Відповідь: пиво... Вот-вот! А я колись спробував масандри, і чи то життя таке, чи масандра була інша, але пиво - тільки зранку
Відповідь: пиво... Я теж досить довгий час не любила пива, часто пробувала і не смакувало.. А сподобалось вперше на Гальбі, як сьогодні пам'ятаю - Львівське світло. Дивно, але саме світле мені не подобається тепер
Відповідь: пиво... эх, вспомнил со своими родычем, выходили вечерком в Пушкине, возле барских усадеб, там скрверик возле рынка, покупали очень вкусную жырную рыбу чехонь, вяленую с "брюхом" целый кулек, брали Старого Мельника по четыре на брата, и разговоры, разговоры... подмосковные вечера, блин! ЗЫ: там так многие тусовались, но пьяни не было Кстати на Западной Украине не принято таранькой или рыбой закусывать!!!
Відповідь: пиво... Я ще люблю всякі сушені кальмари, восьминога і т.д., але останнім часом їм їх без пива, а просто так
Відповідь: пиво... Ну тогда может вы особенная??? Мы с приятелями часто брали летом скумбрию, прямо в магазине просим девочку с розовым лицом, с села, нарезать тоненькими кусочками, она послушно понимающим взглядом выполняла дружеские поручения, брали солфеток пачку и два кульочка пива, это все добро мирно грузили, и переносили в парк за городом, там часто люди жарят шашлык, сало, пьют пиво, что видно по мусору.... ЗЫ: елки-палки, когда наконец прикратится это безобразие в нашей стране, нет никогда мы свиньи и живем по свински... нет по утрам после уродов постоянно пустые бутылки от пива, весь феншуй мне портят, бомжы ведь ночью не видят, а я рано встаю... Додано через 1 хвилину ваще то не чем... в холостую!
Відповідь: пиво... А я люблю сиром закусювати, копченим, або звичайним:rolleyes: . Добре смакує Тільзітр, або Мааздам...М-м-м-м...Смакота...:radist: А взагалі ціхонько будьте:D !!!! А то вже пива хочеться...
Відповідь: пиво... Та нє, не в цьому річ.. Ось татко мій, брат, чоловік, навіть бабця любить тараньку з пивом Та і в компанії ми теж пивуємо або з рибою, або з чіпсами..
Відповідь: пиво... Власне, а то в мене 11 ранку і вже самого потягнуло. Сьогодні куплю пляшку. Вже декілька місяців пива не пробував. А найбільше його я пив в студентьскі роки, з бочки і до п"ятої ранку. Смажені кальмари до пива справді пасують.
Відповідь: пиво... А взагалі я полюбляю пити пиво. Є на перехресті вулиць Червоноармійської та Комарова в м.Чернівці шинок "Баварське пиво",а там стоїть пивоварене обладнання-живе пиво зразу на стіл разом з копченими свинячими вухами.Кращого пива і закусю до нього в житті не пив.
Відповідь: пиво... мені подобається Перша приватна броварня нічим не закусювати. це як чай(цукру як додам - смак чаю для мене губиться). а подруга моя одна пиво п"є тільки з чорним шоколадом