Мені теж було шкода, але й задоволення не порівняти. Тепер пиво по 3 грн. просто ігнорую. Воно й для здоров'я принципово шкідливіше, не через алкоголь, а через решту хімічного складу. Оце ще класне Там ще якась спеціальна запатентована кулька всередині в банці. Просто чим дешевше пиво - тим у нього різкіший, нарочитіший смак і запах. Як різниця між ягідним портвейном і витриманим вином. Що я буду розказувати, всі знають що таке якість.
Я так думаю,що не конче носити Vacheron Constantin, якщо є дешевші копії Один із поважаних мною рок-виконавців принципово носить тільки копії швейцарських годинників(не знаю як московський патріарх Кіріл і донецький Іларіон), хоча запросто міг би купити оригінал... він не жлоб... Так і з пивом... Та і в такій кількості як я п"ю, то хімічний склад не зашкодить
Кирил? Я не згоден. Воду ж теж можна з калюжі пити, а хочеться чистої. Та просто саме в смаку справа, бо можна гахнути 50 грам спирту і час зекономити.
Недавно була на др у друга, і скуштувала баварське пиво "Льовенбрау", ну дуже смачно, я чесно кажучи і не думала, що пиво може бути таким смачним )
оу, ну заговорила так заговорила, Льовенбрау смакує дуже ок, але воно створено для того щоб розслаблятися десь в тишині та спокої, і бажано, щоб ніхто на вухо не гудів )))
Итак, вернулась из поездочки, 2 дня которой были в Мюнхене.. ну что я могу сказать! я пиво не пью, но там как то умудрилась влит в себя 2 литра под 4 порции сосисок и колено...МММММ ну как же вкусно!!!! были оба раза в хофбранхаузе... очень рекомендую, если интересуют подробности, отпишусь - спрашивайте
а хто зна, де поділося пиво "лємберг"? одного часу продавалося на розлив у рукавичці та арсені? бо то було дуже поважне пиво.. а потім зникло, сум..таа..зара можна під гарне кіно випити "микулинецькго" "вищу пробу" або "елітне"
тут недалеко коло мене час від часу в магазинчику буває пиво "Опілля", тернопільське. Дуже пристойне. Але буває рідко, і більше ніде я його не бачив, в супермаркетах нема.