011
    • Подобається Подобається x 4
  4. - кому нужно много набирать, тем вообще портативные решения не подходят, в т.ч. ноутбучные, или надо возить с собой подключаемую дополнительную клавиатуру.

Главное достоинство планшетника - много функций "всегда с собой", для каждой же в отдельности есть специализированные устройства, которые выполнят её лучше (или по крайней мере, обойдутся дешевле).

Та функция, с которой именно планшетник имхо справляется лучше всего прямо вытекает из его многофункциональности и умеренной (в отличие от смартфонов) портативности - органайзер .Бизнес-календарь, встречи, заметки, в т.ч. на некоторых моделях рукописные, с прикреплением отредактированных тут же или подписанных документов, отснятых фотографий/роликов/аудиофайлов, с возможностью синхронизации с другими, удалёнными участниками группы и постановки задачи не прерывая переговоров/совещания.

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вага - ще ключова перевага. Ноутбук важкий як чорт, у нетбука екранчик маленький, а планшетник і легкий, і екран великий.

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цілком підтримую.

Основне питання завжди одне:

- Нафіга воно тобі?

Моя думка - планшетник для понтів і розваг - 5 хвилин глянув в день і кинув в рюкзак.

Ноут - де хочу - там і сів.

Нетбук - в кишеню не влазиться ноутбук...

Стаціонарний - хто в ігри бавиться - їм все попереднє - до "лямпочки"...

Смартфон - а що, ще не все смартфони? - завжди під рукою...

• Подобається Подобається x 5
  7. night

night Well-Known Member

Дуже часто чую цю фразу. планшетник для понтів. Ну який в тому понт поясніть? Це що так не доступно чи так престижно чи так дорого чи це така рідкість мати планшет?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо розібратися, то вся продукція Еппл для понтів. Зате якість висока.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

планшетники не тільки епл випускає, і взагалі їх не епл придумав

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А хто їх придумав? З конкурентів лиш Самсунг якщо не помиляюся.

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

12. night

night Well-Known Member

Я от намагаюсь зрозуміти що означає "для понтів". Що Ви вкладаєте в це слово.
    Для мене понти мати планшетник було б мати його один в місті :)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То не мої слова, але я розумію про що йдеться. Скажімо сидите ви в кафе з білим МакБуком - всі зглядаються - хіба не понти? Або Апплівські аудиосистеми-грибки - думаю перший хто в хату зайде увагу зверне. Не кажучи про АйФони, якими козиряють лиш самі "продвинуті".

14. night

night Well-Known Member

Ну які ж то понти. І хто заглядається...недалекі, обмежені люди. Та вони на все чого в них нема заглядаються :)
    так як і на красивий телевізор з якісним зображенням, чи на новенький шкіряний диван і т.д.

Ну чому козиряють. Ви не в стані припустити що їм це просто подобається, що для них то корисна річ? Та в Європі кожний другий з Айфоном ходить. Нічого особливого в ньому нема.Класна, якісна річ. Просто річ. Вона не робить з людини якусь особливу чи іншу.
    Це не люди які мають Айфони чи планшети понтуються ними. Це люди які кажуть що інші понтуються, тим самим роблять людей з Айфонами чи планшетами особливими:)

15. Templar

Templar Дуже важлива персона

Я б сказав "вважають мажорами" :)))

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Навіяло:
    http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

А-а-а.... I whant Iphone 5

http://www.youtube.com/watch?v=_w0YNrvc-SE&feature=related

• Подобається Подобається x 1
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Розповідаю своє пояснення:

Планшетник треба тримати в руках - на то він і планшетник. Його можна тримати і на парті, як книжку, але це лиш для студеїв. Дивитися кіно чи працювати можна тільки сидячи і то в дорозі. Вдома чи на роботі ніхто в руках його не триматиме. Отже це пристрій для оперативного використання а не постійного. Я не повірю, що руки не втомлюються тримати його 3 години в день... Може я вже застарий для таких справ але носити телефон біля вуха по 4 години - рука втомлювалася...

Так, мені подобається планшетник, особливо від ябка але тільки новий і через розрішення екрану... Я би собі взяв, але використання особисто не бачу. Треба мати вільні руки, щоб ним користуватися і в більшості чисті і "теплі". А мої мерзнуть...

Сподіваюся пояснення вичерпне. Як ні - розпитуйте, спробую навести деталі...
    І ще раз - я не кажу, що то зле. Питання, що в нього обмежене використання... хіба що ви постійно відпочиваєте...

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Були колись Пади якісь, вже й не згадаю... на дюймів 7...
    Чи то Q-пад, чи якась інша біда, але певно було не на часі...

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Були колись Пади якісь, вже й не згадаю... на дюймів 7...
    Чи то Q-пад, чи якась інша біда, але певно було не на часі...

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Давайте почнемо з того, що по своїй професії - 95 відсотків люде не матимуть його де поставити... Подумайте самі і спробуйте навести приклади. Лише ІТП може його використовувати, туристи і студенти. Можливо Банкіри, але 8 год вони не витягнуть... Всі решта - просто зайняті люди, щоб носитися з такою цяцькою. Її ж не лишиш без нагляду...

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Давайте почнемо з того, що по своїй професії - 95 відсотків люде не матимуть його де поставити... Подумайте самі і спробуйте навести приклади. Лише ІТП може його використовувати, туристи і студенти. Можливо Банкіри, але 8 год вони не витягнуть... Всі решта - просто зайняті люди, щоб носитися з такою цяцькою. Її ж не лишиш без нагляду...

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну чого, в ліжку зручно читати...

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У деяких людей навіть в ліжку руки постійно зайняті...

---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ----------

І ногам теж спокою нема.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правильно, а в нас лиш кожен десятий. Тому і понти.

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

То вас жаба давить, що хтось має а ви ні? Вихидить, що так

а де твій аватар? :)