пиво...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем duncan, 7 гру 2007.

?

ви любите пиво?

1. так

240 голосів
    84,2%
  2. ні

28 голосів
    9,8%
  3. терпіти не можу

14 голосів
    4,9%
  4. ніколи не куштував (ла)

3 голосів
    1,1%
  1. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Підсів останнім часом..:blush:

• Подобається Подобається x 1
  2. Nikusik

Nikusik Well-Known Member

Гарні реклами у Стелли. Завжди мені дуже подобалися. Ось так подивишся і справді хочеться випити )

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пиво класна штука, для того хто його виробляє....Можна так ненав'язливо, майже невинно готувати майбутніх споживачі міцніших "напоїв"...)

По тому як активно рекламується пиво з прицілом молодь, особливо на таку нову нішу як молоді жінки не важко передбачити стійкий ріст жіночого алкоголізму в найближчі роки...

А взагалі пиво як таке є не чим іншим як "напоєм" з "легкими" наркотичними властивостями і якраз це і цінять в ньому споживачі. Саме тому як не старайся зробити безалкогольне пиво, який би "досконалий" пивний смак воно не мало, попит на нього мінімальний, бо по суті то всього навсього гірка вода і без вмісти наркотичної речовини, етилового спиту, нікому не потрібна

Щоб не бути голослівним цитата з вікі

4. mevreni

mevreni Active Member

Не знаю, звідки таке повелося, що зазвичай дівчата пьють та люблять світле пиво, а от в мене, наприклад усе навпаки. Мені зажди подобалося темне, зараз, рідко п*ю, але якщо вже пити то тільки темний Лефф.

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А мне нравится пиво в чешском ресторане "Старгород", особенно лагер

6. maxter

maxter миється в бані

Зараз, іноді, по ностальгії беру Чернігівське Біле (нефільтроване). Взагалі-то непогане пиво, але якщо його пити не частіше ніж раз на тиждень )

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а мене знову на пиво пробило. Певно правду кажуть, що раз в 7 років людина міняє смаки. Під час останньої вагітності відвернуло, а як сповнилося Ліді 7 - повернуло назад.

Правда, не все смакує. Наразі біле чернігівське, старопрамен і рекламований жатецький гусь.

• Подобається Подобається x 2
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:dance2:Ука на форумівках з нами пиваснічати буде, ууууу:dance2: Старопрамен теж мій фаворит останнім часом:)

9. avatarwin

пиво не п*ю взагалі--гидота.Краще шампанське

10. Pandorra

Pandorra Well-Known Member

Я взагалі почала помічати наскільки міняються смаки. Дуже багато продуктів яких не любила раніше зараз їм з великим задоволенням. І щодо пива так само, завжди не любила пиво, і взагалі не розуміла як його можна вживати. А зараз і сама не проти пляшечку Beck's випити, наприклад ))

11. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Чернігівське Біле дуже ок пиво. Я б сказав, що це наша українська гордість, може замагатися спокійно в одній смаковій категорії з відомими бельгійськими марками пива.

12. Alenka Serova

Alenka Serova Well-Known Member

А я люблю фруктовий Хугарден :blush: Взагалі, фруктове пиво, воно таке зовсім як не пиво, а дуже приємне на смак )

13. Kagor

Kagor Member

Всім пивам пиво!:drinks:

14. Іспанка

Особливо медове:nyam2:

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Всім пивам пиво зараз во!

найсмачніше, що можна купити у Львові

знаю один магазин на Личаківській куди його завозять, але швидко розбирають, тому ймовірність на нього натрапити десь 50%. Ще пару раз бачив в Арсені на Зеленій

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Таке пиво моє улюблене, і воно всюди є, не треба шукати по екзотичним місцям

17. Іспанка

Оскільки сьогодні футбольний вечір, то мене було заслано по пиво. Натрапила в Арсені на вже згадане Павлівське та Калуське Експортове (ще такого не чула і не бачила). Будемо куштувати:)

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

експортове норм. Павлівське ням ням

galaxy SIII

19. Finya

Finya enjoy the silence

А куди "Львiвське живе" дiлося? Я тiльки його i "Оболонь" Оксамитову могла пити, зараз нi того, нi того нема:scratch_one-s_head:

20. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А "Платинум" 1 броварня? Еххххх...

а де твій аватар? :)