пива взагалі ніколи не пила, але перебуваючи в Празі в відрядженні попробувала справжнього розливного темного пива, дуже смачне. Звичайно,пива привезли і додому, але вже тільки для чоловіка і друзів, мій пивний екперимент вже закінчився Як говорять "Хорошего понемножко"
може ви якогось не такого пробували? бо до прикладу сиділи вчора в кафешці Тралі-валі компанією 15-ти людей і всі його пили (розливне) і всім подобалося і ше один такий факт - його виробляють в Запоріжжі
я тут на днях брав Микулин 900 розливний,я вам скажу-вєсч,а наше Львівське помалу апе впевненими кроками загинаїсі
900 зараз мій фаворит. Ще пробував їхнє Тернове поле, спершу сподобалось, але потім як розпробував, то якесь воно чи то заміцне чи то занадто насичений смак. А от 900 супер збалансоване, смачне і п"ється дуже легко
Сравниваю, только вернувшись из Львова. Ваше любое, начиная от 1795 и заканчивая темным, уж забыл как зовется, и по качеству лучше и преподносится элегантнее. Наши официантки "суше", холоднее как-то. А пиво ваше и температуры нужной к погоде и приносят его желаемым. Браво Львову. И, цена. В два раза дешевле питерского. В отличие от сигарет. Зря власти хаете. Лучше хорошее пиво пить, чем сигареты курить.
а я на выходных радовалась бельгийскому крику!) вот уж вкуснятинка! только цена не очень порадовала 130 рублй за 0,33
Кому як. На мій смак медове - краще. Але те, що з усіх українських пив саме 900-тка має найбільш зблансований смак - ваша правда...
Не можу сказати, що люблю пиво, але інколи з рибкою холодненького можна випити з великим задоволенням.
Для любителів пива в січні в Україні стартує Національний конкурс любителів пива "Народний Дегустатор" у містах: Львів, Чернігів, Миколаїв, Харків, Донецьк, Запоріжжя, Київ. Кому цікаво, приєднуйтесь! подробиці тут http://nd.ukrpivo.com/