Хоч до Одеси Очаків близько (в порівнянні зі Львовом), але з почуттям гумору таки відстань відчувається. Навіть смайлика в кінці добавив, щоб геть не заполітизували мій допис - очевидно не допомогло. Звиняйте тоді, якщо так зачепило
Балтику пью только разливную. Что до подделок, то не думаю, что кто-то заморочится, цена 46-50 р, где выгода убиваться?
прийшли б на форумівку і б познайомились зі всіма ---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- дешеве пиво не підробляють!
Запутали вы меня. На бутылке (и на этикетке) надписи на украинском языке. Есть маленькая этикеточка с русским переводом. Улицы Дж. Вашингтона в Петербурге точно пока нет...
Ну, значить Вам повезло, і Ви п'єте оригінальне. Але в більшості випадків розливаеється все на місцях...
Запорожский вариант так называемого "Львовского портера" мне известен, но в другой торговой сети. Так что будем действительно считать, что мне повезло...
Але Львівське на Вашингтона теж не розливають Львівське роблять на Клепарівській, а на Вашингтона - Перша Приватна Броварня, це 2 різні заводи Хіба би хтось з ваших місцевих сам етикеточки малював після одноденної екскурсії Львовом
Тема про пиво А ви любите пиво? Багато п"єте? Якому надаєте перевагу? Що полюбляєте до пива? Останні кілька місяців я пив Микулинецьке "Медове", вважав його найкращим. Але недавно відкрив для себе Микулинецьке "900" - воно просто супер! До речі, на фото ще мої улюблені чіпси
Теж Микулинецьке, а ще Опілля теж з Тернопільщини. О і ще згадав при випадку пиво Калуське пив давненько коли був на Івано Франківщині...файне