ото правда конфлікт потреб і можливостей до речі зіберт мені до смаку, але не подобається його рецепт а з іншого боку- не знаю наскільки можна довіряти етикеткам на усіх інших пляшках, хто їх там перевіряє на правдивість...
Якраз львів'янин. Львів'яни завжди зналися на пиві, а зараз їм підсувають ту хімічну бурду тільки завдяки масштабній рекламі, місцевому патріотизму і звичці реагувати на етикетку "Львівське". Я його пити останніми роками просто не можу - надто відчутний хімічний присмак. Ніби кубик Галліна Бланки зі смаком пива... У мене в уподобаннях з живого - однозначно Опілля і Жигулівське, нещодавно ще Полтавське розпробував, засмакувало. "Неживе" п'ю рідше, переважно ненаше. В фаворитах - темні Гіннес і Варштайнер, зі світлого - Белфаст і Гамбрінус. Колись давно словацьке Шаріш подобалося, але його вже не бачив багато років. У Португалії розпробував їхнє Сагреш, але ближче, ніж Іспанія, ніде його не бачив. До нас точно не довозять...
З 1 пивоварні та сама бланка,ше тернопільське можна пити живе,а з "неживих" хіба чернігівське і всьо.
та дееее чернігівське хіба біле або тамна ніч і всьо. все решта то суцільна хімія, склад почитайте)))
Багато з'явилось гарного пива зараз. Але з часом воно зпоганюється. Тому я намагаюсь втигати за часом. Розливне пиво мені подобається: Жигулівське темне (поділ Київ), Жигулівське темне (Полтава), Диканьскі вечори (Полтава), Земан темний (Луцьк), Тиммерманс бельгійський крик (Бельгія)... З пляшкових Еталон, Ньюкасл, та ще багато сортів..... А від недорого пива, в мене чомусь завжди боліла голова... Тому п'ю мало пива, але завжди те що хочу....
Ага, тернопільське ще може бути, Микулинецьке деколи. А взагалі - найкраще пиво живе - у Львові у Домса, або в Старгороді. З пляшки пити не можу, бурда якась. Пиво має бути живе. А на пляшковому - термін зберігання 3 місяці!!! Ну і звичайно - німецьке. Колись пощастило кілька разів побувати в Німеччині і скуштувати чорного пива. Та й світле в них класне. На нашу Оболонь вони кажуть, що то вода з каналізації
Вчера в универсаме "Семья" случайно увидел львовское "Свiтле". На бутылке надпись "Для людей як для себе", а на этикетке "Первая частная пивоварня", ул. Дж. Вашингтона. Взял на пробу. Интересно, если есть первая частная, то есть ли вторая, третья? И сказывается ли это на качестве?
Название ето пиар ход, она далеко не первая. Пиво нормальное, составляет большую конкуренцию Львовской пивоварне.
Интересно, выгодно ли его к нам везти такую даль? Львовский Портер 0,5 - 48 руб, Свитле - 42 руб. Соизмеримо с питерскими сортами.
Неделю назад дочка привезла из Львова 5 литров живого полутемного пива, "Авторське". Это что-то! Постоянно ловлю себя на мысли: " а не послать ли нам гонца..."
вже посилали... 9 травня... довелось відправити їх назад з пустими руками, бо обмін "львівське пиво <=> кусок червоної шмати" нам не підходить
А Вам не кажется, уважаемый, что Вы попали немножко не в ту тему, эта - о пиве, а не о политике. Но если вам так хочется... Во первых, Вы меня оскорбили, причем очень сильно. Даже если я и говорю на русском языке, это Вам не дает никакого права приравнивать меня к привержанцам коммунизма, и особенно к тем, кто приезжал во Львов 9 мая. Да будет Вам известно, что я происхожу из старинного рода русских дворян, расстрелянных коммунистами в 1939. Из 17 человек семьи чудом уцелела только моя бабушка, и то потому, что вышла замуж и уехала с мужем на Дальний восток. У меня свое отношение к коммунистам, на генетическом уровне. Во вторых, Вы меня оскорбили, обвиняя в не любви к Украине и украинцам(опять таки приравнивая к тем пророссийским силам, устроившим провокацию во Львове). У меня муж украинец, я родилась в Киеве, дочка по паспорту украинка, говорит на украинском языке. Мой будущий зять из Тернополя. Самые лучшие друзья из города Бережаны Тернопольской области. И в третьих, не надо судить о человеке по его языковой пренадлежности и месте проживания. Я на этом форуме только потому, что очень люблю Львов. Он мне близок по духу, по моим политическим пристрастиям( в 2004 году мы с мужем наверное одни из нашего городка все бросили и поехали в Киев на майдан), по регилиозным убеждениям ( к слову, я прихожанка греко-католической церкви). Одной глупой фразой Вы не разочаруете меня в львовянах, но может быть только меня. Зато скольких людей, пытающихся понять, узнать больше о жителях вашего региона, оттолкнете навсегда. Мне за Вас уважаемый стыдно.