Да ничего подобного, они считают себя много выше каких-то двуногих, которые (вот ведь позорище!) еще и без шерсти Пятница вечер, друзья! Я самая счастливая из смертных - у меня гости уехали, которые неделю гостили:dancer: Впереди дожди, День Рождения подруги и "спокойно полежать в кроватке с ноутбуком и бутербродом и ничего мне за это не будет"
О, найсолодша Солохо! я так собі вирахував, що Ви на іншому континенті живете, раз у вас тепер ранок. А мені все конотопські літературні героїні ввижаються. Вмієте пожартувати: мабуть то з вас Квітка немеркнучий образ писав? І Гоголь теж?
"Вот и лето прошло.."(с)Сьогодні з самого ранку в голові ці рядки з пісні як тільки глянула у вікно..Похолодало, сіре небо плаче мілкими сльозами ....Кураторша не відпустила на 10 хв раніше з пари і я запізнилась на електричку..тут приходять нові рядки в голову" опять от меня сбежала последняя электричка...".І все правда, вона, дійсно"последняя".Від такої досади і від злості на кураторшу розревілася..Якби ж то вона знала як я хочу додому!
Привітна!, а подайте ж фотку вашого друга у розділ з "братами меншими", а то я шукав-шукав... Всі подають, а Ви ні! От він і гнівається. Може поможе? І повезіть його на природу. На повідку - для початку. Ви ж їздите за місто, гуляєте по вулиці, а він - молодий, спраглий вражень - сидить в чотирьох стінах.
УРяяяяяяя!!Нарешті п"ятниця!Цей надзвичайно важкий робочий тиждень нарешті добіг кінці!Попереду аже два вихідних!Завтра їду на один день на сонячне Закарпаттясподіваюся,що повернуся з масою позитивних емоцій та хорошим настроєм!
Еххх...знов ті вихідні... Але мені повідомили єдну файну(як для вихідних) звістку.. Так.що... http://www.youtube.com/watch?v=mM7voHF0Sy8 То я про вихідні......
В мене, мабуть, зараз теж почнуться вихідні.. Хоча і працювати завтра доведеться.. Але то буде завтра А зараз методом "еники-беники їли вареники" виберу якийсь фільм до перегляду, залізу під ковдру, вип'ю бульйончика і буде мені добре
Два білих автобуса і магазин в якому було дууууже дороге дитяче ліжечко , а ліжко таке не файне...звичайнісіньке
Я Вам процитую тлумачення, а Ви самі здогадуйтесь: Автобус – Ваш рух до досягнення мети буде сповільнений, якщо до того ж в автобусі тиснява – то ще й пов’язаний з конкуренцією. Білий колір – чистота і невинність Число 2 – теперішній зв’язок не має майбутнього. Нічого його не врятує, тож треба покінчити з тим і почати думати про щось нове. (А може навпаки - варто два білі автобуси поміняти на один рожевий лімузин? ) Ліжко – взагалі то до інтимних стосунків, але якщо дитяче? Та ж Ви не маленька, знаєте від чого діти бувають. А що дуже дороге – не дивно. Адже діти потребують великої самопожертви. (А може Вам ще зарано?) А взагалі діти уві сні віщують радісні переживання. Щоб не думали, що я то все сам вигадав. Недавно купив на «форумі видавців» сонник, складений Ейлі Кольбергом, з залученням 80 джерел, почавши від Єгипту і Далекого сходу до психоаналітиків Фрейда і Юнга. Звіряв свої враження – майже все сходиться.
е, ні. Свою байку я пишу сама. при участі Всевишнього (бо, як відомо: людина мисле, а Бог кресле). Але тут, куди мене моя мітла занесла теж бувають п'ятниці. і я люблю ті, справжні, п'ятниці,- коли і субота, і неділя вихідні. А не ті, несправжні, коли у суботу або неділю, а то і обидва дні, доводиться працювати
Ну й зла я зараз!Ніхто не має телефончика начальника Одеської залізної дороги?Вже другу п"ятницю я не можу поїхати додому .Ну ладно, той тиждень. кураторша не відпустила раніше.А зараз вже тиждень міняють рельси:ireful:І при всьому тому всі потяги йдуть як і раніше , і тільки цю :cesored:кіровоградську електричку знімають з маршруту.А більше ніякий транспорт з Кір-да до Юж-ка не ходить.Його просто не існує! Тепер прийдеться ранесенько вставати і їхати додому завтра (завтра електр.вже буде)