Відповідь: пиво... Є таке, досить м'який має смак, нагадує колишнє Львівське. Я його купувала тільки в одному місці - в кіоску на Коперніка, ближче до цитаделі.
Відповідь: пиво... Це напевно,в тему про пиво.Моя любима футболка.Тіки мій вираз обличчя не відповідає напису))))
Відповідь: пиво... Люблю "Старе місто" Першої приватної. А от Рогань не раджу. Мої одногрупники були там на практиці. Правда там зараз якісь зміни у керівництві.
Відповідь: пиво... :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: ого якби можна було я б вам +100 поставила! я обожнюю микулинецьке (обожнювала бо тепер ніззя) і ще я люблю максималізм і патріотів такого масштабу а ще воно колись ще в далекому 2002 році було 0,42 я завжди приколювалася що то жіноча норма... бо 0,33-замало а 0,5-забагато найбільше любила медове і темне!!!!
Відповідь: пиво... Чернігівське "Біле" привило мені любов до всього пива - для мене це класика, ще люблю 1715, "Старе місто", Балтику 3, а від Рогань "Веселий монах" можна добре "повеселішати" щоправда вважаю, що всі реклами Рогань відрізняються своєю тупістю
Відповідь: пиво... +1 за Старе Місто. Ще Авторське файне, але то міцніше. Рогань завжди асоціювався з буквою "и" замість "о". Для експерименту наважився попробувати. Таки асоціації не підвели...
Відповідь: пиво... це залежить які лікарі і нащо рекомендують... я не вагітна!!!! з моїм горлом мені дуууууже багато лікарів сказали міняти професію я 4 рази того року втрачала голос і мені ше багато чого не можна і живу я під пильним оком лора...люголю...хлорофіліпту...обліпихової олійки...компресів ...уколів і т.д. :8: але шо поробиш без театру не можу...а на голос постійне навантаження (колись ще багато співала тим більше у народній традиції...) так прощай пиво назавжди...ех мій вуйцьо живе в тернополі (в нього повна хата жінок і він має класичне уявлення про те якими вони мають бути-я в ті критерії краси ніколи не попадала...не малююся їм багато і не тонкая не дзвонкая і не на каблуках з манікюром) правда бачимся рідко колись одного разу я принесла йому з магазину микулинецьке... він сказав що нарешті має з ким поговорити в тій хаті такий фанат-навіть їздив на завод дивитися як то всьо в них працює щось таке казав що австрійська техніка і багато працюють на імпорт то було вже даааавно і не знаю наскільки відомості достеменні... але після того...люблю свого вуєчка ще більше
Відповідь: пиво... По секрету. Деякі сорти пива Рогань утворюються шляхом розведення "Веселого монаха" артезіанкою.
Відповідь: пиво... а мені "рогань" ніколи не подобалося.... чи то "ригань", чи "рогате"..... а безалкогольне, яке я колись попробував -- така ГИДОТА, якої світ не бачив......
Відповідь: пиво... Микулинецьке это песня. Меня в Тернополе на него подсадили. Я и в Микулинцях был, разливное пиво супер. Там я с изумлением узнал, что выпускают даже кукурузное пиво http://www.nubo.ru/pavel_egorov/old_ussr/mikul.html Полюбляю и пиво Першои броварни, к сожалению в Донецке не встречал. Посему пью Черниговское светлое, Белую ночь и Туборг. Сармат не пью, плохое пиво, хотя в былые времена, когда главным пивоваром был чех, Жигулевское уважали все. Под пиво хорошо идут раки, жаренные креветки, сыр и конечно рыбка.У нас можно купить и азовскую тараньку и кубанскую и всякие балыки, а вот сушенные кальмары и прочее не ем, напоминает кошачий корм.
Відповідь: пиво... это была осень 2003 года, 33 рубля деньгами за 0,5 л, водка пшеничная была очень дорогая где то 150 рублей, точно не помню, изобилия пива с рыбой, приносило радость.