Відповідь: пиво... Давненько колись було доволі непогане Роганське пиво "Княже" з приємним пурпурним кольором і густою піною, але було недовго - хтось викупив патент. А протягом останніх років... Ви правильно сказали. Для тих, хто не знає, Рогань - то район на околиці Харкова. І ще. Деяке Чернігівське теж зварено на Рогані. Для мене загадка: на дідька перти у Львів через всю Україну отаке пиво, коли у Львові є класні броварні? Наприклад Перша приватна.
Відповідь: пиво... колись було пречудове пиво..... але від деякого часу пити його перестав.... може, просто до кіосків не привозять хороше....
Відповідь: пиво... Пиво-пиво... Чому його так хочеться під час вагітності? Саме тоді, коли алкоголю не можна... Я, правда, собі дозволяю невеликі дози. Але як на мене дивляться, коли я його купую, і дивлюся голодними очима
Відповідь: пиво... Здається знайшов відповідь. Рогань не везуть у Львів, а варять у Львові. Ви гляньте, будь ласка, на пляшці, і потім напишіть - так чи ні. Мабуть у вас філія Додано через 2 хвилини Може буть. я вже близько місяця не брав. Покищо п"ю Оболонь (у друзів є халявне).
Відповідь: пиво... майже "ексклюзвне" у Львові є тернопільське пиво "Опілля".Наливають тільки у "Княжому Келиху", і в Колибі на Замарстинівській (біля Світоча).В Колибі, звичайно, воно суттєво дешевше
Відповідь: пиво... Балтика - не пиво! Додано через 2 хвилини Давайте опит зробимо. За популярних сортів.
Відповідь: пиво... я люблю пиво. але п!ю його дуже рыдко. буваэ можу пыв року не пити. а потым тижень пити лише його. запоями=)))) Люблю Карлсберг, Стеллу ......
Відповідь: пиво... Як на мене таке зловживання не бажане! Хоча якщо людина знає свою міру і можливості все має бути ок!
Відповідь: пиво... Львівське пиво - то є кляса! Дома п"ю лише його. В Німеції пиво строго раз на тиждень, в суботу, коли черговий тур Бундесліги... полюбляю не відомі розкручені марки, а пиво від невеликих броварень в містечках, наприклад, на 50-100.000 населення. Воно дійсно смакує краще, якесь навіть більш натуральне. Мій фаворит в цій ваговій категорії - "Detmolder":
Відповідь: пиво... тут можна подивитись які пива і алкоголі можна купити в Онтаріо.Алкоголь тут продають тільки в сітці державних магазинів-в приватних магазинах нема права продажу спиртного http://www.lcbo.com/products/productsearch.shtml
Відповідь: пиво... Це тільки в Онтаріо.В інших провінціях магазини з алкоголем є приватним бізнесом.І цей самий продукт в різних магазинах має різну ціну. Відмінність від США в Канаді в тому , що пиво рахується теж алкоголем і продається разом з вином і горілкою в спеціалізованих магазинах , а не в супермаркетах і на бензоколонках , як в США.