пиво...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем duncan, 7 гру 2007.

?

ви любите пиво?

1. так

240 голосів
    84,2%
  2. ні

28 голосів
    9,8%
  3. терпіти не можу

14 голосів
    4,9%
  4. ніколи не куштував (ла)

3 голосів
    1,1%
  1. Alter

Alter Well-Known Member

ото правда
    конфлікт потреб і можливостей :sad:
    до речі зіберт мені до смаку, але не подобається його рецепт
    а з іншого боку- не знаю наскільки можна довіряти етикеткам на усіх інших пляшках, хто їх там перевіряє на правдивість...

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Якраз львів'янин. Львів'яни завжди зналися на пиві, а зараз їм підсувають ту хімічну бурду тільки завдяки масштабній рекламі, місцевому патріотизму і звичці реагувати на етикетку "Львівське".
    Я його пити останніми роками просто не можу - надто відчутний хімічний присмак. Ніби кубик Галліна Бланки зі смаком пива...
    У мене в уподобаннях з живого - однозначно Опілля і Жигулівське, нещодавно ще Полтавське розпробував, засмакувало.
    "Неживе" п'ю рідше, переважно ненаше. В фаворитах - темні Гіннес і Варштайнер, зі світлого - Белфаст і Гамбрінус.
    Колись давно словацьке Шаріш подобалося, але його вже не бачив багато років.
    У Португалії розпробував їхнє Сагреш, але ближче, ніж Іспанія, ніде його не бачив. До нас точно не довозять...

• Подобається Подобається x 8
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

З 1 пивоварні та сама бланка,ше тернопільське можна пити живе,а з "неживих" хіба чернігівське і всьо.

• Подобається Подобається x 1
  4. hunter

hunter мандрівник

та дееее :nea:
    чернігівське хіба біле або тамна ніч і всьо. все решта то суцільна хімія, склад почитайте)))

5. NIK

NIK Well-Known Member

Багато з'явилось гарного пива зараз. Але з часом воно зпоганюється. Тому я намагаюсь втигати за часом. Розливне пиво мені подобається: Жигулівське темне (поділ Київ), Жигулівське темне (Полтава), Диканьскі вечори (Полтава), Земан темний (Луцьк), Тиммерманс бельгійський крик (Бельгія)... З пляшкових Еталон, Ньюкасл, та ще багато сортів.....
    А від недорого пива, в мене чомусь завжди боліла голова... Тому п'ю мало пива, але завжди те що хочу....

6. Venus

Venus translator

Ага, тернопільське ще може бути, Микулинецьке деколи. А взагалі - найкраще пиво живе - у Львові у Домса, або в Старгороді. З пляшки пити не можу, бурда якась. Пиво має бути живе. А на пляшковому - термін зберігання 3 місяці!!! о_О
    Ну і звичайно - німецьке. Колись пощастило кілька разів побувати в Німеччині і скуштувати чорного пива. Та й світле в них класне.

• Подобається Подобається x 2
  7. thinkers

thinkers Well-Known Member

................

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

:nea:
    А как тогда...
    - "свій до свого, по своє":scratch_one-s_head:

9. Venus

Venus translator

Що, реально? о_О

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вчера в универсаме "Семья" случайно увидел львовское "Свiтле". На бутылке надпись "Для людей як для себе", а на этикетке "Первая частная пивоварня", ул. Дж. Вашингтона. Взял на пробу. Интересно, если есть первая частная, то есть ли вторая, третья? И сказывается ли это на качестве?

11. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Название ето пиар ход, она далеко не первая. Пиво нормальное, составляет большую конкуренцию Львовской пивоварне.

12. NorthWind

Интересно, выгодно ли его к нам везти такую даль? Львовский Портер 0,5 - 48 руб, Свитле - 42 руб. Соизмеримо с питерскими сортами.

13. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

У нас тут продаеться "страрый мельник" может они по обмену везут ето пиво :crazy:

14. NorthWind

15. NorthWind

Похоже, процесс пошел. Вчера обнаружил львовское "Старе мiсто".

16. hunter

hunter мандрівник

Львів заполоняє всесвіт :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  17. BUKA

BUKA Member

Неделю назад дочка привезла из Львова 5 литров живого полутемного пива, "Авторське". Это что-то! Постоянно ловлю себя на мысли: " а не послать ли нам гонца..."

18. syavych

syavych копач

вже посилали... 9 травня... довелось відправити їх назад з пустими руками, бо обмін "львівське пиво <=> кусок червоної шмати" нам не підходить :)

19. BUKA

BUKA Member

Останнє редагування модератором: 26 тра 2011
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Останнє редагування модератором: 26 тра 2011
а де твій аватар? :)