Пиво класна штука, для того хто його виробляє....Можна так ненав'язливо, майже невинно готувати майбутніх споживачі міцніших "напоїв"...) По тому як активно рекламується пиво з прицілом молодь, особливо на таку нову нішу як молоді жінки не важко передбачити стійкий ріст жіночого алкоголізму в найближчі роки... А взагалі пиво як таке є не чим іншим як "напоєм" з "легкими" наркотичними властивостями і якраз це і цінять в ньому споживачі. Саме тому як не старайся зробити безалкогольне пиво, який би "досконалий" пивний смак воно не мало, попит на нього мінімальний, бо по суті то всього навсього гірка вода і без вмісти наркотичної речовини, етилового спиту, нікому не потрібна крім тих хто в завязці, і хоче здурити організм Щоб не бути голослівним цитата з вікі
Не знаю, звідки таке повелося, що зазвичай дівчата пьють та люблять світле пиво, а от в мене, наприклад усе навпаки. Мені зажди подобалося темне, зараз, рідко п*ю, але якщо вже пити то тільки темний Лефф.
Зараз, іноді, по ностальгії беру Чернігівське Біле (нефільтроване). Взагалі-то непогане пиво, але якщо його пити не частіше ніж раз на тиждень )
а мене знову на пиво пробило. Певно правду кажуть, що раз в 7 років людина міняє смаки. Під час останньої вагітності відвернуло, а як сповнилося Ліді 7 - повернуло назад. Правда, не все смакує. Наразі біле чернігівське, старопрамен і рекламований жатецький гусь.
:dance2:Ука на форумівках з нами пиваснічати буде, ууууу:dance2: Старопрамен теж мій фаворит останнім часом
Я взагалі почала помічати наскільки міняються смаки. Дуже багато продуктів яких не любила раніше зараз їм з великим задоволенням. І щодо пива так само, завжди не любила пиво, і взагалі не розуміла як його можна вживати. А зараз і сама не проти пляшечку Beck's випити, наприклад ))
Чернігівське Біле дуже ок пиво. Я б сказав, що це наша українська гордість, може замагатися спокійно в одній смаковій категорії з відомими бельгійськими марками пива.
А я люблю фруктовий Хугарден Взагалі, фруктове пиво, воно таке зовсім як не пиво, а дуже приємне на смак )
Всім пивам пиво зараз во! найсмачніше, що можна купити у Львові знаю один магазин на Личаківській куди його завозять, але швидко розбирають, тому ймовірність на нього натрапити десь 50%. Ще пару раз бачив в Арсені на Зеленій
Оскільки сьогодні футбольний вечір, то мене було заслано по пиво. Натрапила в Арсені на вже згадане Павлівське та Калуське Експортове (ще такого не чула і не бачила). Будемо куштувати
А куди "Львiвське живе" дiлося? Я тiльки його i "Оболонь" Оксамитову могла пити, зараз нi того, нi того нема