Відповідь: пиво... а що він на Україні навчився тараньку їсти ? ЗІ: не думав що пшеки теж сушену рибу їдять
Відповідь: пиво... зовсім не люблю пива - таке гірке, таке противне я десь читала що за любов до такої гіркоти відповідає якийсь ген, певно того гена в мене геть нема, бо не можу пити пиво саме через його гіркоту але про смаки не сперечаються, хто любить - на здоров’я
Відповідь: пиво... бугага!А я зараз п'ю пивко.Це ж мені ше пів ночі креслити!Цікаво,шо з того вийде)))
Відповідь: пиво... где уж, нам уж... думати?... це не про мене. васілі, це там де ми були, але ще було зачинено?.... Додано через 2 години 47 хвилин оце я зараз буду пити: пс. корона екстра -- таке собі.... розчарувало.....
Відповідь: пиво... Його найкраще пити з цитриною в жаркий і вологий літній день або на пляжі. В іншу погоду не йде. НМД.
Відповідь: пиво... то про шо говоре Шахрай находиться в тій частині міста до якої я принципо не їзджу, краще в ценрі скромно. Додано через 2 хвилини Мег, знаєте найкраще креслите з 1715 2 літри хватає аби накреслите 4 ватмана за ніч на кульмане! Додано через 5 хвилин знаєте я теж люблю це але, інколи не має тої свідомості...я іноді биру сирокчену ковбасу з крекерами цебулевими і мені добре кубіті теж....
Відповідь: пиво... Растягивают удовольствие? Додано через 4 хвилини Попробуйте Корону с лимоном. Потрясающий вкус. А мануал по PHP у вас детский. Если надо - пишите в приват, сброшу пару хороших книг
Відповідь: пиво... Ммммм пииииво. Я пиво просто ОБОЖНЮЮ!!!!!!!!!!!!!!!! Особливо темне i мiцне ммммммммммммммммммм. Гiнесс, Золотий Фазан, Бекс темне, Ред Кiллiанс, Smithwicks (англiйське пиво) ...... ммммммммммммммммммммммммммммммммммммм а з чим... та з будь чим, таранька, оселедець, гамбургери, пекучi курячi крильця, шашлики, мексиканська їжа, просто так... У мене завжди стоять два пивнi кухля в морозильнику, i як менi припече то я свiй виймаю i ммммммммммммм пиииииииивоооо. Правда я вже от рiк як не мала пива, то так скучаю, так би пляшчину чи двi випила :-( От як тiльки закiнчу годувати грудьми як вип'ю собi пииииииива
Відповідь: пиво... Зараз п"ю львівске темне, 8% алк.. В Н.Й. знайшов $2 за пляшку. Значно покращилось з минулим. Зможете - неодмінно попробуйте. Трохи легше і менш гірке ніж ґінесс.
Відповідь: пиво... І я зараз буду пити пиво.Спочатку "Львівське" , а потім "Wells".Починати треба з світлішого і йти до темного.Якщо навпаки , то світле буде смакувати , як вода.