Відповідь: пиво... ТАК! Я про це. Попадете, якось, вдало на "зе сочкем" - не спригнете. Я з поляндії сироп сюди привожу. І друзів на нього "підсадив".
Відповідь: пиво... Щось я Вас не розумію.. Мабуть, ми зараз на різних хвилях.. А можете конкретно сказати, як називається?
Відповідь: пиво... ТАК і називається! В троха малинового сиропу (~50-100 гр) наливається хороше світле пиво. Вживається з хорошим гумором, в хорошу спеку.
Відповідь: пиво... vasili Это сколько лет назад было? Году в 2002-2003 Старый Мельник был действительно очень популярен и главное - это было хорошее пиво. Мы даже один раз с нашей компанией поехали специально в Москву!!! чтобы посидеть в пивной Старый Мельник. Это была очень хорошая пивная. Сейчас вкус у Старого Мельника ужасно ухудшился, оно перешло в разряд "дешевого" пива. А пивная Старый Мельник в Москве просто перестала существовать.
Відповідь: пиво... Пиво – дуже шкідливий напій, більш шкідливий, ніж горілка.Сум бере, коли бачу молоду людину з пляшкою пива, яку той посмоктує час від часу. Краще вже ходити з пляшкою горілки в одній руці і з закускою – в іншій, так у всякому разі і зрозуміліше, і відвертіше, і чесніше перед собою і людьми, які це спостерігають.
Відповідь: пиво... я пиво тільки вдома п"ю - якщо взагалі п"ю. а чому пиво таке шкідливе? але ж погодьтесь, що не всі горілку п"ють. і взагалі, одна справа - куштувати і , може, насолоджуватися смаком будь-якого напою(це можливо з горілкою?), а інша справа - просто ПИТИ. так у пива хоч смак буває приємний. я взагалі більше люблю пити чаї з трав, що в Карпатах назбираю влітку - такі запашні і смачні)))
Відповідь: пиво... Тут, мабуть багато написано... Шкідливість пива насамперед в тому, що там наявна велика кількість баластних шкідливих речовин плюс неякісний алкоголь... А про моє відношення до алкоголю, і не тільки "Немирів" я вже писав на гілці "Хричстияни і алкоголь"
Відповідь: пиво... Давайте тоді забороним жінкам користуватись косметикою, бо там також входять речовини що провокують ракові захворювання. Думаю від косметики більше шкоди
Відповідь: пиво... Ну так кульура повинна бути! На вулиці, на ходу, - ні. В приємному барі, вдома, в компанії, хороше пиво - так! "-Батюшка, а Вы что будете - вино или водку? - И пиво тоже!" (С) Анекдот "- Батюшка, а сколько дозволяется выпить православному? - Ну, ежели при хорошей погоде, в хорошей компании, да под хорошую закусь... Так бог знает сколько!" (С) Анекдот
Відповідь: пиво... Я особисто гадаю що є три дуже шкідливі речі: горілка, моралісти і радіація. Горілка найменш шкідлива з трьох. Але це тільки моя думка.
Відповідь: пиво... ??? а микулинецьке??? чому всі мовчать про микулинецьке??? це ж найкраще!!!!! всі сорти!!!!!!!