пиво...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем duncan, 7 гру 2007.

?

ви любите пиво?

1. так

240 голосів
    84,2%
  2. ні

28 голосів
    9,8%
  3. терпіти не можу

14 голосів
    4,9%
  4. ніколи не куштував (ла)

3 голосів
    1,1%
  1. SatYr

SatYr Well-Known Member

Відповідь: пиво...

Ну так класично Львівське 1715, або пиво 1-ої приватної броварні

2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Бли-и-и-н, как я пропустил такую тему!
    Ладно, начнём по-порядку.
    Если что - звыняйте.

Додано через 4 хвилини
    Пшеки рассказали, что пиво надо пить с сиропом или повидлом. Попробовали. Дамам нравится, а как по мне - гыдота.

Додано через 8 хвилин

Было такое. Бочки любовно назывались бурёнушками.
    И цена такая была. А в рэсторане стоило пиво по 24 коп.
    Но самый большой шок у меня был в Эстонии. Суперное пиво (я названия и не помню уж) стоило всего 19! копеек. А какая свинина с чёрной фасолью была в пивном ресторане! Это что-то. На всю оставшуюся...

Додано через 11 хвилин
    Недавно во Львове купил себе литровую скляночку (давно хотел). Не переносит, конечно, но уже гораздо приятнее. :0

Додано через 13 хвилин
    шахрай, забудьте про аминов, бенладенов и прочую хрень.
    Брехня всё это. Адназначна.

Додано через 27 хвилин
    Наверное Fosters. Замечательный эль. Я как-то откушал 4 кувшина по 3 пинты каждый. Оч-чень даже... :)

Додано через 33 хвилини
    Выбачайте, алэ Львівське (преміум, 1715) производства запорожье редкостная дрянь, как, впрочем и все, что делает Славутич.
    Пэрша прыватна - очень неплохое пиво. Жаль, в наших краях его нет.
    Чешские пива надо пить в Чехии. Наши - издевательство. Багряне - это черниговское. Черниговское рулит. Особенно в Чернигове. Вкусно, как любовью заниматься. Но ехать далеко. :)

Додано через 34 хвилини
    А мне вот нельзя. Диета. :)

Додано через 36 хвилин
    "Біла Ніч" классное пиво. Реальный конкурент Хугардену. Но Хугарден всё равно вкуснее. :)

Додано через 39 хвилин
    Бразильские пива - понтовая хрень для молодыкив. Извините. Ну не может оно пойти в наших широтах.

Додано через 44 хвилини
    А Вы пробовали Red Stout? И не белое, и не нефильтованное, но О-о-о!
    Правда резко бъёт в мочевой пузырь. :)

Додано через 49 хвилин
    Вот это ужасно. Я как-то пригласил свою будущую жену на пиво с рыбой. Так она с одной кружкой пива съела 3 таранки! Недельную норму!
    Задушыв бы. :)

Додано через 55 хвилин
    Да ладно. Лимон и сам по себе вкусный. Нахрен та Корона. :)

Додано через 58 хвилин
    Не, лажа. Надо пить или светлое, или тёмное. Иначе природа возмущается.

Додано через 1 годину 1 хвилину
    А не пробовали внутривенно. Или как-нибудь ещё? :)
    Я б попробовал.

Додано через 1 годину 7 хвилин
    Вот не довелось. А говорят и правда супер. Друзья обещали найти для меня. Надо им напомнить. Это вроде закарпатское?

Додано через 1 годину 12 хвилин
    Рогань, после того, как его купили эуропейцы, стало откровенно говняным пивом. А до этого было вполне и даже. Непастеризованное, приятное. Счас - бухло. Так же как и Славутич.

Додано через 1 годину 17 хвилин
    Балтика. Москальскэ? Нэ вжываю. После балдабоя Балтика 9. Здоровье надо беречь. :) Наши пива гуманнее. Адназначна.

Додано через 1 годину 19 хвилин
    :):):):):):):):)

Додано через 1 годину 22 хвилини
    М-да, не тот стал Сармат. Не тот. А вот давеча. Нефильторанное, с куриными крылышками...
    А сейчас только премиум и можно пить. А жаль. :sad:

Додано через 1 годину 29 хвилин
    В Неметчине такие пива действительно супер. Одна беда - названия у них такие, что хрен прочтёшь, не то, чтоб запомнить. Но свеженькие, да ещё под свиную ножку - однозначный повод для эмиграции. :)

Додано через 1 годину 32 хвилини
    Может быть. Но только в одном месте - пивном ресторане при пивоварне.
    То, что у нас продают - даже не пиво.

Додано через 1 годину 35 хвилин
    levandivka, на сколько штрафа я тут наговорил?
    :)

• Подобається Подобається x 7
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пан олдмен, респект!....
    такий фоліянт розписати!.....

4. bonapart

bonapart Well-Known Member

Люблю пиво, як переважна більщість наших студентів, та й не лише студентів. Проте п"ю винятково світле пиво, найчастіше - Ченігівське або Оболонь(Світле, Преміум), інколи Львівське(1715). Проте за останнє літо мені дуже сподобалось розливне пиво, хоч воно і буває в деяких місцях жахливе.. Але якщо пити його там де ти впевнений в його якості - то воно супер!!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Liana

Liana Member

Пиво - супернапій! Випиваю в день від 2 до 5 л Оболонь світле.
    Улюблена фраза: одна пляшка пива, а як змінюється життя!

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Завод находится под Тернополем

7. Liana

Liana Member

Люди, допоможіть! Загубила сайт з географічною грою.

8. romhavr

romhavr Well-Known Member

А це, ого, як?

9. Liana

Liana Member

Якщо почати з 9 ранку, а закінчити в 9 вечора, і майже не випускати пляшки з рук.:)))

10. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Дозвольте з Вами непогодитись. Так, 1715 пиво непрогане, Але найкраще- це пиво Першої Приватної Броварні!

Додано через 20 хвилин
    Тобто можливо 1715 у Львові й краще, але у нас продають лише Запоріжського розливу- нічим особливим воно не вирізняєтся.
    Дуже подобаєтся Ізюмське воно непастерізоване і тому має дуже обмежений термін споживання, тому його й не везуть за межі Хароківщини. Ще є в Харкові пивзавод "Нова Баварія" побудований німцями в ХІХ столітті, його пиво також буває непоганим, а буває зовсім гидота, таке враження що в них там не відпрацьована технологія і кожного разу виходить по іншому.
    Досить цікаве ( але не варто зловживати) Ніжинське "22" Світле, Темне, "Бомба"- його щільність 22%, і міцність у світлого 10% алкоголю, у темного 9%, "Бомба"- ще міцніше, точної цифри не пам"ятаю. Але не дивлячись на таку міцнісь п"єтся дуже легко, абсолютно невідгонить спиртом як то буває у міцного пива.
    Інколи, приблизно раз на місяць заходжу в Irish Pub. Там справжнє ірландське та чешське пиво, подобаєтся Guines (хоч і дорого), а з чешсского Zdenek оксамитове, має незвичайний смак і до того ж там воно найдешевше , а от Krusowice не сподобалось- тобто пиво воно не погане, але зовсім звичайне, лише коштує дорого.

• Подобається Подобається x 2
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я нічого втому пиві не розумію, навіть не куштувала його, але ...слухайте, а у вас є пиво "Огнетушитель"?Я спочатку думала, що то прикол.Такі назви тупі.
    І ще...можна пивом отруїтись? У мене Максим вже третій день мучиться з животом.Каже, що отруївся пивом.

12. duncan

ууууууу.....
    цікава заява.....
    не розумію ... не куштувала.

Додано через 10 хвилин
    писи.
    звичайно, так само, як і будь-яким іншим алкоголем.....

13. EntOther

EntOther Well-Known Member

Пиво треба - та вміру :) ...)

14. OldMan

OldMan Well-Known Member

О-о. Изюмское и правда классное пиво, очень понравилось.
    Нова Бовария не оставила ни в уме, ни в желудке никакого следа. Даже не знаю как к нему относится.
    Нежинское не понравилось. Наверное просто не легло, не тот настрой был. А перепробовать не тянет. :)
    Гинесс класное пиво, но у него один недостаток - это вроде как десерт, посмаковать стаканчик-другой, не более. Много не лезет.
    Крушовице вроде в Харькове делают, точно не знаю, но вкус у светлого (и цена) какие-то не чешские. В Чехии в Крушовице утонуть хочется, т.е. счасливо умереть. :)
    У нас правда тёмное кежное по цене 21 гривня говорят чешское родное.
    Наверное не врут, т.к. давеча 3 кружки (а у них литровые кружки, хвала богам, появились) проскользнули в глотку легко, едва не нанеся ущерб семейному бюджету. Благо у меня дисконтная карта на 25% была. Надо еще сходить - карта только до конца января. :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Liona

Liona кавоманка зі стажем

вперше випила пиво Pilsweiser - і зрозуміла, що воно найкраще з усього пива, яке я коли-небудь пила :y: Шкода тільки, що в оно в Україні не продається :sad: Так би раз в тиждень точно пила б пляшечку :o

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Портер... ням...

17. sselev

sselev Well-Known Member

Моя пивна історія життя.

Знайомство з пивом почалось з Львівського темного. Це був кінець 90-х років, тоді ще варили Високий замок, Золотий колос, які були непоганими і чомусь незабаром зникли. Портер з'являвся лише на свята, тож придбати його можна було не завжди.
    Славутич в ті часі не сподобався.
    Через кілька років почався пивний бум, то ж я спробував Оболонь, Чернігівське, Першу броварню, Сармат.
    Одного разу зустрілось Львівське без фільтрації - гидота рідкісна. Знаю кількох людей яким воно подобалось, але серед широкого загалу попитом не користувалось, тому його швидко згорнули.

Тепер про сучасне пиво.
    Львівське з часом спаскудилось, зараз нормально п'ється хіба Преміум, Портер (якщо захотілось міцненького) та 1715 (ще може бути).
    Зато приємно здивувала Перша Броварня: обожнюю Авторське (чимось нагадує Львівське темне), Старе місто, Преміум.
    Оболонь тримає марку: мої улюблені - Соборне, Оксамитове, Світле.
    Рогань пробував дуже мало, але пам'ятаю після 1,5 літри Веселого монаха було дійсно дуже весело :)
    З Чернігівського люблю Світле, інколи п'ю Преміум.
    А ще інколи смакуємо з друзями Микулинецьке (Тернопіль).

18. duncan

я один з них.....
    ця "гидота" була найкращим пивом з усіх, які я коштував.....

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю....
    А я думав, користувач новий...

20. sselev

sselev Well-Known Member

Є Чернігівське біле. Смак здається не такий різкий як у безфільтрованого, але все ж...

а де твій аватар? :)